Vijf zaken om dankbaar voor te zijn tijdens de feestdagen

Vijf zaken om dankbaar voor te zijn tijdens de feestdagen

Reacties

Eind november, met de feestdagen voor de deur, is een geweldige tijd om te reflecteren op de zegeningen in ons leven… en MyHeritage DNA geeft u veel om dankbaar voor te zijn.

Onze Black Friday Aanbieding is nu gestart! Verkrijg MyHeritage DNA voor de laagste prijs OOIT!

1. Familie

Wat is belangrijker dan familie? MyHeritage DNA helpt u om de rol die familie speelt in uw leven, te onderstrepen:  of het nu gaat om het ontdekken van meer over uw familie, het vinden van nieuwe familieleden of het leren over hoe uw genetische samenstelling uw gezondheid en die van uw familieleden beïnvloedt. Doe nog dit jaar een MyHeritage DNA-test en misschien vindt u nog meer stoelen aan de feesttafel in december van volgend jaar.

Terry en Kimmie, halfbroer en -zus die elkaar hebben ontdekt via MyHeritage DNA en elkaar vorig jaar voor het eerst hebben ontmoet tijdens Thanksgiving afgelopen jaar. Dit  jaar zal Jan uit Nederland voor het eerst Kerst vieren met zijn biologische familie dankzij MyHeritage DNA.

Wie weet wat u zult kunnen ontdekken?

2. Identiteit en connectie

De etniciteitsschatting die MyHeritage DNA biedt, opent een uniek venster naar uw wortels. Kijk eens naar de gezichten van de gebruikers en beroemdheden wiens DNA-resultaten zijn onthuld: leren waar je vandaan komt, creëert een krachtig gevoel van identiteit en verbondenheid.

Kijk dit fragment met Dr. Phil toen hij zijn MyHeritage DNA resultaten kreeg!

Je etnische mix laat zien hoe je verbonden bent met de rest van de menselijke familie. Er is tegenwoordig zoveel wat ons uit elkaar drijft en ons aanmoedigt om ons terug te trekken in eigen kring. Leren hoeveel je deelt met de rest van de mensheid, helpt ons om scheidslijnen te doorbreken en dient als een krachtige herinnering dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.

3. De wonderen van technologie

We kunnen soms klagen dat smartphones ons leven verstoren, maar wanneer ze op een verstandige manier worden gebruikt, zijn ze een modern wonder. Moderne technologie helpt ons nieuwe connecties met mensen over de hele wereld te maken en te onderhouden en informatie tot ons te nemen, die we anders misschien nooit waren tegengekomen.

MyHeritage DNA maakt gebruik van geavanceerde technologie om gebruikers te helpen meer over zichzelf te leren en contact te leggen met nieuwe familieleden over de hele wereld: of het nu onze geavanceerde DNA-analyse is, onze ongeëvenaarde matching-technologieën of onze geavanceerde algoritmen die gebruikers helpen bij het koppelen van gegevens aan individuen, waarmee zij meer kunnen leren over hun verleden.

You’ll get updates on new DNA Matches even after you receive your initial results
U ontvangt telkens updates over nieuwe DNA Matches, ook nadat u uw resultaten heeft ontvangen.

4. Goede gezondheid en moderne geneeskunde

De vooruitgang in de moderne geneeskunde maakt het mogelijk om langer en gezonder te leven dan ooit tevoren – zelfs als de uitdagingen van de moderne wereld het ons moeilijker maken om een goede gezondheid te behouden. De MyHeritage DNA-test voor Gezondheid, Afkomst en Verwantschap helpt gebruikers weloverwogen keuzes te maken over hun gezondheid en levensstijl, en draagt bij aan een betere toekomst voor zichzelf en hun familieleden.

5. Een speciale Black Friday prijs voor MyHeritage DNA kits!

Hebben al genoemd dat de MyHeritage DNA kit nu verkrijgbaar is voor de laagste prijs ooit?

Bekijk onze geweldige Black Friday Aanbieding nu!

Iedereen op uw cadeaulijst zal dankbaar zijn als u dat doet!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd