MyHeritage Photo Enhancer en MyHeritage In Color™ zijn nu een hele maand gratis!

Reacties

Vanaf vandaag ontsluiten we onze beide populaire functies voor foto’s — MyHeritage Photo Enhancer en MyHeritage In Color™ — gedurende een hele maand, tot 10 september 2020.

Hiermee wordt onze traditie van teruggeven aan de maatschappij voortgezet. Met zoveel mensen die momenteel aan huis gekluisterd zijn en hun best doen om veilig en gezond te blijven, bieden we iedereen een leuke manier om de tijd door te brengen en te genieten van genealogie!

Met behulp van deze functies kunt u uw voorouders op een geheel nieuwe manier leren kennen. Uw oude, vervaagde, zwart-wit familiefoto’s komen tot leven, met kleur en scherpte, waardoor ze er bijna uitzien alsof ze gisteren zijn gemaakt. We hebben geweldige emotionele reacties ontvangen van gebruikers die dankzij onze functies voor foto’s hun familieleden voor het eerst duidelijk konden zien. Deze baanbrekende technologieën maken MyHeritage het aangewezen platform om te genieten van genealogische foto’s.

Normaal gesproken kunnen Photo Enhancer en MyHeritage In Color ™ worden gebruikt door niet-abonnees tot maximaal 10 foto’s voor elke functie, terwijl gebruikers met een compleet abonnement deze onbeperkt kunnen gebruiken. Nu hebben echter alle gebruikers een maand lang gratis en onbeperkt toegang tot deze ongelooflijke functies. U kunt nu gratis zoveel foto’s verbeteren en inkleuren als u wilt. 

Dit is het moment om uw oude familiealbums op te zoeken. U kunt de ingebouwde fotoscanner van de MyHeritage mobiele app gebruiken om deze te digitaliseren en te uploaden, en om uw voorouders te leren kennen zoals u ze nog nooit heeft gezien – of om dierbare foto’s van uw gezin nieuw leven in te blazen.

Neem bijvoorbeeld Terry Reynolds: deze actieve genealoog uit Groot-Brittannië benutte onze eerdere In Color™ campagne om een compleet trouwalbum in te kleuren, en deze als cadeau te overhandigen aan zijn ouders toen zij 65 jaar getrouwd waren. Zijn ouders zeiden dat dit het beste cadeau was dat zij ooit hadden ontvangen — samen met de brief die zij mochten ontvangen van de koningin!

Gebruik Photo Enhancer en MyHeritage In Color™ met zoveel foto’s als u wilt — en vergeet niet om de resultaten te delen met uw familie en vrienden op social media. Ze zullen enorm onder de indruk zijn!

Of u nu meer vrije tijd heeft dan normaal, of gewoon gebruik wilt maken van deze uitstekende mogelijkheid, we hopen dat u geniet van onze fantastische functies.

Gebruik MyHeritage Photo Enhancer

Gebruik MyHeritage In Color™

Blijf veilig en gezond!
Uw vrienden van MyHeritage

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd