5 redenen waarom de MyHeritage DNA test een perfect cadeau voor Moederdag is

Reacties

In vele landen over de hele wereld staat Moederdag voor de deur. Bent u dit jaar op zoek naar een origineel moederdaggeschenk? Denk dan eens aan een MyHeritage DNA-test.

Profiteer van onze speciale moederdagaanbieding: € 10 extra korting op een MyHeritage DNA-test.

Op deze speciale dag kunt u uw moeder en de andere vrouwen in uw familie verrassen door haar inzicht in haar herkomst te schenken. Hier zijn vijf andere redenen waarom een MyHeritage DNA test een ideaal moederdaggeschenk is:

1. De test is snel en gemakkelijk uit te voeren. MyHeritage DNA-tests gaan anders dan de tests van andere bedrijven. U hoeft niet in een buisje te spugen en er komt geen bloed aan te pas. Een veegje met een wattenstaafje aan de binnenkant van beide wangen is voldoende.

 


  1. We hebben een wereldomvattende database met een verscheidenheid aan bevolkingsgroepen. MyHeritage DNA biedt unieke matches met gebruikers die zich alleen bij MyHeritage hebben laten testen maar ook matches met mensen die de resultaten van andere aanbieders naar MyHeritage hebben geüpload. Omdat MyHeritage in meer dan 40 talen beschikbaar is en een zeer groot internationaal bereik heeft, hebt u een grotere kans op matches met familieleden die in andere landen wonen. U ontvangt ook een uitgebreid MyHeritage-etniciteitsrapport, dat nieuwe informatie kan onthullen.
  1. Uw testresultaten winnen aan kracht door uw ouders te laten testen. Elk van uw familieleden bezit unieke stukjes DNA die – bij elkaar – uw familieverhaal kunnen vertellen. Mensen ontvangen ongeveer 50% van hun DNA van elk van hun ouders. Uw eigen resultaten tonen dus 50% van het DNA van elk van uw ouders. Hun eigen test toont uiteraard 100% van hun DNA. Zelfs als u meerdere volle broers en zussen zou laten testen, vindt u nog steeds niet exact 100% van uw moeders en vaders DNA terug. Daarnaast zijn de resultaten moeilijker om mee te werken, omdat de resultaten van de kinderen een combinatie zijn van de matches van de ouders.

Als u uw moeder en vader laat testen, is de kans het grootst dat u extra familieleden vindt, omdat de match dan met behulp van 100% van hun DNA wordt berekend, in plaats van met de 50% die u hebt overgeërfd. U weet ook zeker dat de matches van uw moeder van haar kant van de familie zijn en de matches van uw vader van zijn kant.

Om nieuwe familieleden te ontdekken en uw eigen matches beter te interpreteren, is het zeer nuttig dat broers, zussen, neven, nichten en andere verwanten zich laten testen. Genetische overerving is afhankelijk van het toeval. Uw broers en zussen kunnen andere etniciteitsresultaten ontvangen dan u. Het is fascinerend en leuk om de resultaten te vergelijken.

  1. Het is prachtig verpakt. De MyHeritage DNA-kit wordt geleverd in een mooi doosje. Moeder zal er weg van zijn.

  1. U krijgt meer inzicht in uw overeenkomsten. Onze gedetailleerde etniciteitsrapporten bieden meer inzicht in hoeveel u werkelijk op uw moeder lijkt. Vergelijk uw eigen etniciteitsrapport met het rapport dat uw moeder zal ontvangen om meer begrip te krijgen van de trekken die u met uw moeder deelt en meer waardering te krijgen voor de eigenschappen die ze heeft doorgegeven.

Neem uw moeder mee op een reis die voor u beiden onvergetelijk zal zijn. Probeer MyHeritage DNA voor de tijdelijk verlaagde prijs van slechts € 69. Bestel uw kits vandaag nog. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd