Win twee tickets voor MyHeritage LIVE

Win twee tickets voor MyHeritage LIVE

Het tweede MyHeritage Gebruikersevenement, MyHeritage LIVE 2019, zal plaatsvinden van vrijdag 6 t/m zondag 8 september 2019 in Amsterdam. Honderden enthousiastelingen op het gebied van familiegeschiedenis uit de hele wereld komen dat weekend samen om zich verder te verdiepen in genealogie, DNA en om praktische workshops te volgen.

Sinds de aankondiging van het evenement afgelopen maand, gaan de reserveringen hard, en MyHeritage gebruikers kijken al reikhalzend uit naar dit weekend in september!

Internationale sprekers die aanwezig zullen zijn op MyHeritage LIVE (klik om in te zoomen).

Internationale sprekers die aanwezig zullen zijn op MyHeritage LIVE (klik om in te zoomen).

We mogen aan een gelukkige winnaar twee GRATIS kaarten weggeven voor MyHeritage LIVE!

Meedoen is eenvoudig: Laat ons in de reacties hieronder weten, waarom u graag naar MyHeritage LIVE wilt gaan. Geef uw reactie voor 31 maart. We zullen daaruit 1 winnaar kiezen en via email contact opnemen met hem of haar, om de twee gratis kaarten aan te bieden.

WAAROM WILT U GRAAG NAAR MyHeritage LIVE?

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • C.P. van der Beek

  maart 15, 2019

  Ik wil graag naar MyHeritage Live 2019 komen om de MyHeritage medewerker te laten zien tegen welke beperkingen ik oploop bij het gebruik van het MyHeritage stamboomprogramma als je in de in de 18e eeuw en vroeger terecht komt met je genealogisch onderzoek.

 • Dimitri Reinderman

  maart 19, 2019

  Ik ben ruim twee jaar geleden begonnen met genealogie en sindsdien bijna elke dag op MyHeritage te vinden. Het lijkt me heel leuk om MyHeritage LIVE te bezoeken om meer te leren, zeker omdat het in mijn eigen stad plaatsvindt!

 • Peter van Breemen

  maart 19, 2019

  Graag zou ik het event mee willen maken. Momenteel ben ik nog steeds zoekende naar wie mijn vader is. Zie DNA Onbekend 11-04-2018.
  Stapje voor stapje komen we dichterbij het antwoord, mede door medewerking van MyHeritage.

 • Jan Wezendonk

  maart 19, 2019

  Eerst stamboom, dan lid van MyHeritage, vervolgens dna en tenslotte MyHeritage LIVE !
  That’s the spirit.

 • Willem Veldhoven

  maart 19, 2019

  Met een rijk gevulde stamboom op My Heritage (meer dan 26.600 personen) zoek ik naar mogelijkheden om de missende gegevens aan te vullen. Nu de bijeenkomst in Amsterdam is, kan ik eindelijk gemakkelijker deelnemen.

 • Henk Meijer

  maart 19, 2019

  Ik zou graag naar MyHeritage LIVE willen om daar contacten te leggen mat andere personen die misschien al veel verder zijn en waar ik nog van kan leren.