MyHeritage voegt 17,4 miljoen historische records toe in november 2023

MyHeritage voegt 17,4 miljoen historische records toe in november 2023

In november 2023 publiceerden we 17,4 miljoen historische records uit 36 historische record collecties uit Australië, België, de Kanaaleilanden, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Schotland, Zweden, Zwitserland en de Verenigde Staten. De records omvatten overlijdensberichten, huwelijken, rechtbankverslagen, sterfgevallen, belastingregistraties, geboorten, volkstellingsregisters en emigratieregisters. Sommige collecties bevatten ook afbeeldingen. Doorzoek ze om een familieschat te ontdekken!

Hier zijn meer details over elk van de collecties.

TijtelCollectieBeschrijving Aantal RecordsLink om te zoeken
Australië, Queensland, Rockhampton BegrafenissenAustralia, Queensland, Rockhampton BegrafenissenEen index van begraafregisters uit Rockhampton, Queensland, Australië vanaf het jaar 1864.56,008 recordsNu Zoeken
België, Aalst HuwelijkenBelgium, Aalst Populatie RegistersEen index van bevolkingsregisters uitgevoerd in Aalst, België tussen de jaren 1796 en 1881 met afbeeldingen.328,844 recordsNu Zoeken
Kanaaleilanden, Jersey, Registratiekaarten beroepChannel Islands, Jersey, Bezetting Registers CardsEen index van beroepsregistraties van het Bailiwick of Jersey, een zelfbesturend eiland dat wordt beschouwd als een Crown Dependency van het Verenigd Koninkrijk, tussen 1940 en 1945.
62,516 recordsNu Zoeken
Engeland, Cumberland en Lancashire BegrafenissenEngeland, Cumberland and Lancashire BegrafenissenEen index van begraafregisters uit de graafschappen Cumberland en Lancashire in Engeland vanaf het jaar 1728.99,526 records
Nu Zoeken
Frankrijk DodenFrankrijk, OverlijdenEen overlijdensindex van Franse burgers en onderdanen, gepubliceerd door het Nationaal Instituut voor Statistiek en Economische Studies.155,302 records added for a total of 27,399,878 recordsNu Zoeken/a>
Duitsland, Rhijnland Emigranten, 1814-1939Een index van gegevens van emigranten die tussen 1814 en 1939 uit het Rijnland in Duitsland vertrokken.63,284 recordsNu Zoeken
Schotland, Processen, wetten en decreten van de Court of Session, 1560-1930Scotland, Court of Session Processes, Acts and Decrees, 1560-1930Een index van rechtszaken van de Court of Session, de hoogste burgerlijke rechtbank van Schotland, tussen 1560 en 1930.584,355 recordsNu Zoeken
Zweden, Stockholm BegrafenissenSweden, Stockholm BegrafenissenEen index van begraafregisters uit Stockholm, Zweden vanaf het jaar 1773.626,729 recordsSearch collection now
Zweden, Stockholm volkstelling register van mannen, 1909Sweden, Stockholm, Bevolking Register of mannen, 1909Een index van records uit het volkstellingsregister van 1909 van mannen uit Stockholm, Zweden.116,762 recordsNu Zoeken
Zweden, Stockholm volkstellingsregisters, 1800-1884Sweden, Stockholm, Bevolking Registers, 1800-1884Een index van volkstellingsregisters uit Stockholm, Zweden tussen 1800 en 1884.3,242,970 recordsSearch collection now
Switzerland, Zurich Huwelijken, 1524-1800Switzerland, Zurich Huwelijken, 1524-1800Een index van kerkelijke huwelijksakten uit de parochies van het huidige kanton Zürich, Zwitserland, tussen 1524 en 1800.592,416 recordsNu Zoeken
Colorado, Arapahoe County HuwelijksvergunningenColorado, Arapahoe County Marriage LicensesEen index van huwelijksakten uit Arapahoe County, Colorado, Verenigde Staten vanaf het jaar 1900 met afbeeldingen.280,992 recordsNu Zoeken
Colorado, overlijdens in Denver, 1880-1909Colorado, Denver, Overlijden, 1880-1909Een index van overlijdensakten uit Denver, Colorado, Verenigde Staten tussen 1880 en 1909.54,626 recordsNu Zoeken
Colorado, Denver, Riverside Cemetery BegrafenissenColorado, Denver, Riverside Cemetery, BegrafenissenEen index van begraafregisters van de Riverside begraafplaats in Denver, Colorado, Verenigde Staten, tussen 1855 en 1963.68,362 recordsNu Zoeken
Illinois overlijdensberichtenIllinois, OverlijdenberichtenEen index van overlijdensberichten uit Illinois, Verenigde Staten, vanaf het jaar 1831.94,356 records
Nu Zoeken
Illinois, Kane County OverlijdensberichtenIllinois, Kane County OverlijdenberichtenEen index van overlijdensberichten uit de krant Aurora Beacon News gepubliceerd in Kane County, Illinois, Verenigde Staten vanaf het jaar 1850.104,006 records
Nu Zoeken
