De DNA-resultaten van de Backstreet Boys zijn terug!

De DNA-resultaten van de Backstreet Boys zijn terug!

Reacties

Eerder dit jaar kondigden we een partnerschap aan met de Backstreet Boys. Zij hebben recent een nieuw album gelanceerd genaamd ‘DNA’ en zijn momenteel middenin hun DNA wereldtournee. Reeds 25 jaar geleden opgericht, zijn de bandleden al zo lang samen dat het praktisch voelt als een familieband.

AJ, Howie, Nick, Kevin, en Brian doken dieper in hun verleden met MyHeritage DNA. Elk bandlid nam een DNA-test af om meer te leren over zijn origine, en hun DNA-resultaten zijn nu bekend!

Om te zien welke interessante ontdekkingen zij hebben gedaan, bekijk de video hier:

Zij waren verrast om te ontdekken welke mix aan etniciteiten hun resultaten toonden, en vonden het een geweldige ervaring om meer over hun roots te ontdekken en wat hen maakt tot wie zij zijn.

“Dankzij MyHeritage, weet ik nu eindelijk wie ik echt ben,” aldus AJ McLean.

Deze ervaring heeft hen geleerd, dat er meer is wat ons verbindt — alle mensen wereldwijd — dan wat ons scheidt.

Nick Carter merkte op: “Ik denk dat MyHeritage de wereld samenbrengt.”

Waar het van Kevin Richardson en Brian Littrell reeds bekend is dat zij verwant zijn, en deze specifieke DNA-match daarom geen verrassing voor hen was, hebben zij elk duizenden andere DNA-matches ontvangen met MyHeritage gebruikers uit de hele wereld.

Dus wie weet, bent u ook verwant aan een van de Backstreet Boys? Test vandaag nog uw DNA met MyHeritage om het te ontdekken!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd