Win twee tickets voor MyHeritage LIVE

Win twee tickets voor MyHeritage LIVE

Het tweede MyHeritage Gebruikersevenement, MyHeritage LIVE 2019, zal plaatsvinden van vrijdag 6 t/m zondag 8 september 2019 in Amsterdam. Honderden enthousiastelingen op het gebied van familiegeschiedenis uit de hele wereld komen dat weekend samen om zich verder te verdiepen in genealogie, DNA en om praktische workshops te volgen.

Sinds de aankondiging van het evenement afgelopen maand, gaan de reserveringen hard, en MyHeritage gebruikers kijken al reikhalzend uit naar dit weekend in september!

Internationale sprekers die aanwezig zullen zijn op MyHeritage LIVE (klik om in te zoomen).

Internationale sprekers die aanwezig zullen zijn op MyHeritage LIVE (klik om in te zoomen).

We mogen aan een gelukkige winnaar twee GRATIS kaarten weggeven voor MyHeritage LIVE!

Meedoen is eenvoudig: Laat ons in de reacties hieronder weten, waarom u graag naar MyHeritage LIVE wilt gaan. Geef uw reactie voor 31 maart. We zullen daaruit 1 winnaar kiezen en via email contact opnemen met hem of haar, om de twee gratis kaarten aan te bieden.

WAAROM WILT U GRAAG NAAR MyHeritage LIVE?

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • C.P. van der Beek

  maart 15, 2019

  Ik wil graag naar MyHeritage Live 2019 komen om de MyHeritage medewerker te laten zien tegen welke beperkingen ik oploop bij het gebruik van het MyHeritage stamboomprogramma als je in de in de 18e eeuw en vroeger terecht komt met je genealogisch onderzoek.

 • Dimitri Reinderman

  maart 19, 2019

  Ik ben ruim twee jaar geleden begonnen met genealogie en sindsdien bijna elke dag op MyHeritage te vinden. Het lijkt me heel leuk om MyHeritage LIVE te bezoeken om meer te leren, zeker omdat het in mijn eigen stad plaatsvindt!

 • Peter van Breemen

  maart 19, 2019

  Graag zou ik het event mee willen maken. Momenteel ben ik nog steeds zoekende naar wie mijn vader is. Zie DNA Onbekend 11-04-2018.
  Stapje voor stapje komen we dichterbij het antwoord, mede door medewerking van MyHeritage.

 • Jan Wezendonk

  maart 19, 2019

  Eerst stamboom, dan lid van MyHeritage, vervolgens dna en tenslotte MyHeritage LIVE !
  That’s the spirit.

 • Willem Veldhoven

  maart 19, 2019

  Met een rijk gevulde stamboom op My Heritage (meer dan 26.600 personen) zoek ik naar mogelijkheden om de missende gegevens aan te vullen. Nu de bijeenkomst in Amsterdam is, kan ik eindelijk gemakkelijker deelnemen.

 • Henk Meijer

  maart 19, 2019

  Ik zou graag naar MyHeritage LIVE willen om daar contacten te leggen mat andere personen die misschien al veel verder zijn en waar ik nog van kan leren.

 • Hans Duitgenius

  maart 19, 2019

  Interessante lezingen zijn prima, maar ik hecht erg aan de praktijk workshops omdat daar concrete voorbeelden worden gegeven waar je zelf niet altijd achter komt. Daardoor kan je je vaardigheden op een hoger plan brengen en daarmee de kwaliteit van je stamboom verbeteren.

 • Wendelgelst

  maart 19, 2019

  Ik heb een nogal unieke familienaam, waarvan ik de herkomst nog niet weet. Daarom wil ik mij meer gaan verdiepen in mijn familiegeschiedenis. Zou daarom graag de twee kaarten willen winnen.

 • Sonja Stam

  maart 19, 2019

  Ik wil graag naar het MyHeratige LIVE, omdat ik zoekende ben naar mijn familiegeschiedenis. Ik heb al veel kunnen ontdekken. Maar van een bepaalde kant van de familie is het lastig om informatie te vinden omdat we over de grens zullen moeten en ik zou hier graag tips en trucs voor ontvangen en hoop dit dan te leren tijdens MyHeratige LIVE. Lijkt mij zeer interessant en waardevol.

