MyHeritage DNA laat Borussia Dortmund ontdekken ‘We Are All Blended’

Reacties1

We trappen vandaag samen met Borussia Dortmund de nieuwe campagne “We Are All Blended” af.  Borussia Dortmund (BVB) is één van de Europese topclubs. Vier Dortmund-spelers hebben een wangstrijkje afgenomen en wachten nu hun MyHeritage DNA-testresultaten af. Ze staan op het punt om hun unieke etnische ‘blend’ te ontdekken.

Hier ziet u waar de spelers achter denken te komen:

Borussia Dortmund heeft op dit moment de leiding in de Duitse Bundesliga en presteert ook goed in de UEFA Champions League. Het team staat bekend om zijn waarden van gelijkheid, tolerantie, antiracisme en “voetbal voor iedereen”. MyHeritage is er trots op deze zelfde waarden te delen en te ondersteunen. Dat zit bij ons bedrijf in het DNA.

Afgelopen zomer ontstond er onder de spelers en fans van Borussia Dortmund grote belangstelling voor familiegeschiedenis. Patrick Owomoyela – een voormalig Dortmund-speler, clublegende en deelnemer aan de zomertournee van Borussia Dortmund in de VS – was totaal verrast toen hij ontdekte dat hij Scandinavische roots had.

Patrick Owomoyela,
Patrick Owomoyela

Zijn Nigeriaanse etniciteit verraste hem niet (zijn vader was afkomstig uit Nigeria), maar hij had geen idee dat hij ook Scandinavisch bloed had. Patrick is blij met zijn unieke etnische ‘blend’. Daarom moedigt hij de vier spelers aan om hun eigen etnische achtergrond te verkennen en te ontdekken hoe gemengd ze zijn, want ‘We Are All Blended’.

Vier Dortmund-spelers – Mario Götze, Maximilian Philipp, Julian Weigl en Marwin Hitz – hebben de uitdaging aangenomen en staan op het punt om hun etnische ‘blend’ te ontdekken. We houden u op de hoogte over hun verrassende DNA-onthullingen!

From Left to Right, Mario Gotze, Maximillian Phillipe, Marwin Hitz and Julian Weigl swabbing their cheeks for MyHeritage DNA
Van links naar rechts: Mario Götze, Maximilian Philipp, Marwin Hitz en Julian Weigl nemen een veegje van hun wang voor MyHeritage DNA.

Met een eenvoudig wangstrijkje dat klaar is in twee minuten, krijgt u van MyHeritage DNA een etniciteitsschatting met een procentuele uitsplitsing van de geografische gebieden waar uw voorouders vandaan komen. Momenteel onderscheiden we 42 etniciteiten. MyHeritage DNA helpt u ook om met behulp van gedeeld DNA familieleden te vinden van wie u nog geen weet hebt. Hierdoor komt u meer te weten over uw familie en bent u in staat om gemeenschappelijke voorouders te ontdekken.

Kunt u de etniciteit van de spelers raden? Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd

  • Sherill Lisse


    november 30, 2018

    En…? Waar is de uitslag vd 4 spelers?