Focus op vaders voor deze Vaderdag!

Focus op vaders voor deze Vaderdag!

Of je hem nu pa, vader, ouwe, paps, papa, baba of vader noemt, we hebben deze vaderdag twee keer de gelegenheid om de speciale vaderfiguren in je leven in het zonnetje te zetten.

Vaderdag aanbieding DNA

Als je nog steeds op zoek bent naar een geweldig cadeau voor je vader, dat hij voor altijd zal koesteren: wat dacht je van een MyHeritage DNA-kit? Een origineel cadeau waarmee je vader zijn etnische afkomst ontdekt uit 42 regio’s over de hele wereld en nieuwe familieleden vindt. MyHeritage DNA kits zijn nu te koop voor een zeer scherpe prijs!

Verras je vader met een MyHeritage DNA test

Win een MyHeritage Compleet abonnement voor je vader!

Doe mee met onze Vaderdag Foto-wedstrijd en maak kans op een MyHeritage Compleet abonnement voor je vader! Voor Vaderdag mogen we aan 3 gelukkige winnaars een MyHeritage Compleet abonnement aanbieden, waarmee je je vader vast heel blij kunt maken. Daarmee kunt u profiteren van een ongelimiteerd aantal personen in de stamboom, ongelimiteerde toegang tot de nieuwe MyHeritage Photo Enhancer en tot MyHeritage In Color™, Smart Matches™, Instant Discoveries™, en volledige toegang tot 12,4 miljard historische gegevens, en veel meer .

Volg deze eenvoudige instructies om kans te maken op deze speciale prijs.

  1. Zoek een dierbare foto met de ‘pater familias’ van jouw familie.
  2. Bezoek de MyHeritage Photo Enhancer pagina. Upload gratis jouw foto en laat onze Photo Enhancer zijn magie toepassen. U kunt de foto ook inkleuren door te klikken op “Foto inkleuren” direct boven de verbeterde foto.
  3. Download de volledige verbeterde foto of selecteer het beeld als close-up, met het gezicht van jouw vader of grootvader. 
  4. Deel uw geweldige, verbeterde foto’s op uw favoriete social media kanaal met de hashtag #DadInFocus en tag MyHeritage. U kunt uw foto en het verhaal erachter ook sturen naar stories@myheritage.com.

Bekijk de voor en na van deze mooie foto:

De wedstrijd loopt t/m Vaderdag op zondag 21 juni. Winnaars zullen persoonlijk bericht ontvangen.

Begin nu met het verbeteren van jouw foto’s!

We kijken ernaar uit uw resultaten te zien.
Veel plezier!

Het MyHeritage team