Indiana, Monroe County overlijdenIndiana, Monroe County, OverlijdenEen index van overlijdensakten uit Monroe County, Indiana, Verenigde Staten vanaf het jaar 1882.72,690 recordsNu Zoeken
Indiana, Wells County OverlijdensberichtenIndiana, Wells County ObituairesEen index van overlijdensberichten uit Wells County, Indiana, Verenigde Staten vanaf het jaar 1840.311,400 recordsNu Zoeken
Louisiana overlijdensberichtenLouisiana OverlijdensberichtenEen index van overlijdensberichten uit Louisiana, Verenigde Staten vanaf het jaar 1809.60,723 records added for a total of 913,025 recordsNu Zoeken
Michigan, Genesee County OverlijdensberichtenMichigan, Genesee County OverlijdensberichtenEen index van overlijdensberichten uit de Flint Journal krant gepubliceerd in Genesee County, Michigan, Verenigde Staten vanaf het jaar 1920.166,385 recordsNu Zoeken
Michigan, Wayne County overlijdenMichigan, Wayne County DeathsEen index van overlijdensakten uit Wayne County, Michigan, Verenigde Staten tussen de jaren 1934 en 1953.86,444 recordsNu Zoeken
Mississippi, Lauderdale County huwelijkMississippi, Lauderdale County, HuwelijkenEen index van huwelijksakten uit Lauderdale County, Mississippi, Verenigde Staten tussen 1839 en 1938.80,801 recordsNu Zoeken
Missouri, Jackson County huwelijkMissouri, Jackson County MarriagesEen index van huwelijksakten uit Jackson County, Missouri, Verenigde Staten vanaf het jaar 1822 met afbeeldingen.An index of marriage records from Jackson County, Missouri, United States from the year 1822 onwards with images. 1,528,706 recordsNu Zoeken
Nebraska HuwelijkenNebraska, HuwelijkenEen index van huwelijksakten uit Nebraska, Verenigde Staten, vanaf het jaar 1909 met afbeeldingen.1,294,564 records added for a total of 2,913,074 recordsNu Zoeken
Geboorten New Jersey, 1901-1929New Jersey Geboorten, 1901-1929Een index van geboorteregisters uit New Jersey, Verenigde Staten, tussen 1901 en 1929 met afbeeldingen.1,962,741 recordsNu Zoeken
New York, Chemung GeboortenNew York, Chemung County, GeboortenEen index van geboorteregisters uit Chemung County, New York, Verenigde Staten, tussen 1957 en 1968.167,094 recordsNu Zoeken
New York, Chemung County OverlijdensberichtenNew York, Chemung County ObituariesEen index van overlijdensberichten uit Chemung County, New York, Verenigde Staten tussen 1900 en 1968.103,230 recordsNu Zoeken
New York, Herkimer County OverlijdensberichtenNew York, Herkimer County ObituairesEen index van overlijdensberichten uit de Herkimer Evening Telegram krant gepubliceerd in Herkimer County, New York, Verenigde Staten vanaf het jaar 1924.100,884 recordsNu Zoeken
New York, Steuben County OverlijdensberichtenNew York, Steuben County ObituariesEen index van overlijdensberichten gepubliceerd in Steuben County, New York, Verenigde Staten vanaf het jaar 1860.105,181 recordsNu Zoeken
Noord-Carolina, Randolph County OverlijdensberichtenNorth Carolina, Randolph County ObituairesEen index van overlijdensberichten uit de krant The Courier-Tribune gepubliceerd in Randolph County, North Carolina, Verenigde Staten vanaf het jaar 1900.117,462 recordsNu Zoeken
Geboorten North Carolina, Wayne CountyNorth Carolina, Wayne County, GeboortenEen index van geboorteregisters uit Wayne County, North Carolina, Verenigde Staten.110,535 recordsNu Zoeken
Ohio, Hamilton, Cincinnati begrafenissenOhio, Hamilton, Cincinnati BegrafenissenEen index van begraafregisters van de Walnut Hills Cemetery, gelegen in de stad Cincinnati in Hamilton County, Ohio, Verenigde Staten vanaf het jaar 1843.117,186 records
Nu Zoeken
Pennsylvania, Chester County Belastingregistraties, 1715-1890Pennsylvania, Chester County Tax Registraties, 1715-1890Een index van belastinggegevens uit Chester County, Pennsylvania, Verenigde Staten tussen 1715 en 1890.405,040 recordsNu Zoeken
Tennessee, Rutherford County huwelijken, 1810-1940Tennessee, Rutherford County, Huwelijken 1810-1940Een index van huwelijksakten uit Rutherford County, Tennessee, Verenigde Staten tussen 1810 en 1940.68,319 recordsNu Zoeken
Texas, Harris County HuwelijkenTexas, Harris County, HuwelijkenEen index van huwelijksakten uit Harris County, Texas, Verenigde Staten, vanaf het jaar 1944 met afbeeldingen.3,783,172 records
Nu Zoeken
Virginia, Norfolk BegrafenissenVirginia, Norfolk BegrafenissenEen index van begraafregisters uit Norfolk, Virginia, Verenigde Staten vanaf het jaar 1810.182,556 recordsNu Zoeken

