Bezoek het Geschiedenis Festival met korting en beleef de wereld van uw voorouders

Reacties

Wilt u zich een hele dag onderdompelen in de tijd waarin uw voorouders leefden? Kom naar het Geschiedenis Festival op zaterdag 8 oktober as. in Haarlem! Als gebruiker van MyHeritage krijgt u een aantrekkelijke korting op uw toegangskaart. Klik hier om een ticket aan te schaffen tegen het gereduceerde tarief van 49,95 euro (i.p.v. 59,95 euro).

Voor alle geschiedenisliefhebbers van Nederland
Het Geschiedenis Festival brengt de wereld van uw voorouders echt tot leven! Het evenement wordt georganiseerd door Historisch Nieuwsblad en vindt plaats op zaterdag 8 oktober as. in de Philharmonie te Haarlem.

Datum:           zaterdag 8 oktober 2016
Tijd:                09.00 – 18.00 uur
Plaats:            Philharmonie, Lange Begijnestraat 11 in Haarlem

Het Geschiedenis Festival is hét evenement voor alle geschiedenisliefhebbers van Nederland.

Kom ook naar het Geschiedenis Festival op zaterdag 8 oktober 2016 in Haarlem (klik om te vergroten)


Geert Mak, Annejet van der Zijl, Maarten van Rossem en meer
Een dag lang gaan de beste historici uit binnen- en buitenland met elkaar en het publiek in gesprek over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bekende Nederlandse sprekers zijn o.a. Geert Mak, Annejet van der Zijl en Maarten van Rossem. U kunt kiezen uit snelcolleges, lezingen, debatten, workshops, muziek en nog veel meer! Klik hier voor een overzicht van alle sprekers.

Programma
Klik hier om het volledige programma als blokkenschema te bekijken.

De onderwerpen die de revue passeren, lopen uiteen van de strijd om Europa tussen Willem III en Lodewijk XIV tot de ondergang van Napoleon en van Nederlandse atleten bij de Olympische Spelen in 1936 tot het internationale netwerk van Erasmus. Maar er is meer, zoals schrijfworkshops, een modeshow met uniformen uit WOI, een geschiedenisquiz en diverse snelcolleges. Het Geschiedenis Festival biedt voor elk wat wils.

Koop ticket met korting
Als gebruiker van MyHeritage krijgt u een aantrekkelijke korting op uw toegangskaart. Klik hier om een ticket aan te schaffen tegen het gereduceerde tarief van 49,95 euro (i.p.v. 59,95 euro).

We wensen u veel plezier op het Geschiedenis Festival!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd