Nieuw: AI Record Finder™ Chat Geschiedenis

Nieuw: AI Record Finder™ Chat Geschiedenis

Vorige maand hebben we AI Record Finder™ uitgebracht, ’s werelds eerste zoekmachine voor historische gegevens op basis van AI-chat. AI Record Finder™ revolutioneert de zoekervaring voor historische gegevens op dezelfde manier als ChatGPT het zoeken op internet revolutioneerde. Veel gebruikers vroegen om de mogelijkheid om hun chatgeschiedenis op te slaan voor toekomstig gebruik. Jullie hebben het gevraagd en wij hebben geluisterd: we zijn blij te kunnen aankondigen dat we een nieuw Chatgeschiedenis-paneel hebben toegevoegd om eenvoudig te kunnen navigeren tussen uw chats!

Als u AI Record Finder™ nog niet hebt geprobeerd, is er geen betere tijd dan nu! Probeer AI Record Finder™ meteen.

Chatgeschiedenis van dichtbij

Het Chatgeschiedenis-paneel biedt verschillende mogelijkheden die we hieronder beschrijven. Ten eerste kunt u eerdere chats hervatten, wat betekent dat u uw onderzoek op specifieke personen kunt richten, andere acties op de familiesite kunt uitvoeren en verder kunt gaan waar u gebleven was. De volgende keer dat u AI Record Finder™ bezoekt, verschijnt het Chatgeschiedenis-paneel automatisch aan de linkerkant van de pagina.

AI Record Finder™ Chatgeschiedenis (klik om te vergroten)

AI Record Finder™ Chatgeschiedenis (klik om te vergroten)

Klik op de naam van een gesprek in het paneel om de chat te hervatten of de records te bekijken die AI Record Finder™ heeft gevonden. AI Record Finder™ geeft elke nieuwe chat automatisch een naam op basis van de persoon die u hebt gezocht in het eerste bericht van die conversatie. Daarnaast hebben we met terugwerkende kracht uw eerdere chats een naam gegeven op basis van het eerste bericht dat u voor elke chat hebt verzonden.

Als onderdeel van deze update hebben we het ook makkelijker gemaakt om een nieuwe chat te starten. We hebben een knop “Nieuwe chat” toegevoegd aan de bovenkant van het Chatgeschiedenis-paneel, zodat je op elk moment met één klik een nieuwe chat kunt starten. U kunt uw onderzoek organiseren per persoon en een speciale chat onderhouden voor elke voorouder of familielid naar wie u onderzoek doet.

Een nieuwe chat starten vanuit het Chatgeschiedenis-paneel (klik om te zoomen)

Een nieuwe chat starten vanuit het Chatgeschiedenis-paneel (klik om te zoomen)

Als u een chat wilt verwijderen, beweeg dan met de muis over de naam van die chat in het Chatgeschiedenis-paneel. Er verschijnt een prullenbakpictogram. Klik op het pictogram; er wordt een pop-upvenster geopend waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u de chat wilt verwijderen. Eenmaal verwijderd, kan de chat niet meer hersteld worden.

Een chat verwijderen uit AI Record Finder™

Een chat verwijderen uit AI Record Finder™

Deze verbeteringen zijn bedoeld om betere navigatie en beheer van uw chats met AI Record Finder™ mogelijk te maken, zodat u optimaal gebruik kunt maken van deze functie terwijl u uw onderzoek overzichtelijk blijft houden. We hopen dat u ze nuttig vindt terwijl u doorgaat met het doen van nieuwe ontdekkingen over uw familiegeschiedenis. Veel plezier!