Alleen deze week: DNA uploads zijn geheel gratis voor altijd (inclusief alle geavanceerde DNA functies!)

Alleen deze week: DNA uploads zijn geheel gratis voor altijd (inclusief alle geavanceerde DNA functies!)

Tegenwoordig zijn er veel mensen die hun DNA hebben getest en die op zoek zijn naar een veilige, gratis service zonder betrokkenheid van rechtshandhavende autoriteiten, waar ze hun DNA-gegevens kunnen uploaden en DNA-matches kunnen ontvangen.

We hebben uitstekend nieuws voor al deze mensen: alleen deze week, tot middernacht van 18 december 2019, kun je je DNA-gegevens uploaden naar MyHeritage en gratis alle geavanceerde DNA-functies ontvangen, voor altijd! MyHeritage staat bekend om zijn strikte beleid om het gebruik van de DNA-database door wetshandhavers te verbieden, waardoor het de ideale plek is voor gebruikers die zich zorgen maken over de privacy van de genetische gegevens van zichzelf en hun familieleden.

Als u eerder een DNA-test via een andere service hebt gedaan, kan het uploaden van uw DNA-gegevens naar MyHeritage u helpen genealogische brick walls af te breken en nieuwe familieleden te ontdekken.

Upload nu uw data naar MyHeritage

Gebruikers die deze week (11-18 december 2019) DNA-gegevens uploaden, krijgen gratis toegang tot alle geavanceerde DNA-functies voor deze DNA-gegevens, waardoor de gebruikelijke $ 29 ontgrendel-kosten per set wordt bespaard, nu en in de toekomst!

Waarom uploaden naar MyHeritage

 • Enorme wereldwijde database van meer dan 3,5 miljoen personen
 • De beste wereldwijde service voor Europese DNA matches
 • Geavanceerde en innovatieve DNA tools waaronder Chromosome Browser, AutoClusters, Theory of Family Relativity™ en vele andere
 • DNA gegevens die zijn geüpload naar MyHeritage zijn compleet privé en veilig. Alleen jij kunt de DNA gegevens zien, die je hebt geüpload.
 • MyHeritage zal de gegevens nooit verkopen aan verzekeringsmaatschappijen, en we hebben een streng beleid dat het gebruik van onze DNA diensten door rechtshandhavende autoriteiten verbiedt.

Wat houdt het tijdelijke aanbod in 

Als u van deze aanbieding profiteert en uw ruwe DNA-gegevens deze week uploadt, naast de basis-DNA-functies zoals het ontvangen, exporteren en contact opnemen met DNA-matches en het bekijken van gedeelde voorouderlijke namen, zult u geheel gratis toegang krijgen tot de volgende functies, niet alleen deze week maar ook in de toekomst:

 • Etniciteitsschatting
 • Chromosomenbrowser
 • Bekijken van stambomen en pedigree charts van uw DNA Matches
 • Gedeelde DNA Matches
 • Gedeelde etniciteiten
 • Gedeelde voorouderlijke plaatsen
 • AutoClusters
 • Theory of Family Relativity™

Hoe kunt u uw DNA gegevens uploaden

U kunt de instructies voor het exporteren van uw data van een andere service en het uploaden naar MyHeritage vinden op onze DNA upload pagina

We ondersteunen DNA files van Ancestry, Family Tree DNA’s Family Finder, 23andMe (alle versies, inclusief v5).

Miljoenen mensen hebben nieuwe familieleden gevonden via MyHeritage. Zie dit verhaal over Rae Robinson, die 31 jaar lang zocht naar familie van vaderskant, waarbij ze heel veel DNA test services probeerde, totdat een upload naar MyHeritage de zaak oploste.

Dus waar wacht u nog op? Upload uw DNA gegevens naar MyHeritage nu, zolang alle DNA functies gratis zijn.