<h2Australië, Queensland, Rockhampton Begrafenissen,/h2>

Deze collectie bevat begraafregisters uit Rockhampton, Queensland, Australië vanaf het jaar 1864. De records bevatten meestal de naam van de overledene, datum van overlijden, leeftijd op het moment van overlijden, datum en plaats van begrafenis en informatie over de begrafenis.

Zoek Australië, Queensland, Rockhampton Begrafenissen

België, Aalst Bevolkingsregisters

Deze collectie bevat records van bevolkingsregisters uitgevoerd in Aalst, België tussen 1796 en 1881. De registers bevatten meestal de naam van de persoon, de geboortedatum en -plaats, en de leeftijd en woonplaats op het moment dat het bevolkingsregister werd gehouden.

De gemeente Aalst omvat de dorpen Baardegem, Erembodegem, Gijzegem, Herdersem, Hofstade, Meldert, Moorsel en Nieuwerkerken.

Zoeken in België, Aalst Bevolkingsregisters

Kanaaleilanden, Jersey, Beroepsregistratiekaarten

Deze collectie bevat beroepsregistratiekaarten van het Bailiwick of Jersey, een zelfbesturend eiland dat wordt beschouwd als een kroonafhankelijkheid van het Verenigd Koninkrijk, tussen 1940 en 1945. De registraties bevatten meestal de naam van het individu, de geboortedatum en -plaats, de woonplaats en het beroep.

De bezettingsregistratiekaarten van Jersey bieden een uniek historisch perspectief op het leven tijdens de Duitse bezetting in de jaren 1940. Onder Duitse controle werden inwoners verplicht zich te registreren, wat resulteerde in kaarten met persoonlijke informatie. Deze kaarten werden regelmatig bijgewerkt en kinderen kregen op hun veertiende hun eigen kaart.

Zoeken in Kanaaleilanden, Jersey, Registratiekaarten Beroepsbevolking

Engeland, Cumberland en Lancashire begrafenissen

Deze collectie bevat begraafregisters uit de graafschappen Cumberland en Lancashire in Engeland vanaf het jaar 1728. De records bevatten meestal de naam van de overledene, de plaats van overlijden en de datum en plaats van begrafenis.

Doorzoek Engeland, Cumberland en Lancashire begrafenissen

Frankrijk Overlijdens

Deze collectie is een overlijdensindex van Franse burgers en onderdanen, uitgegeven door het Nationaal Instituut voor Statistiek en Economische Studies (Frans: Institut national de la statistique et des études économiques) afgekort INSEE. De index bevat van elke overledene de volledige naam, het geslacht, de geboortedatum en -plaats en de datum en plaats van overlijden. Deze index zal nuttig zijn voor genealogen die op zoek zijn naar meer informatie over hun Franse familieleden die sinds het begin van de jaren 1970 zijn overleden.

Het aantal gemelde sterfgevallen in deze verzameling voor 1970 en 1971 ligt ver onder de verwachte aantallen en dit is waarschijnlijk te wijten aan een toename van de naleving van de regels door lokale Franse bureaus die sterfgevallen aan INSEE melden in deze twee jaren. In deze verzameling lijkt het aantal gemelde sterfgevallen voor 1970 slechts ongeveer 8% van het werkelijke aantal te zijn en voor 1971 is het aantal ongeveer 50% van het werkelijke aantal. In 1972 was er een bijna volledige rapportage in heel Frankrijk en zijn territoria.

Hoewel de meeste geboorte- en sterfplaatsen in Frankrijk liggen, zijn er meer dan 2,5 miljoen records in deze collectie van personen die in andere landen zijn geboren of gestorven – waarbij buurlanden en naburige landen (zoals België, Duitsland, Spanje, Italië en Polen) en landen die voormalige Franse koloniën waren (zoals Algerije, Marokko, Tunesië, Madagaskar en Vietnam) het meest voorkomen.

Zoek Frankrijk Overlijdens

Duitsland, Rijnland emigranten, 1814-1939

Deze collectie bevat gegevens van emigranten die tussen 1814 en 1939 uit het Rijnland vertrokken. De records bevatten meestal de naam van de emigrant, geboortejaar, plaats van herkomst, jaar van vertrek en emigratiebestemming.

Deze collectie wordt aangeboden in samenwerking met het Staatsarchief van Noordrijn-Westfalen.

Zoeken in Duitsland, emigranten uit het Rijnland, 1814-1939

Schotland, Processen, wetten en decreten van de Court of Session, 1560-1930

Deze collectie bevat rechtszaken van de Court of Session, de hoogste burgerlijke rechtbank van Schotland, tussen 1560 en 1930. De verslagen bevatten meestal de naam van de persoon in de rechtszaak, de datum van de zaak en de beschrijving van de zaak.

Zoeken in Schotland, Court of Session processen, akten en decreten, 1560-1930

Zweden, Stockholm Begrafenissen

Deze collectie bevat begraafregisters uit Stockholm, Zweden vanaf het jaar 1773. De records bevatten meestal de naam van de overledene, geboortedatum, overlijdensdatum, datum en plaats van de begrafenis en informatie over de begrafenis.

Zoek Zweden, Stockholm Begrafenissen

Zweden, Stockholm volkstelling mannenregister, 1909

Deze collectie bevat records uit het volkstellingsregister van 1909 van mannen uit Stockholm, Zweden. De records bevatten meestal de naam van het individu, de geboortedatum en informatie over de woonplaats.

Elk jaar maakte het kantoor van de gouverneur in Stockholm lijsten van belastingbetalende personen. De gezinshoofden moesten een eigen verklaring indienen bij de belastingdienst en voor de stad Stockholm.

Zoeken Zweden, Stockholm volkstellingsregister van mannen, 1909

Zweden, Stockholm volkstellingsregisters, 1800-1884

Deze collectie bevat volkstellingsregisters uit Stockholm, Zweden tussen 1800 en 1884. De registers bevatten meestal de naam van het individu en informatie over de woonplaats.

Elk jaar stelde het kantoor van de gouverneur in Stockholm lijsten op van belastingbetalende personen. De gezinshoofden moesten een eigen verklaring indienen bij de belastingdienst en voor de stad Stockholm.

Zoeken in Zweden, Stockholm volkstellingsregisters, 1800-1884

Zwitserland, Zürich Huwelijken, 1524-1800

Deze collectie bevat kerkelijke huwelijksregisters uit de parochies van het huidige kanton Zürich, Zwitserland, tussen 1524 en 1800. De akten bevatten meestal de namen van de bruidegom en bruid, hun woonplaats en de datum en plaats van het huwelijk.

Zoek Zwitserland, Zürich Huwelijken, 1524-1800

Colorado, Arapahoe County Huwelijksvergunningen

Deze collectie bevat huwelijksakten uit Arapahoe County, Colorado, Verenigde Staten vanaf het jaar 1900. De records bevatten meestal de namen van de bruidegom en de bruid, en de datum van het huwelijk.

Zoek in Colorado, Arapahoe County Huwelijksvergunningen

Colorado, Denver Overlijdens, 1880-1909

Deze collectie bevat overlijdensakten uit Denver, Colorado, Verenigde Staten tussen 1880 en 1909. De records bevatten meestal de naam van de overledene, geboorteplaats, overlijdensdatum en begraafplaats.

Zoek in Colorado, Denver Overlijdens, 1880-1909

Colorado, Denver, Riverside begraafplaats begrafenissen

Deze collectie bevat begrafenisgegevens van de Riverside begraafplaats in Denver, Colorado, Verenigde Staten, tussen 1855 en 1963. De records bevatten meestal de naam van de overledene en de begrafenisdatum.

Zoeken naar Colorado, Denver, Riverside Cemetery Begrafenissen

Illinois overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten uit Illinois, Verenigde Staten, vanaf het jaar 1831. De gegevens bevatten meestal de naam van de overledene en de datum en plaats waarop het overlijdensbericht werd gepubliceerd.

De meeste overlijdensberichten in deze collectie komen uit de volgende kranten: Chicago Daily News, Illinois State Journal, Chicago Tribune en Denni Hlasatel.

Zoeken naar Illinois overlijdensberichten.

Illinois, Kane County overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten uit de krant Aurora Beacon News gepubliceerd in Kane County, Illinois, Verenigde Staten vanaf het jaar 1850. De verslagen bevatten meestal de naam van de overledene en de datum waarop het overlijdensbericht werd gepubliceerd.

Zoeken naar Illinois, Kane County Overlijdensberichten

Indiana, Monroe County Overlijdens

Deze collectie bevat overlijdensakten uit Monroe County, Indiana, Verenigde Staten vanaf het jaar 1882. De gegevens bevatten meestal de naam van de overledene, de overlijdensdatum, de leeftijd op het moment van overlijden en de begraafplaats.

Zoeken naar overlijdens in Indiana, Monroe County

Indiana, Wells County Overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten uit Wells County, Indiana, Verenigde Staten vanaf het jaar 1840. De records bevatten meestal de naam van de overledene, geboortedatum, datum en plaats van overlijden, de naam van de begraafplaats en de datum waarop het overlijdensbericht werd gepubliceerd. De gegevens kunnen ook de naam van de ouders, de naam van de echtgenoot en de huwelijksdatum bevatten.

De meeste overlijdensberichten in deze collectie zijn afkomstig uit: Bluffton News Banner, Evening News Banner, Evening News, Bluffton Chronicle, Bluffton Evening News, Evening Banner en Ossian Journal.

Zoeken naar Indiana, Wells County Overlijdensberichten

Louisiana overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten uit Louisiana, Verenigde Staten vanaf het jaar 1809. De records bevatten meestal de naam van de overledene, woonplaats, datum van overlijden, leeftijd bij overlijden, de naam van de echtgenoot, datum van publicatie en de titel van de krant waarin het overlijdensbericht werd gepubliceerd.

De overlijdensberichten in deze collectie zijn afkomstig uit de krant Times-Picayune in New Orleans, de krant The Advocate in Baton Rough en de krant Lake Charles American Press in Calcasieu Parish. De collectie bevat ook verwijzingen uit de oude kranten New Orleans States en New Orleans Item-Tribune van na de Tweede Wereldoorlog en vele andere publicaties.

