Upload je DNA-gegevens naar MyHeritage en krijg gratis toegang tot alle DNA-functies

Upload je DNA-gegevens naar MyHeritage en krijg gratis toegang tot alle DNA-functies


We zijn verheugd een speciale, tijdelijke aanbieding aan te kondigen dat we deze week lanceren: van 1 oktober tot 8 oktober 2023 kun je je DNA-bestand uploaden naar MyHeritage en krijg je toegang tot alle geavanceerde DNA-functies, inclusief de geschatte etniciteit, helemaal gratis – voor altijd!


Je DNA uploaden naar MyHeritage kan leiden tot levensveranderende ontdekkingen. Het zorgde ervoor dat Loren McDonald zijn biologische familie kon vinden.

Hij ontving een prachtige brief van 7 pagina’s van zijn biologische vader, die hij nooit heeft kunnen ontmoeten. Enkele dagen na het uploaden van zijn DNA naar MyHeritage, ontdekte Rhys Williams een halfbroer waarvan hij het bestaan niet wist, en de overeenkomsten tussen hen zijn ongelooflijk. Verhalen zoals deze zijn de reden waarom we doen wat we doen bij MyHeritage, en we willen er nog veel meer mogelijk maken!
Het komt vaak voor dat mensen meerdere DNA-databanken willen uitproberen om hun onderzoek uit te breiden. Bovendien is het voor mensen die op zoek zijn naar familieleden – bijvoorbeeld geadopteerden die op zoek zijn naar hun biologische ouders – en “meerdere opties willen uitproberen” de grootste kans om antwoorden te vinden. Maar de aanschaf van meerdere DNA-kits kan duur zijn. Daarom brengen we gebruikers nooit kosten in rekening voor het uploaden van hun DNA, het bekijken van hun DNA-matches en het opnemen van contact met hun DNA-matches. Meestal zijn er echter eenmalige kosten van € 29 (of een abonnement op MyHeritage) nodig om toegang te krijgen tot de geavanceerde DNA-functies.
Tijdens deze week doen we afstand van deze kosten om de geavanceerde functies te ontgrendelen. Je kunt je DNA-bestand uploaden naar MyHeritage en je geschatte etniciteit, genetische groepen en toegang tot andere geavanceerde DNA-hulpmiddelen ontvangen, zoals de Chromosome Browser, AutoClusters en Theory of Family Relativity™ – helemaal gratis! Deze functies blijven altijd gratis voor de DNA-bestanden die je tijdens deze week uploadt. MyHeritage ondersteunt DNA-bestanden van Ancestry, Family Tree DNA’s Family Finder en 23andMe.

Upload je gegevens nu naar MyHeritage

Waarom uploaden naar MyHeritage?

-Gigantische wereldwijde DNA-database van 7,3 miljoen mensen

-Hoge-resolutie etniciteitsrapporten voor 2.114 geografische regio’s

-De beste service voor Europees DNA-matching

-Innovatieve tools voor het traceren van je verwantschap met je DNA-matches, waaronder Chromosome Browser, AutoClusters, Theory of Family Relativity™ en nog veel meer

– Volledige privacycontrole; alleen jij kunt de DNA-gegevens zien die je uploadt

MyHeritage is het enige DNA-bedrijf dat heeft toegezegd de gegevens van gebruikers nooit aan derden te verkopen of in licentie te geven.

Wat is inbegrepen in deze speciale aanbieding


Als je gebruik maakt van dit aanbod en deze week je onbewerkte DNA-bestand uploadt, krijg je naast de basis DNA-functies zoals het ontvangen, exporteren en contacteren van DNA-matches, het gebruiken van labels voor DNA-matches en het bekijken van gedeelde voorouderlijke familienamen, nu en in de toekomst gratis toegang tot de volgende functies:

-Schatting van etniciteit en genetische groepen
-Chromosome Browser
-Bekijk stambomen en stamboomgrafieken van je DNA-matches
-Gedeelde DNA-matches
-Gedeelde locaties van voorouders
-AutoClusters
-Theory of Family Relativity™

Heb je nog geen DNA-test gedaan? Wacht dan niet langer! Profiteer van de geweldige promotie die nu loopt en bestel MyHeritage DNA voor een lage prijs!

 

Je DNA-gegevens uploaden

Bekijk de volgende korte video om te leren hoe je je DNA-gegevens kunt uploaden naar MyHeritage:

Waar wacht je nog op? Upload je DNA-gegevens vandaag nog naar MyHeritage!