MyHeritage DNA is het perfecte kado voor de feestdagen, aldus de wetenschap

MyHeritage DNA is het perfecte kado voor de feestdagen, aldus de wetenschap

Dus ook u bent hard op zoek naar het ideale kado voor familie en vrienden voor de decembermaand. Heeft u weleens nagedacht over wat wetenschap hierover te melden heeft?

Jazeker, wetenschap1 Wat hoewel het kiezen van het juiste geschenk zeker een kunst op zich is, heeft onderzoek op het gebied van psychologie drie belangrijke bevindingen gedaan over wat mensen vreugde brengt – en toevallig matcht de MyHeritage DNA kit voor Afkomst en Verwantschap daar helemaal mee.

1. Het geheim voor een gelukkig, gezond leven: goede relaties

Een van de langetermijnstudies van het volwassen leven was de Harvard Study of Adult Development. De studie volgde 268 volwassen mannen gedurende 75 jaar om de factoren te onderzoeken die bijdragen aan een gelukkig, gezond leven. In de loop van het onderzoek bleek één factor belangrijker te zijn dan alle andere: goede, betekenisvolle relaties. Mensen die positieve relaties met vrienden en familie onderhielden, hadden meer kans om langer te leven, gezonder te zijn en zich gelukkiger te voelen.

Over het algemeen is het geven van geschenken een geweldige manier om relaties te koesteren, maar de DNA-test van MyHeritage brengt een niveau hoger. Niet alleen geeft het geschenk van een MyHeritage DNA-test uw geliefde een boodschap die u belangrijk vindt, het geeft hen de mogelijkheid om meer te weten te komen over wat hen maakt tot wie ze zijn – en om nieuwe familiebanden te ontdekken die zich kunnen ontwikkelen tot diepere en meer zinvolle relaties!

2. Ervaringen zijn beter dan spullen

Onderzoek door Dr. Thomas Gilovich, professor in de psychologie aan de Cornell University, heeft aangetoond dat het uitgeven van geld aan ervaringen ons meer geluk brengt dan geld uitgeven aan spullen. Hij legt uit dat, hoewel we misschien langer vasthouden aan bezittingen, de ervaring op een andere manier bij ons blijft: het wordt onderdeel van de verhalen die we over onszelf vertellen. Gedeelde ervaringen vormen sterke banden tussen mensen, wat ons terugbrengt naar item # 1 hierboven. We raken snel gewend aan objecten die we hebben, maar de herinneringen die we uit ervaring creëren, brengen ons vreugde voor de rest van ons leven.

Een MyHeritage DNA-kit is niet zomaar een voorwerp. Ja, het komt in een super coole doos met prachtige geschenkverpakking, maar wat het in wezen vooral aan de ontvangers biedt, is een ervaring. Namelijk de ervaring om te leren waar zij vandaan komen en wat hen maakt tot wie ze zijn.

3. Het kennen van je familiegeschiedenis geeft ons grotere emotionele gezondheid

Onderzoekers van de Emory University ontdekten dat adolescenten die verhalen over het verleden van hun familie kennen, een hoger niveau van emotioneel welzijn vertonen. Ze bestudeerden 66 14- tot 16-jarigen uit twee-oudergezinnen met een gemiddeld welstandsniveau, en ontdekten dat tieners die meer verhalen wisten over hun familie meer emotioneel gezond waren en over een meer ontwikkeld identiteitsgevoel beschikten – zelfs na een controlegroep voor een algemeen niveau van gezinsfunctioneren.

“Familieverhalen geven een gevoel van identiteit door de tijd heen en helpen kinderen te begrijpen wie ze zijn in de wereld,” verklaarden de onderzoekers in hun artikel.

Wat dit ons vertelt is dat een MyHeritage DNA-kit niet alleen ten goede komt aan de persoon die de test doet, maar ook aan de jongere generatie in hun gezin. Door uw geliefden meer informatie over hun familiegeschiedenis te geven, kunnen ze een sterker gevoel van identiteit ontwikkelen en een gevoel van ‘erbij horen’, wat bijdraagt ​​bij aan hun emotionele welzijn.

Kortom, goede redenen om gebruik te maken van onze pre-december scherpe aanbieding! Geef uw geliefden een geschenk dat hen, volgens de wetenschap, daadwerkelijk gezonder en gelukkiger maakt. Koop hier uw DNA kit!