MyHeritage Photo Enhancer gaat viral: al een miljoen foto’s verbeterd!

MyHeritage Photo Enhancer gaat viral: al een miljoen foto’s verbeterd!

Bij MyHeritage is onze passie om mensen te helpen verbinding te maken met hun familiegeschiedenis. Eerder dit jaar hebben we MyHeritage In Color™  geïntroduceerd, een baanbrekende technologie om oude familiefoto’s tot leven te brengen door deze in te kleuren. Op 12 juni jl. zijn we een stap verder gegaan met de introductie van de game-changing MyHeritage Photo Enhancer: een tool die foto’s verbetert door vage gezichten scherp in beeld te brengen. In combinatie onthullen MyHeritage In Color™ en de MyHeritage Photo Enhancer uw voorouders op een manier zoals u hen eerder nooit heeft kunnen aanschouwen. 

Opnieuw was de reactie ongelooflijk. In slechts anderhalve week zijn een miljoen foto’s verbeterd met de nieuwe Photo Enhancer tool. Gebruikers beschrijven diep ontroerd te zijn bij het zien van zulke kristalheldere beelden van familieleden die ze pas in hun latere jaren kenden – of misschien nog nooit hadden ontmoet. Sommigen waren bijna tot tranen geroerd om hun voorouders zo realistisch in beeld te zien. Een professionele fotograaf sprak zijn verbazing uit over hoe goed de tool werkt. Een genealogische expert-blogger ontdekte dat de tool ook de kwaliteit van gescande documenten kan verbeteren en ze gemakkelijker leesbaar kan maken!

Hieronder staan enkele van de reacties die we hebben ontvangen op de Photo Enhancer:

Op het MyHeritage Blog

“Dit is geweldig!” schrijft Carol Woods als commentaar op het MyHeritage blog.

“Vandaag heb ik een foto van mijn grootouders van vaderskant gedownload die ik had gemist en deze vervolgens ingekleurd”, zegt een andere gebruiker, Kate. ‘Toen ik het verbeterde en vervolgens vergrootte, kreeg ik bijna tranen in mijn ogen – ik had oma en opa eindelijk ontmoet als jong stel. De verbetering deed het heel goed op een niet erg goede, meer dan 100 jaar oude foto; hun ogen keken me recht aan; Ik kon oma’s lichtblauwe oogkleur zien en hoeveel mijn vader leek op zijn moeder … Opa stierf toen ik 2 jaar oud was, dus ik herinner me hem niet meer, maar ik kan nu zien hoe erg hij op hem leek. Wat een zachtaardige man was hij … De app heeft me in staat gesteld mijn grootouders te ‘kennen’ op een manier die ik anders niet had kunnen ervaren. Bedankt, MyHeritage. ‘

Op Facebook

Op Twitter

Genealogie bloggers

‘Nu ik zit hier vroeg in de ochtend, de zon komt net op boven Lake Michigan en ik heb eindelijk de tijd om naar de nieuwe MyHeritage Photo Enhancer te kijken. En ik probeer niet te huilen ‘, schrijft Thomas MacEntee van High-Definition Genealogy. ‘Deze foto … is een van mijn kostbare bezittingen.

Ik ben gewoon ondersteboven nu ik echt kan zien hoe mijn moeder eruit zag op 8-jarige leeftijd.

De details zijn verbluffend, vooral wanneer de tool om foto’s te verbeteren wordt gecombineerd met de nieuwe MyHeritage In Color™ functie!”

Thomas besloot de MyHeritage Photo Enhancer ook te gebruiken voor een andere genealogische toepassing:

“Onlangs besloot ik om de nieuwe MyHeritage Photo Enhancer te gebruiken om te zien of het een gescand genealogisch record gemakkelijker leesbaar zou maken … en dat deed het! De foto … is niet bepaald een mooie scan …

Ik ben de laatste tijd een aantal erg slechte scan-opdrachten tegengekomen en ik ben altijd op zoek naar manieren om hun kwaliteit voor onderzoeksdoeleinden te verbeteren. Ik dacht: ‘Wat als ik de nieuwe MyHeritage Photo Enhancer probeer?’ En hier zijn de resultaten.

De details zijn verbluffend en het is veel gemakkelijker te lezen.”

Na zijn suggestie schreef een MyHeritage-gebruiker over hoe nuttig de Photo Enhancer is:

“Dit is weer een” wow “-functie van MyHeritage”, schrijft James Tanner in Genealogy’s Star. “Alles wat ik kan zeggen is dat het op veel foto’s werkt en de resultaten zijn verbluffend… Het verschil is ongelooflijk. Ik heb reeds een aantal van de geavanceerde fotobewerkings-software die momenteel beschikbaar is, maar ik had nooit gedacht dat ik een onscherp beeld zou kunnen ‘corrigeren’. ”

Lisa Louise Cooke van Genealogy Gems schrijft: “Nou, ze hebben het weer gedaan! Op de hielen van de prachtige tool voor het inkleuren van foto’s heeft MyHeritage Photo Enhancer gelanceerd. In slechts enkele seconden worden onscherpe beelden scherper. Ik gebruik het (afbeelding hieronder) en ik denk dat het nog spannender is dan het inkleuren van foto’s! ”

Conclusie

De Photo Enhancer, in combinatie met MyHeritage In Color™, maakt MyHeritage he beste platform voor het uploaden, verbeteren en delen van historische foto’s. Hiermee kunt u uw voorouders in een geheel nieuw licht zien: duidelijker, scherper en realistischer dan ooit tevoren.

Probeer het ook en vertel ons wat u ervan vindt!