 • Judith

  maart 19, 2019

  Waarom ik graag naar MyHeritage LIVE wil? Om mij onder te dompelen in de wereld van het DNA en om te ontdekken hoe de link loopt tussen mij en familie in Noorwegen, Engeland en Amerika.

 • Kim Herber

  maart 19, 2019

  Heel graag! Iedere dag ben ik bezig met mijn stamboom echt een mooie hobby!

 • Tamar Wrona

  maart 19, 2019

  Doordat ik al een test heb laten doen via My Heritage, ben ik natuurlijk benieuwd om mensen te ontmoeten die dezelfde interesse hebben als ik. Ik ben een tweede generatie kind van de Shoa, misschien kom ik nog wat meer te weten over mijn familie.
  Graag zou ik een entree kaartje willen winnen.

 • Peggy Arts

  maart 19, 2019

  Ik ben net begonnen met genealogie en ik zou het fantastisch vinden om me onder te kunnen dompelen in deze “wereldtentoonstelling”. De laatste tijd heb ik zoveel verhalen gehoord over mijn verleden dat ik het zelf nooit zou kunnen verzinnen!

 • Jeannine

  maart 19, 2019

  Graag zou ik de kaarten willen winnen voor mijn vriend en ik. We wachten nog op onze DNA uitslag en dan hopen we op nog meer ontdekkingen. Het event zou hier perfect op aansluiten. Een aanvullende workshop lijkt ons super gaaf. Groetjes, Jeannine

 • Henry F. van varsseveld

  maart 19, 2019

  Gaarne zou ik informatie willen krijgen om de genealogie verder ingang te doen vinden in Suriname. Veel Surinamers zijn geinteresseerd in het slavernijverleden om zodoende te weten te komen wie hun voorouders zijn geweest of van welke personen men afstamt.
  Er worden veel vragen gesteld aan het Nationaal Archief, Genealogie Online, Koninklijke Bibliotheek, My Heritage, GaHetNa en het Nationaal Archief van Suriname, maarhelaas blijven vele vragen onbeantwoord of is de verstrekte informatie niet afdoende.

 • Danielle Aliar

  maart 19, 2019

  Ik ben nog een beginner en heb nog zoveel te leren op het gebied van genealogie! Ik voel me net een spons wil alles weten en opslaan!

 • Ilona van arkens

  maart 19, 2019

  Ik weet niet wie mijn vader is en zou graag een richting willen weten waar ik op zoek kan gaan

 • C van der Minne

  maart 19, 2019

  Ik zou dit graag voor mijn dochter winnen omdat zij enorm veel tijd en energie steekt in het samenstellen van de stamboom van onze familie, naast haar drukke baan. Ik denk dat dit haar kan helpen nog verder te komen dan zij nu al is.

 • Theo duijndam

  maart 19, 2019

  Ik wil nader kennis maken met myheritage en het congres in Amsterdam

 • Kelly van Gaal

  maart 19, 2019

  Beste mYheritage,
  Graag zou ik dit samen met me geadopteerde jeugd vriendin willen beleven. Om steeds meer passende puzzelstukjes bij een te krijgen wat meer duidelijkheid geeft aan haar indentiteit zodat er steeds minder onduidelijkheden overblijven en het haar meer inzicht kan geven bij haar zoektocht naar haar roots.
  Waarom ik ons verder nog meer opgeef is omdat ze het verdiend en veel heeft doorstaan op persoonlijke gebied en dat dit een mooie postitieve marker geeft aan haar weg van het ondekken naar haar indentiteit en er meer in thuis komt wat op een minder zwaar geladen manier als alle andere beladen belevenissen en onzekerheden die veelal haar op een dwaalspoor hebben doen zetten.

 • Ella

  maart 20, 2019

  Mijn man en ik zijn beide heel erg geïnteresseerd in waar we vandaan komen en in onze cultuur zijn onze voorouders erg belangrijk. We weten alleen beide weinig van de vaders kant en vonden de DNA-resultaten helemaal geweldig en maakte ons alleen maar hongeriger om meer te weten te komen! Verder ben ik een ontzettende nerd die gek is op onderzoeken betreft misdaad en DNA etc dus zo’n weekend zou dus perfect zijn (om, al zou het alleen al over het algemeen) meer over DNA te weten te komen!

 • Joop Vegter

  maart 20, 2019

  Nieuwsgierig, geinteresseerd en gemotiveerd (onder)zoek doen naar de familie herkomsten en vertakkingen en delen met de familie.

 • Jochem Kornalijnslijper

  maart 20, 2019

  WAAROM WILT U GRAAG NAAR MY HERITAGE LIVE?
  Elke kans om in contact te komen met mijn voorgeslacht grijp ik graag aan. Ik kom graag luisteren naar wat My Heritage mij kan vertellen om nog meer, nog verder, nog dieper te komen in mijn familie genealogie. (Kornalijnslijper, Cornalijnslijper, Rijnders en Kauling)

 • LH

  maart 20, 2019

  Beste, Ik ben mij intensief aan het verdiepen in genealogie, DNA en mijn familiegeschiedenis. Daarnaast zou ik graag de praktische workshops willen volgen en mensen van over de hele wereld willen ontmoeten die hetzelfde doel als ik hebben! Mensen zijn simpelweg mijn hobby en grijp deze mogelijkheid graag, om mij verder te verdiepen in mijn interesses en roeping 😉 Hoi!

 • Anita Zijlstra

  maart 20, 2019

  Ik heb nu van mijn ouders en mij een dna test gedaan, daar zou ik graag meer uitleg over willen hebben en als je bij elkaar zit gaat dat makkelijker dan per mail.

 • gerard versteegh

  maart 20, 2019

  ik wil graag iets meer over mijn familie weten

 • Elly Bal-van Veen

  maart 20, 2019

  Het is mijn doel om te weten te komen waarom ik zoveel matches heb over 2000 toch niet normaal.
  Maar het laatste jaar ben ik tot ontdekking gekomen via my heritage dat dat nu wel eens het geval kan zijn Nooit geweten altijd gedacht dat ik een kind van mijn vader en moeder was en die zijn overleden!
  Maar uit alle ervaringen en opmerkingen van mijn ouders en mijn verschillende DNA (anders dan mijn zus) ga ik er nu toch aan twijfelen of er uberhaupt sprake is van een gewone jeugd of had mijn vader toch nog iets ondernomen bij een ander?????
  My Heritage help me daar antwoord op te geven!
  Liefs Elizabeth van Veen

 • Ilonka

  maart 20, 2019

  Hallo
  De reden waarom ik graag twee kaarten wil winnen is omdat ik bezig ben met de stamboom van mijn vader.
  Ik hoop hierover meer te leren en uit te zoeken hoe ik dat het beste kan doen om zoveel mogelijk resultaat te krijgen.
  Nu loop ik vast bij een voorvader. Dus nu duimen dat ik bij jullie een kijkje mag nemen met de vrijkaarten.
  Vriendelijke groet,
  Ilonka van der linden

 • Jetty Sierksma

  maart 20, 2019

  Om meer te leren over DNA en familiegeschiedenis. Ik heb reeds een DNA kit besteld en wacht nu nog op de uitslag. Zou super leuk zijn, om meer hierover te leren.

 • Trees Elling-van Loon

  maart 21, 2019

  Ik wil graag naar my heritage live omdat ik me graag verder wil verdiepen in de genealogie en het dan ook graag goed wil doen, ik denk dat je er een uitstekende en voldoening gevende hobby van kunt maken.

 • Yulia Meteleva-Fischer

  maart 21, 2019

  De event is voor mij een mogelijkheid om state-of -the art genealogie bij te wonen. Mijn ouders hebben verschillende nationaliteiten, maar de DNA test van My Heritage liet meer dan 5 etniciteiten bepalen. Dat beweegt mij heel erg om meer over de analyses en ontwikkeling van de DNA databases te ervaren. Daarom wil ik de experts op deze event ontmoeten. Ik geloof dat de technologie brengt een belangrijke bijdrage voor de vrede, respect en tolerantie wereldwijd

 • Marcel Nolet

  maart 21, 2019

  Ik ben een hele lange tijd bezig geweest om zowel de familie lijn van mijn moeder en vader compleet te maken. Mijn moeders lijn kwam ik terug tot ergens in 1600. Heel opwindend.
  Maar op de lijn van mijn vader Nolet liep vast in ongeveer 1870.
  Ik zou zo graag ontdekken waar wij als hugenoten vandaan kwamen. Uit Belgie of Frankrijk??
  Daarom voor mij heel graag 2 kaartjes.
  Groet, Marcel

 • Rob van Willigen

  maart 22, 2019

  Ik wil hier graag bij zijn, omdat ik alks scootmobiel-gebruiker niet m,eer in staat ben verder gelegen archieven te bezoeken.

 • Ivo van Halen

  maart 23, 2019

  Ik help gratis en voor niets mensen met het vinden van hun biogische ouders door stamboom en DNA onderzoek te combineren. De afgelopen 12 maanden vond ik 12 vaders dankzij MH

 • Ester de Lau

  maart 24, 2019

  Samen met de andere donor detectives helpen we vaders vinden. Een mooie en nuttige hobby! Alle kennis is welkom, dus ik ben graag bij het evenement.

 • Margriet van Wely

  maart 24, 2019

  Ik zou graag naar deze bijeenkomst willen gaan, maar kan zelf de kosten niet betalen.
  Ik ben al enige jaren betalend lid en dmv MyHeritage is familie weer met elkaar in contact gekomen.
  De familie uit Amerika is zelfs in Nederland op bezoek geweest.

  Ik ben heel blij met MyHeritage.

  Margriet

 • Jeroen van Dijk

  mei 24, 2019

  Ik ga naar graag naar MyHeritage Live want ik woon Nederland en de kans dat zoiets met deze sprekers in Nederland georganiseerd wordt is zeer klein. Het is een buitenkans en ik hoop dat ik mijn allereerste gebruikersconferentie in Nederland veel Nederlandse genealogieliefhebbers te spreken. Maar ook veel te leren van de sprekers en veel praktijkworkshops te volgen. Ik was als een van de weinige Nederlanders bij de eerste MyHeritage LIVE 2018 in Oslo en ik hoop dat deze gebruikersconferentie net zo groot succes zal zijn. En dat ik dezelfde mensen weer zal spreken die ik ook in Oslo heb gesproken. Vooral sommige sprekers waren zo goed, dat ik benieuwd ben naar hun verhaal.

 • Jeroen MW van Dijk

  mei 24, 2019

  Ik ga naar graag naar MyHeritage Live want ik woon Nederland en de kans dat zoiets met deze sprekers in Nederland georganiseerd wordt is zeer klein. Het is een buitenkans en ik hoop dat ik mijn allereerste gebruikersconferentie in Nederland veel Nederlandse genealogieliefhebbers te spreken. Maar ook veel te leren van de sprekers en veel praktijkworkshops te volgen. Ik was als een van de weinige Nederlanders bij de eerste MyHeritage LIVE 2018 in Oslo en ik hoop dat deze gebruikersconferentie net zo groot succes zal zijn. En dat ik dezelfde mensen weer zal spreken die ik ook in Oslo heb gesproken. Vooral sommige sprekers waren zo goed, dat ik benieuwd ben naar hun verhaal.

 • Karin van Aken

  juni 14, 2019

  Ik wil al jaren weten wie mijn echte opa was en waar mijn roots vandaag komen…. eindelijk de stap genome en een DNA test besteld …. nu de spanning van het wachten …. zou geweldig zijn om kaarten te winnen …. en om nog meer vragen beantwoord te krijgen