Wat is er nieuw bij MyHeritage: presentatie van onze oprichter en CEO Gilad Japhet op RootsTech 2023

Wat is er nieuw bij MyHeritage: presentatie van onze oprichter en CEO Gilad Japhet op RootsTech 2023

We hebben een fantastische tijd gehad op RootsTech, ’s werelds grootste conferentie over familiegeschiedenis. Het was een genoegen om zoveel bekende gezichten te zien en veel nieuwe te ontmoeten op het genealogische evenement van het jaar. Op vrijdag 2 maart genoten de aanwezigen van een exclusieve sessie met Gilad Japhet, oprichter en CEO van MyHeritage. Daarin deelde hij details over onze nieuw uitgebrachte functies en andere spannende updates die binnenkort van MyHeritage zullen komen.

Bekijk de video van Gilad’s sessie

Gilad opende zijn toespraak met een fascinerende ontdekking uit zijn eigen familiehistorisch onderzoek, als eerbetoon aan zijn vader, Gideon Japhet, die 10 jaar geleden is overleden. Het verhaal is inspirerend en bevat belangrijke genealogische inzichten. Bekijk de video om meer te weten te komen!

Gilad sprak vervolgens over de ongelooflijke reeks fotofuncties van MyHeritage, meest recentelijk AI Time Machine™, waarmee iedereen zichzelf kan afbeelden als een van uw voorouders. Gilad deelde voorbeelden van zichzelf en enkele van onze teamleden in verschillende historische thema’s.

Vervolgens beschreef Gilad de ongelooflijke waarde van cM Explainer™, een gratis nieuwe functie die een gamechanger is in genetische genealogie door de relatievoorspellingen voor DNA-matches aanzienlijk te verbeteren. Tijdens de presentatie nam Gilad het publiek mee langs enkele van de unieke functies die cM Explainer™ zo krachtig maken.

Gilad sprak ook over kleurcodering voor stambomen, een gratis nieuwe functie die het navigeren door stambomen eenvoudiger en mooier maakt. Hij presenteerde ook nog een aantal productverbeteringen die samen met kleurcodering werden toegevoegd.

Ten slotte gaf Gilad een voorproefje van een exclusieve nieuwe fotofunctie die binnenkort zal worden uitgebracht. Er komen nog meer grote aankondigingen aan, dus houd ons in de gaten!