Geweldige respons op de nieuwe Genetische Groepen van MyHeritage

Geweldige respons op de nieuwe Genetische Groepen van MyHeritage

Drie weken geleden hebben we interessant nieuws aangekondigd – de release van Genetische Groepen. Deze langverwachte verbetering van MyHeritage DNA-etniciteitsschattingen identificeert de voorouderlijke oorsprong met een ongelooflijk hoge dichtheid van 2114 geografische regio’s. Het was een van de belangrijkste functies die in 2020 zijn uitgebracht en het product van drie jaar werk van onze teams. Sinds de release stroomt de respons van de genealogie-gemeenschap en MyHeritage DNA-gebruikers over de hele wereld binnen, en de positieve feedback spreekt voor zich.

Hier zijn een aantal reacties en testimonials die we hebben gezien in social media:

Blogs

DNAeXplained

MyHeritage heeft absoluut de spijker op zijn kop geslagen met mijn Nederlandse afkomst, waarmee een kleine provincie in Nederland, Friesland, werd geïdentificeerd, slechts ongeveer 20 mijl bij 32 mijl. Hoe is dat mogelijk???

Your DNA Guide

Ik denk dat je het ermee eens zult zijn dat al dat wachten zijn vruchten heeft afgeworpen …Dit proces heeft fantastisch gewerkt voor mij … MyHeritage heeft mijn connectie met de biologische familie van mijn moeder gevonden … Ze woonden in Odessa, Oekraïne, direct aan de Zwarte Zee. Het is bijna magisch om deze heel, heel specifieke plaats te zien verschijnen in mijn DNA-testresultaten. Ik heb dit bij geen enkel andere aanbieder gezien.

Genealogy’s Star

Dit is een belangrijke stap voor het testen van DNA en verplaatst deze hulpmiddelen van het gebied om u te vertellen wat u al weet, naar het het gebied van wat u voorheen niet wist.

Eastman’s Online Genealogy Newsletter

MyHeritage’s genetische groepen kunnen de genetische geschiedenis van uw familie weergeven in visuele beelden die veel gedetailleerder zijn dan al het andere dat ik eerder heb gezien.

Data Mining DNA

Mijn inschatting is dat MyHeritage de inzichten die wordt geboden aan mensen van Europees herkomst aanzienlijk heeft vergroot. Ik ben onder de indruk van hoe mijn belangrijkste genetische groep mijn Ierse afkomst lokaliseert naar een klein gebied in een klein land. Deze groep komt overeen met mijn bekende stamboom. Mijn twee andere groepen zijn intrigerend en een startpunt voor meer onderzoek.

Meer reacties verschenen op The Genealogy Guys Blog, FamilyTree.co.uk, GeneaMusings, Canada’s Anglo-Celtic Connections en andere blogs.

Twitter

Facebook

MyHeritage Blog commentaar

De blog post die Genetische Groepen aankondigde, heeft vele positieve commentaren gegenereerd:

Tot slot

We zijn blij dat onze gebruikers de functie Genetische groepen waarderen en we kijken ernaar uit om de percentages van de etniciteitsschattingen op algemeen niveau te verbeteren.

Als u een MyHeritage DNA-test heeft gedaan of DNA-gegevens van een andere aanbieder heeft geüpload, nodigen we u uit om uw genetische groepen te bekijken en nieuwe inzichten over uw familiegeschiedenis te ontdekken.