MyHeritage onthult de familiegeschiedenis van Netta Barzilai en One Big Family project

MyHeritage onthult de familiegeschiedenis van Netta Barzilai en One Big Family project

We ontvingen onlangs Netta Barzilai, de winnares van het Eurovisiesongfestival 2018, op het hoofdkantoor van MyHeritage om haar ongelooflijke familiegeschiedenis en MyHeritage DNA-resultaten te onthullen. Netta’s DNA en familiegeschiedenis maken deel uit van ons project One Big Family, waarin we met enkele van de grootste sterren uit de Eurovisiegeschiedenis samenwerken om met behulp van een MyHeritage DNA-test hun familieverhalen te onthullen en hun familiegeschiedenis te onderzoeken.

Voor veel fans staat de muziek van Netta voor een diversiteit aan geluiden en invloeden. Hetzelfde geldt voor haar DNA-resultaten en de fascinerende ontdekkingen die we over haar familiegeschiedenis hebben gedaan.

Waren haar MyHeritage DNA-resultaten net zo divers als haar muziek? Wie in de familie had de grootste invloed op de artieste die ze tegenwoordig is?

Bekijk hier de emotionele onthulling:

Netta’s opwinding was voelbaar tijdens onze onthulling van haar familiegeschiedenis. De foto’s, historische gegevens en MyHeritage DNA-resultaten lieten Netta zien hoe divers de mix van invloeden is die haar hebben gevormd tot wie ze vandaag de dag is.

Netta is een van de 45 Songfestivalsterren die op het punt staan om meer over hun familiegeschiedenis en MyHeritage DNA-resultaten te ontdekken in het kader van ons project One Big Family.

Als sponsorpartner van het Eurovisiesongfestival 2019 doe het ons bovendien een genoegen om de lancering van onze speciale MyHeritage Eurovision website aan te kondigen!

Bezoek op deze speciale site de Fun Zone, waar u uw Eurovisie-dubbelganger kunt ontdekken in onze onlangs gelanceerde Eurovision Lookalike app. Of test uw Songfestivalkennis met onze leuke interactieve quizzen! Deel uw lookalike en uw quizresultaten met vrienden en familie en daag hen uit om hetzelfde te doen!

[interaction id=”5c7e9d6318d43d5daabc1453″]

De MyHeritage Eurovision-bustour bezoekt Europese steden! Bezoek de bus en zing luidkeels uw favorieten Songfestivalnummers om kans te maken op een VIP-arrangement voor het Eurovisiesongfestival 2019! U zult ook genieten van de ontmoeting met verschillende Eurovisiesterren van vroeger en nu, die deel uitmaken van ons One Big Family project.

Kunt u niet wachten tot de bus tour? Ga dan voor een limited edition DNA kit in Eurovisie-stijl. Deze prachtig ontworpen DNA-kits markeren de hoogtepunten uit de geschiedenis van het Songfestival en zijn het perfecte geschenk voor iedere fan!

Limited edition DNA-testkit met Songfestivalthema

Limited edition DNA-testkit met Songfestivalthema

Bestel vandaag nog uw kit!

Er staan u nog veel meer spannende aankondigingen te wachten tijdens het aftellen naar het Eurovisiesongfestival van 2019. Bezoek de MyHeritage Eurovison-website iedere dag om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!