DNA aanbieding voor thuisblijvers: laagste prijs ooit voor MyHeritage DNA als aanmoediging om thuis te blijven

DNA aanbieding voor thuisblijvers: laagste prijs ooit voor MyHeritage DNA als aanmoediging om thuis te blijven

Uw gezondheid en veiligheid zijn voor ons van het allergrootste belang bij MyHeritage. In het licht van de zich ontwikkelende mondiale situatie, moedigen we al onze gebruikers ten zeerste aan om de regels rondom afstand houden en de instructies van uw lokale overheid en gezondheidsautoriteiten nauwgezet op te volgen.

We begrijpen dat het niet gemakkelijk is om volledig thuis te moeten blijven en we willen graag doen wat we kunnen om de situatie te verzachten. Daarom hebben we besloten om de MyHeritage DNA-kit de hele maand april voor de laagste prijs ooit aan te bieden.

Bestel nu een DNA kit

MyHeritage DNA-kits worden naar uw huisadres verzonden en u kunt de test zelf thuis afnemen. Uw resultaten zijn binnen vier tot zes weken beschikbaar en zijn online toegankelijk. U ontvangt een e-mail wanneer ze klaar zijn.

We begrijpen volledig dat een afgeprijsde DNA-kit het probleem van isolatie niet zal wegnemen, en dat het zorgen die u mogelijk heeft over uw dierbaren, niet wegneemt. Toch vinden we het belangrijk om iets te hebben om naar uit te kijken in deze onzekere tijden, en we hopen dat het gebruik van deze gelegenheid om meer te weten te komen over uw afkomst en nieuwe familieleden te vinden, wat vreugde en positiviteit zal brengen voor u en uw familie terwijl we samen deze crisis doorstaan. Het kan ook een uitstekend cadeau zijn om naar een familielid te sturen, die u op dit moment niet kunt bezoeken.

De aanbieding voor thuisblijvers eindigt op 30 april. Klik hier om nu uw kit aan te schaffen.