We maken ons klaar voor RootsTech 2023

We maken ons klaar voor RootsTech 2023

We zijn meer dan enthousiast over onze de voorbereidingen om naar Salt Lake City te gaan voor de eerste RootsTech on-site conferentie sinds 2020 – maar als u niet persoonlijk kunt deelnemen, dan is het goed om te weten dat dit event ook virtueel zal plaatsvinden!

RootsTech is het grootste genealogie-evenement van het jaar, dat plaatsvindt van 2 t/m 4 maart. Zoals elk jaar zullen we er zijn met veel geweldige lezingen, winacties, coole prijzen, activiteiten en natuurlijk interessante aankondigingen.

In pre-COVID-tijden trok RootsTech tienduizenden liefhebbers van familiegeschiedenis naar Salt Lake City voor een aantal intensieve dagen van leren, ontdekken en inspireren. De conferentie werd in 2021 en 2022 virtueel en trok miljoenen deelnemers-op-afstand uit de hele wereld. Dit jaar combineren ze het beste van twee werelden door een hybride evenement-ervaring aan te bieden: in persoon en online.

RootsTech is de perfecte gelegenheid om uw vaardigheden aan te scherpen, nieuwe bronnen, hulpmiddelen en technieken te ontdekken en andere liefhebbers van familiegeschiedenis zoals uzelf te ontmoeten. We hebben een uitstekende selectie van deskundige sprekers opgesteld die een groot aantal onderwerpen aan zullen laten komen. Bovendien krijgt u de kans om te leren van en te chatten met onze fenomenale medewerkers, waaronder genealogie-experts, specialisten van support en meer.

De stand van MyHeritage op een eerdere RootsTech-editie

De stand van MyHeritage op een eerdere RootsTech-editie

Meld u aan op de RootsTech-website voor de persoonlijke of virtuele evenement-ervaring. Deelnemen op afstand is volledig gratis.

Op welke manier dan ook, we kunnen niet wachten om u daar te zien!