Family Tree Builder 7.0 nu voor de Mac!

Family Tree Builder 7.0 nu voor de Mac!

Wij zijn blij dat Mac gebruikers nu de MyHeritage Family Tree Builder kunnen downloaden en installeren! En zoals de Windows versie is het geheel gratis!

Family Tree Builder Mac Extensie

Family Tree Builder Mac Extensie


Er zijn vele verzoeken geweest om de Family Tree Builder 7.0 ook beschikbaar te maken voor een Mac besturingssysteem. Vele gebruikers zijn in de loop der tijd overgestapt van een Windows computer naar een Mac computer, maar wilde niet overstappen naar een ander programma, maar juist de Family Tree Builder blijven gebruiken.

Wij zijn in een ver gevorderd stadium met de ontwikkeling van een complete Mac versie, met dezelfde uitstraling. Totdat de nieuwe complete versie klaar is, hebben wij een versie van de Family Tree Builder gemaakt voor Mac gebruikers genaamd Family Tree Builder Mac Extensie. Deze heeft dezelfde uitstraling als de Windows versie, en vereist geen Windows, aanvullende instellingen of configuratie.

Download de Family Tree Builder Mac Extensie gratis

Sleep het Family Tree Builder pictogram naar Applicaties om het op uw Mac computer op te slaan

Sleep het Family Tree Builder pictogram naar Applicaties om het op uw Mac computer op te slaan

Na installatie op een Mac computer zal de software direct het programma openen. De minimale OS versie die wordt ondersteund is OS X. Het gebruikt een systeem genaamd CrossOver van CodeWeavers, om Windows software te porten.

De hoofdtaken van de Family Tree Builder werken op dezelfde wijze in de Mac Extensie, waaronder synchroniseren met MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, de consistency checker, etc. Daarbij zijn er een aantal kleine taken die niet compatible zijn met de Mac OS X en daardoor niet beschikbaar voor Mac gebruikers. Dit zijn de kaarten, bewerken van notities (letters vet of schuin maken, etc.) boekrapporten (online werkt het wel), en weergave van rechts-naar-links talen. Al het overige werkt hetzelfde als in de Windows versie. Ook de bestandsformaten zijn hetzelfde, zodat u Family Tree Builder projecten kunt transporteren tussen Windows en Mac.

Kom meer te weten over de mogelijkheden van Family Tree Builder 7.0 of bekijk de video hier onder. Om de Nederlandse ondertiteling te activeren drukt u op ‘cc’ in het videomenu.

Heeft u vragen over de Family Tree Builder Mac Extensie? Lees onze gedetailleerde FAQ pagina.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Bea ter Wal

  januari 16, 2015

  Geachte M,

  Hoe kan ik gebruik maken van dit programma ?.

  Met vriendelijke groet,

  Bea ter Wal – Kamphuis.

  • MyHeritage NL

   januari 19, 2015

   @Bea ter Wal, u dient het programma op uw computer te installeren. Daarvoor dient u eerst binnen te halen via http://www.myheritage.nl/ftb . Na installatie kunt u het programma gebruiken. Op onze helppagina’s hebben wij de meest gestelde vragen beantwoord.

 • nico bogerd

  maart 23, 2015

  Hallo, ik heb de volgende vraag :
  Als ik wil synchroniseren stopt het programma er mee en zegt dat er een fout is .
  Als ik vervolgens een back-up laad in de bilder komen de foto’s er niet meer in .map foto`s is wel aan welig in de back-up .
  Ik heb al vele mailtjes gestuurd maar nog steeds geen oplossing .
  Kunt u er iets over zeggen ?

 • MyHeritage NL

  maart 23, 2015

  Beste heer Bogerd,

  Dank voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze foutmelding krijgt. Natuurlijk willen wij dit graag helpen oplossen, onze support collega’s komen z.s.m. bij u terug. Is bovengenoemd emailadres hetzelfde emailadres dat bij uw MyHeritage account hoort?

  Vriendelijke groet,
  MyHeritage NL

 • nico bogerd

  maart 23, 2015

  Ja hoor dat klopt helemaal .

  Groeten N.Bogerd .