Zoeken naar Louisiana overlijdensberichten

Michigan, Genesee County Overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten uit de krant Flint Journal, gepubliceerd in Genesee County, Michigan, Verenigde Staten vanaf het jaar 1920. De records bevatten meestal de naam van de overledene, de datum van overlijden en de datum waarop het overlijdensbericht werd gepubliceerd.

Zoeken naar Michigan, Genesee County Overlijdensberichten

Michigan, Wayne County Overlijdens

Deze collectie bevat overlijdensakten uit Wayne County, Michigan, Verenigde Staten tussen 1934 en 1953. De records bevatten meestal de naam van de overledene, datum en plaats van overlijden en leeftijd op het moment van overlijden.

Zoeken naar Michigan, Wayne County Overlijdens

Mississippi, Lauderdale huwelijken

Deze collectie bevat huwelijksakten uit Lauderdale County, Mississippi, Verenigde Staten tussen 1839 en 1938. De records bevatten meestal de namen van de bruidegom en bruid en het jaar van het huwelijk.

Zoeken naar Mississippi, Lauderdale County Huwelijken

Missouri, Jackson huwelijken

Deze collectie bevat huwelijksakten uit Jackson County, Missouri, Verenigde Staten vanaf het jaar 1822. De akten bevatten meestal de namen van de bruidegom en bruid en de huwelijksdatum.

Zoeken naar Missouri, Jackson County Huwelijken

Nebraska huwelijken

Deze collectie bevat huwelijksakten uit Nebraska, Verenigde Staten, vanaf het jaar 1909. De records bevatten meestal de namen van de bruidegom en bruid en de datum en plaats van het huwelijk. De collectie is verkregen door het uitstekende werk en de inspanningen van Reclaim the Records.

Zoeken naar Nebraska Huwelijken

Geboorten New Jersey, 1901-1929

Deze collectie bevat geboorteregisters uit New Jersey, Verenigde Staten, tussen 1901 en 1929. De gegevens bevatten meestal de naam van het kind en de geboortedatum en -plaats.

De collectie is verkregen dankzij het uitstekende werk en de inspanningen van Reclaim the Records.

Zoeken naar geboorten in New Jersey, 1901-1929

Geboorten in New York, Chemung County

Deze collectie bevat geboorteregisters uit Chemung County, New York, Verenigde Staten, tussen 1957 en 1968. De records bevatten meestal de achternaam van het kind, de geboortedatum, de datum waarop het geboortebericht werd gepubliceerd in de kranten van Chemung County en de namen van de ouders.

Zoeken naar New York, Chemung County Geboorten

New York, Chemung County Overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten uit Chemung County, New York, Verenigde Staten tussen de jaren 1900 en 1968. De gegevens bevatten meestal de naam van de overledene, de overlijdensdatum en de datum waarop het overlijdensbericht werd gepubliceerd.

De meeste overlijdensberichten in deze collectie zijn afkomstig uit de Elmira Star-Gazette.

Zoeken naar New York, Chemung County Overlijdensberichten

New York, Herkimer County Overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten uit de Herkimer Evening Telegram krant gepubliceerd in Herkimer County, New York, Verenigde Staten vanaf het jaar 1924. De verslagen bevatten meestal de naam van de overledene, de plaats van overlijden en de datum waarop het overlijdensbericht werd gepubliceerd.

Zoeken naar New York, Herkimer County Overlijdensberichten

New York, Steuben Provincie Overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten gepubliceerd in Steuben County, New York, Verenigde Staten vanaf het jaar 1860. De overlijdensberichten bevatten meestal de naam van de overledene, het geboortejaar, het sterfjaar en de begraafplaats.

Zoeken naar New York, Steuben County Overlijdensberichten

North Carolina, Randolph County Overlijdensberichten

Deze collectie bevat overlijdensberichten uit de krant The Courier-Tribune gepubliceerd in Randolph County, North Carolina, Verenigde Staten vanaf het jaar 1900. De verslagen bevatten meestal de naam van de overledene, de datum van overlijden en de datum waarop het overlijdensbericht werd gepubliceerd.

Zoeken naar North Carolina, Randolph County Overlijdensberichten

Geboorten North Carolina, Wayne County

Deze collectie bevat geboorteregisters uit Wayne County, North Carolina, Verenigde Staten. De gegevens bevatten meestal de naam van het kind, de geboortedatum en de namen van de ouders.

Zoeken naar geboorten in North Carolina, Wayne County

Ohio, Hamilton, Cincinnati begrafenissen

Deze collectie bevat begraafregisters van de Walnut Hills Cemetery, gelegen in de stad Cincinnati in Hamilton County, Ohio, Verenigde Staten vanaf het jaar 1843. De records bevatten meestal de naam van de overledene, de geboortedatum en -plaats en de data van overlijden en begrafenis. Daarnaast bevatten sommige records de namen van de ouders en de naam van de echtgenoot.

Zoeken naar Ohio, Hamilton, Cincinnati begrafenissen

Pennsylvania, Chester County Belastingregistraties, 1715-1890

Deze collectie bevat belastingregistraties uit Chester County, Pennsylvania, Verenigde Staten tussen de jaren 1715 en 1890. De registraties bevatten meestal de naam van het individu en het jaar en de woonplaats.

Omdat de belasting gedeeltelijk gebaseerd was op de grootte van het eigendom, bevatten veel records ook de grootte van het eigendom.

Het veld “Property holder type” bevat verschillende categorieën personen. “Landeigenaar” staat voor diegenen die land in pacht of akte hadden, “Inmate” verwijst naar getrouwde of weduwde personen zonder land die als contractarbeider werkten, “Freeman” staat voor alleenstaande, vrije mannen van minstens 21 jaar oud, en “Nonresident Landowner” duidt op eigendom van niet-bezeten (onbewoond) land.

Zoeken naar Pennsylvania, Chester County Belastingregistraties, 1715-1890

Tennessee, Rutherford County Huwelijken, 1810-1940

Deze collectie bevat huwelijksakten uit Rutherford County, Tennessee, Verenigde Staten tussen 1810 en 1940. De akten bevatten meestal de namen van de bruidegom en de bruid en de huwelijksdatum.

Zoeken naar Tennessee, Rutherford County Huwelijken, 1810-1940

Texas, Harris County Huwelijken

Deze collectie bevat huwelijksakten uit Harris County, Texas, Verenigde Staten, vanaf het jaar 1944. De akten bevatten meestal de namen van de bruidegom en bruid en de huwelijksdatum.

Zoeken naar Texas, Harris County Huwelijken

Virginia, Norfolk Begrafenissen

Deze collectie bevat begraafregisters uit Norfolk, Virginia, Verenigde Staten vanaf het jaar 1810. De records bevatten meestal de naam van de overledene, geboortedatum, overlijdensdatum en de datum en plaats van de begrafenis.

Zoeken naar begrafenissen in Virginia, Norfolk

Voorbeelden

De recente toevoeging van de New Jersey Births, 1901-1929 collectie aan MyHeritage heeft een interessante vondst aan het licht gebracht: het geboorteregister van Richard Anderson. Anderson, geboren op 8 augustus 1926 in Long Branch, Monmouth, New Jersey, werd een bekend acteur in de Amerikaanse film en TV. Hij wordt het best herinnerd voor zijn rol als Oscar Goldman in de populaire tv-shows “The Six Million Dollar Man” en “The Bionic Woman” in de jaren 1970.

Richard Anderson in New Jersey Geboorten, 1901-1929

Samenvatting

We hopen dat deze waardevolle collecties u helpen nieuwe ontdekkingen te doen in uw familiegeschiedenis onderzoek. Het doorzoeken van de collecties op MyHeritage is gratis. Om de records te bekijken of om records in uw stamboom op te slaan, heeft u een Data of Complete abonnement nodig.

Als u een stamboom heeft op MyHeritage, zal onze Record Matching technologie u automatisch op de hoogte stellen als records uit deze collecties overeenkomen met uw familieleden. U kunt dan het record bekijken en beslissen of u de nieuwe informatie aan uw stamboom wilt toevoegen.

Veel plezier met de nieuwe collecties!