Reacties op MyHeritage DNA

Reacties op MyHeritage DNA

Sinds de introductie van MyHeritage DNA in november 2016 zijn onze testkits razend populair geworden. Onze gebruikers delen graag hun enthousiasme over de prachtig ontworpen, kleurrijke MyHeritage DNA-verpakkingen, over de eenvoudige stappen om een DNA-monster af te nemen en over de testresultaten die ze een paar weken later ontvangen. Sommige reacties zijn van gebruikers die blij zijn met de ontvangst van het mooie doosje met de MyHeritage DNA-test. Anderen hebben een uitpak-video gemaakt, anderen leggen de volledige etniciteitsschatting van hun DNA-test uit of delen reviews over hun ervaringen met MyHeritage DNA.

Hieronder vindt u enkele reacties die wij het leukst vonden onder de vele reviews die recent wereldwijd zijn gepost. We geven bij elke reactie een korte toelichting. YouTube Tiffany Bowden van het YouTube kanaal Queenofroyalty besloot om haar DNA bij MyHeritage te testen vanwege onze enorme wereldwijde database. In deze video bespreekt Tiffany haar volledige etniciteitsschatting en geeft ze er uitleg over. Ze beschrijft ook hoe ze door DNA-matches weer contact met familieleden heeft gekregen: Micaia publiceert op haar YouTube kanaal ForeverMicaia vaak covers met zang, piano en gitaar. In deze video pakt Micaia haar MyHeritage DNA-test uit en zien we hoe ze de test activeert en afneemt. In haar snelle video is goed te zien hoe gemakkelijk het is: De New Yorkse schrijfster en beeldend kunstenaar Alexis Belon is bekend van de wekelijkse vlogs op haar YouTube-kanaal waarin ze over haar dagelijks leven vertelt. In deze video pakt ze haar MyHeritage DNA-kit uit en bespreekt ze haar familiegeschiedenis en gemengde afkomst. De video eindigt met het spannende moment waarop ze haar volledige DNA-resultaten ontvangt: Israel post op haar YouTube kanaal Izzy Kongo filmpjes over make-up en mode. Ze besteedt daarin ook vaak aandacht aan haar Ethiopische roots. Ze besloot een MyHeritage DNA-test uit te voeren om meer over haar etnische identiteit te weten te komen. In deze video pakt ze de MyHeritage DNA-test uit en neemt ze een uitstrijkje van de binnenkant van haar wang: John van Let’s Talk TV bespreekt politiek, religie en technologie op zijn YouTube-kanaal. In een vorige video heeft hij zichzelf gefilmd bij het afnemen van een DNA-test. In deze video neemt John ons mee naar zijn familiesite bij MyHeritage en laat hij de kijkers zijn gedetailleerde DNA-resultaten zien: Vanessa Nelson van Blurawker vindt dat je alles uit het leven moet halen. Ze heeft een MyHeritage DNA-test gedaan om meer informatie over haar Afrikaanse familiegeschiedenis te krijgen. Ze bespreekt haar MyHeritage DNA-resultaten en geeft uitleg over haar herkomst: Fabian Barnes geeft een goed overzicht van zijn etniciteitsschatting vanuit een genealogisch oogpunt. Hij vergelijkt zijn MyHeritage DNA-resultaten met die van andere tests die hij al had gedaan: Gabrielle Champagne heeft onlangs haar eerste DNA-test ontvangen, nadat ze had besloten om meer over haar genetische erfgoed te weten te komen. In deze video beschrijft ze haar redenen om haar DNA te laten testen en hoe spannend het voor haar was: In deze Portugese video met Engelse ondertitels geeft de Braziliaan Thiago Barnabe uitleg over de grondbeginselen van DNA-tests en pakt hij een MyHeritage DNA-test uit: YouTuber Reno Ray heeft een diavoorstelling gemaakt van de zeer gevarieerde herkomst die uit zijn MyHeritage DNA-resultaten naar voren is gekomen:

#myheritagedna #soexcited #sankofa #ilovemygrandma

A post shared by Felicia Fee Fee Moore (@feemarjhan) on

 Doe mee en bestel vandaag nog jouw MyHeritage DNA test. Maak deze betekenisvolle reis naar je eigen verleden. Ontdek nieuwe familieleden en fascinerende nieuwe details over jouw familiegeschiedenis.

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • Shirley

  augustus 16, 2017

  Ik ben een mix van Thais/Cambodjaanse, noord India, midden oosters, Scandinavisch/Italiaans.

 • Mira Peters

  augustus 17, 2017

  ik ga zeker een test laten doen om misschien een link te krijgen wie mijn vader is. Mijn moeder heeft nooit verteld wie dat was alleen dat het een Zwitser was. Misschien dat ik toch nog via MyHeritage een match kan krijgen met zijn kinderen want ik weet niet of hij nog leeft.

 • Irene

  augustus 17, 2017

  Die van mij en mijn man is alles goed meegegaan
  Helaas is die van mijn moeder nooit in Amerika aangekomen 🙁