Introductie van onze nieuwe Facebook Live-serie: nieuwe historische records op MyHeritage

Introductie van onze nieuwe Facebook Live-serie: nieuwe historische records op MyHeritage

We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van onze gloednieuwe Facebook Live-serie “Wat is er nieuw in de historische archiefcollecties op MyHeritage”. We introduceren deze (Engelstalige) serie om u op de hoogte te houden van de nieuwste toevoegingen aan onze enorme schatkamer van historische documenten.

We voegen in hoog tempo nieuwe records toe, met gemiddeld één collectie per dag gedurende het afgelopen jaar. Onze nieuwe Facebook Live-serie helpt u op de hoogte te blijven van deze belangrijke toevoegingen en hoe deze kunnen bijdragen aan uw familie-historisch onderzoek.

De serie wordt gepresenteerd door onze Content Directors, Mike Mansfield en Myko Clelland. Sessies vinden elke eerste en derde dinsdag van elke maand om 19.00 uur Nederlandse tijd plaats.

Deelnemen aan de livesessies is eenvoudig – u hoeft zich niet te registreren of aan te melden! Bezoek gewoon onze (Engelstalige) Facebook-pagina op facebook.com/myheritage op het betreffende tijdstip om live mee te kijken. Geen zorgen als u een livesessie mist: alle sessies zijn beschikbaar om later te bekijken op onze Facebook-pagina.

Of u nu een doorgewinterde genealoog bent of net begint aan uw reis naar familiegeschiedenis, u wilt deze Facebook Lives niet missen om de historische documenten te ontdekken die op u wachten op MyHeritage. Dus maak een notitie in uw agenda, stel een herinnering in en doe met ons mee om te leren wat er nieuw en interessant is in onze collecties historische records. We verwelkomen u graag online!