Tweede winnaar van onze #ColorBeatsCoronavirusBlues competitie

Tweede winnaar van onze #ColorBeatsCoronavirusBlues competitie

Inzendingen voor onze ingekleurde zwart-wit fotowedstrijd blijven binnenkomen en daar zijn we heel blij mee. In deze moeilijke tijden, is de aanblik van de gezichten van uw voorouders in kleur opbeurend en het inspireert MyHeritage-gebruikers over de hele wereld om positief te zijn en zich te concentreren op betere tijden.

Als u het nog niet hebt geprobeerd, is MyHeritage InColor ™ – onze populaire functie voor het automatisch inkleuren van foto’s – de komende maand gratis en onbeperkt beschikbaar, zodat mensen die thuis zijn een leuke manier hebben om de tijd door te brengen. In de loop van de maand kiezen we elke week een nieuwe winnaar van gebruikers die hun gekleurde foto’s delen met de hashtag #ColorBeatsCoronavirusBlues. Winnaars krijgen een jaar lang een gratis MyHeritage Compleet abonnement.

Hier zijn een aantal van onze favoriete inzendingen van de afgelopen week:

View this post on Instagram

#ColorBeatsCoronavirusBlues @myheritage_official

A post shared by Silvia (@silviagallegot) on

View this post on Instagram

Сейчас появилась замечательная возможность придать цвет старым семейным фотографиям. Компания @MyHeritage_official предоставила всем пользователям бесплатный и неограниченный доступ к инструменту MyHeritage In Color™ – технологии автоматического раскрашивания черно-белых фотографий, на протяжении целого месяца (до 22 апреля)! Благодаря этому предложению, мне легко удалось оживить и восстановить наш старый семейный альбом. Прекрасное перевоплощение фотографий в еще более теплые, близкие и родные! Я очень рада этому и благодарна @MyHeritage! #ColorBeatsCoronavirusBlues #семейный_архив #старое_фото #генеалогия #родословная #MyHeritage #сидим_дома

A post shared by Крандач Татьяна (@tasykursk) on

View this post on Instagram

@myheritage_official #colorbeatscoronavirusblues

A post shared by sofia callejas (@sofiacallejasx) on

Onze winnaar van deze week is Pieter-Jan Landsheer-Kock uit Nederland. Gefeliciteerd! Hoe mooi om de trouwfoto van uw ouders in kleur te zien.

Bedankt allemaal voor alle prachtige foto’s die tot nu toe zijn gedeeld. We kijken er naar uit om de komende maand meer ingekleurde herinneringen te zien. Deel die van u met de hashtag #ColorBeatsCoronavirusBlues.

Veel succes!