MyHeritage gaat naar RootsTech 2024

MyHeritage gaat naar RootsTech 2024

Terwijl RootsTech 2024 nadert, bereidt MyHeritage zich voor op een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. We zijn verheugd om terug te keren naar Salt Lake City, Utah, van 29 februari tot maart 2, voor ’s werelds grootste familiegeschiedenis evenement.

Of u ons nu persoonlijk of virtueel vergezelt op RootsTech, we zijn blij u te zien! Kom langs bij de MyHeritage-stand om ons team te ontmoeten, inzichten uit eerste hand te krijgen van onze experts, wat plezier te hebben en te genieten van een aantal coole giveaways.

Net als in voorgaande jaren zal ons team lezingen en activiteiten aanbieden zowel in onze stand als in de collegezalen als onderdeel van het geplande programma – inclusief een sessie met onze oprichter en CEO, Gilad Japhet (zie details hieronder). Ons programma zit vol met mogelijkheden om te leren van het MyHeritage-team en experts op het gebied van genealogie en DNA. Ontdek de nieuwe functies van MyHeritage die uw familiegeschiedenisonderzoek naar een hoger niveau kunnen tillen en geniet van productdemo’s van de briljante geesten achter onze innovatieve tools.

Hier is een voorproefje van enkele MyHeritage-sessies die u beslist moet bijwonen:

Donderdag 29 februari 2024

9:30 uur: Uw stamboom laten groeien op MyHeritage met de nieuwste functies
Presentator: Uri Gonen
Duik in de nieuwste MyHeritage functies met Uri Gonen en ontdek geavanceerde AI-technologie om uw familiefoto’s en geschiedenis tot leven te brengen.

9:30 uur: Twintig vragen triviaspel: Genealogie Editie
Presentator: Daniel Horowitz
Test je genealogische kennis met Daniel Horowitz in een leuk triviaspel. Een geweldige manier om interessante feiten te leren over onderzoek naar familiegeschiedenis!

13.30 uur: Reizen op de oostelijke weg: De Mizrahi Joden
Presentator: Schelly Talalay Dardashti
Doe mee met Schelly Talalay Dardashti voor een verhelderende sessie over de geschiedenis en het erfgoed van de Mizrahi Joden, dat zich uitstrekt van Irak tot China.

15.00 uur: Grenzen doorbreken: Voorbereiding op internationaal onderzoek
Presentator: Myko Clelland
Myko Clelland begeleidt u bij de voorbereiding van genealogisch onderzoek in Europa en deelt essentiële tips voor succes.

Vrijdag 01 maart 2024

8:00 A.M.: Een beginnersgids voor DNA
Presentator: Myko Clelland
Ben je nieuw met DNA-testen? Volg Myko Clelland voor een inleidende presentatie over hoe DNA-testen een revolutie teweeg kunnen brengen in uw onderzoek naar familiegeschiedenis.

13.30 uur: Het laatste MyHeritage nieuws van oprichter en CEO Gilad Japhet
Presentator: Gilad Japhet
Gilad Japhet deelt de laatste opwindende ontwikkelingen bij MyHeritage, inclusief AI toevoegingen en nieuwe functies.
Zaal: 255 D

16:30 uur: Ontdekken van familiegeschiedenis met de AI-tools van MyHeritage
Presentator: Ran Snir
Leer van Ran Snir hoe de AI-tools van MyHeritage nieuwe inzichten over uw voorouders kunnen blootleggen en een revolutie teweeg kunnen brengen in uw onderzoek.

Zaterdag 02 maart 2024

8:00 A.M.: Genealogie in het digitale tijdperk: zoektechnieken voor succes
Presentator: Myko Clelland
Myko Clelland deelt opnieuw geavanceerde zoektechnieken en digitale hulpmiddelen die uw genealogisch onderzoek naar een hoger niveau kunnen tillen.

8:00 A.M.: 2.800 jaar: De Joden in Iran
Presentator: Schelly Talalay Dardashti
Ontdek de rijke geschiedenis van de Joodse gemeenschap in Iran met Schelly Talalay Dardashti, van de oudheid tot het moderne tijdperk.

9:30 A.M.: AI-ondersteunde genealogie: De familiegeschiedenis van de toekomst
Presentator: Daniel Horowitz
Ontdek de toekomst van genealogie met Daniel Horowitz, die AI-ondersteunde technologieën onderzoekt die het verleden tot leven brengen.

13.30 uur: Wat is er nieuw en spannend in de historische dossiers van MyHeritage?
Presentator: Myko Clelland
Sluit u aan bij Myko Clelland voor een diepgaande duik in de nieuwste en meest opwindende toevoegingen aan de historische archiefcollecties van MyHeritage.

RootsTech 2024 wordt een ongelooflijk evenement voor iedereen die gepassioneerd is over het blootleggen van zijn familiegeschiedenis. Mis de kans niet om MyHeritage-experts te ontmoeten, onze nieuwste innovaties te verkennen en in contact te komen met andere genealogie liefhebbers. Registreer u vandaag nog voor het persoonlijke evenement of het online evenement.

Voor real-time updates en aankondigingen van functies, volg ons op Facebook, Twitter en Instagram, en blijf natuurlijk de MyHeritage-blog volgen!

Tot ziens!