Vroege DNA aanbieding voor de feestdagen

Vroege DNA aanbieding voor de feestdagen

Die mooiste tijd van het jaar komt er weer aan… en we willen dat u goed voorbereid bent! We trappen het feestseizoen af ​​met een speciale aanbieding voor de vroege feestdagen. Van vandaag tot 9 november is de MyHeritage DNA kit beschikbaar voor slechts € 59.

Bestel nu uw DNA kit

Een MyHeritage DNA kit is een fantastisch cadeau voor familie, vrienden en uzelf. Het is een geweldig startpunt voor iedereen die meer wil weten over zijn of haar familiegeschiedenis, en het wordt alleen maar meer waardevol naarmate de tijd verstrijkt. Vorig jaar hebben we een belangrijke upgrade van onze etniciteitsschatting – genetische groepen – geïntroduceerd die de dichtheid van onze uitsplitsing naar etniciteit verhoogde tot 2.114 geografische regio’s. Terwijl we blijven groeien en onze etniciteitsschattingen verfijnen, groeit ook onze wereldwijde DNA-database, met 5,2 miljoen kits en dat neemt nog altijd toe. Elke extra DNA kit in de database vergroot uw kansen om significante DNA matches te vinden.

Voorkom stress en doe al uw kerstinkopen vroeg – en voor een geweldige prijs!

Bestel nu uw MyHeritage DNA kit