De sprekers voor MyHeritage LIVE 2019

De sprekers voor MyHeritage LIVE 2019

MyHeritage LIVE vindt van 6 tot en met 8 september plaats in Amsterdam. Er zullen lezingen worden gehouden en praktijkworkshops worden gegeven door internationaal gerenommeerde sprekers op het gebied van genealogie en DNA. Het doet ons een genoegen om de sprekers aan te kondigen die onze tweede jaarlijkse MyHeritage LIVE Gebruikersconferentie zullen opluisteren.

Nu aanmelden voor MyHeritage LIVE

Maak kennis met de genealogen en DNA-experts van wereldklasse die u tijdens de conferentie zult ontmoeten:

Conference Speaker: Gilad JaphetGilad Japhet – Oprichter en CEO van MyHeritage

Gilad Japhet is de oprichter en CEO van MyHeritage. Hij is behalve een succesvolle Israëlische ondernemer al bijna zijn hele leven een fervent familiehistoricus. Als ervaren genealoog leidt Gilad MyHeritage met een unieke visie, passie en expertise. Zijn keynotes op MyHeritage LIVE mag u niet missen.

Conference Speaker: Prof. Yaniv ErlichProf. Yaniv Erlich – Chief Science Officer van MyHeritage

Professor Yaniv Erlich, Chief Science Officer van MyHeritage is een DNA-rockster. Hij leidt het MyHeritage Science Team. Yaniv behaalde een bachelorgraad in computationele neurowetenschappen aan de Universiteit van Tel Aviv en promoveerde tot doctor in de genomica aan het Cold Spring Harbor Laboratory. Hij was assistent-professor in de informatica aan de Columbia University. Tijdens zijn onderzoeken deed Yaniv grensverleggende ontdekkingen op het gebied van genetica en was hij wereldwijd van grote invloed op het gebied van DNA. Yaniv en het MyHeritage Science Team publiceerden in 2018 twee baanbrekende artikelen in Science, een van de meest invloedrijke academische tijdschriften ter wereld.

Maya Lerner – Chief Product Officer van MyHeritage

Maya geeft leiding aan product management en strategie bij MyHeritage en zorgt ervoor dat onze producten niet alleen krachtig, maar ook aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk zijn. Ze geeft een lezing over interactief productontwerp, een veld waarin ze is gespecialiseerd. Maya is altijd gefascineerd geweest door genealogie. Dat is alleen maar toegenomen sinds er in 2007 een documentaire werd gemaakt over haar eigen familiegeschiedenis.

Geoff Rasmussen – Presentator en oprichter van Legacy Family Tree Webinars

Geoff Rasmussen is de vader van vier stamboomonderzoekers in de dop. Hij studeerde af in genealogie en familiegeschiedenis aan de Brigham Young University en was directeur en vicevoorzitter van de Utah Genealogical Association. Hij geeft dynamische lezingen over alle vormen van genealogische technologie en heeft als presentator van Legacy Family Tree Webinars geïnteresseerden in bijna 100 landen toegesproken. Geoff heeft daarnaast boeken, video’s, artikelen en websites geschreven en ontwikkelt bovendien het programma Legacy Family Tree.

Leah Larkin – The DNA Geek

Leah Larkin is in de biologie gepromoveerd aan de Universiteit van Texas in Austin, waar ze de relaties tussen verschillende soorten bestudeerde aan de hand van DNA. Ze heeft universitair werk verricht en bij een wetenschappelijke uitgeverij gewerkt en past haar onderzoeksvaardigheden dagelijks toe bij het oplossen van genealogische vragen met behulp van DNA.

Blaine Bettinger – The Genetic Genealogist

Blaine Bettinger startte The Genetic Genealogist in 2007. Het was een van de eerste blogs over genetische genealogie. Blaine is geïnterviewd en geciteerd over onderwerpen met betrekking tot persoonlijk genoom. Hij publiceerde in 2008 de verhandeling “I Have the Results of My Genetic Genealogy Test, Now What?”. Blaine schrijft regelmatig artikelen en geeft presentaties om mensen te informeren over het gebruik van DNA om hun roots te ontdekken.

Conference Speaker: Diahan SouthardDiahan Southard – Your DNA Guide

Diahan Southard is afgestudeerd in de microbiologie en werkt voor de Sorenson Molecular Genealogy Foundation. Ze heeft de opkomst van de bedrijfstak die rond genetische genealogie is ontstaan volledig meegemaakt en zet haar kennis en ervaring nu in voor Your DNA Guide. Daar biedt Diahan gepersonaliseerde, interactieve ervaringen om individuen en families te helpen bij het interpreteren van hun genetische resultaten in de context van hun genealogische informatie. Haar lezingen zijn altijd leuk, vrolijk en vol energie. Ze heeft een passie voor genetische genealogie, een oprechte liefde voor mensen en een gave om technische zaken inzichtelijk te maken.

Yvette Hoitink – Dutch Genealogy

Yvette is een professioneel stamboomonderzoeker, schrijfster en spreekster uit Nederland. Ze is gecertificeerd door de Board for Certification of Genealogists en maakte deel uit van de raad van bestuur van de Association of Professional Genealogists. Haar website Dutch Genealogy heeft miljoenen mensen geholpen om hun Nederlandse voorouders te vinden.

Cyndi Ingle – CyndisList.com

Cyndi is de maker, eigenaar en webmaster van de bekroonde website Cyndi’s List of Genealogy Sites on the Internet, een index naar categorie van meer dan 335.000 onlinebronnen. Cyndi is een geziene gast in vele televisie- en radio-uitzendingen. Ze is een internationaal bekende gastspreekster voor verschillende genealogische verenigingen en seminars en heeft talrijke artikelen en drie boeken geschreven.

James Tanner – Genealogy’s Star

Jammes Tanner is de auteur van twee populaire genealogieblogs: “Genealogy’s Star” en “Rejoice, and be exceeding glad”. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van stamboomonderzoek en werkt momenteel als vrijwilliger in de bibliotheek voor familiegeschiedenis van de Brigham Young University in de stad Provo in Utah.

Lisa Alzo – genealogisch expert

Lisa A. Alzo is een freelance schrijfster, docente en internationaal erkend spreekster, gespecialiseerd in Slowaaks en Oost-Europees genealogisch onderzoek, het schrijven van uw familiegeschiedenis en het gebruik van het internet om vrouwelijke en geïmmigreerde voorouders op te sporen. Lisa is de auteur van 10 boeken, waaronder het bekroonde “Three Slovak Women”, en van honderden tijdschriftartikelen. Ze publiceert ook het blog “The Accidental Genealogist”.

Conference Speaker: Dick Eastman

Dick Eastman – Eastman’s Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman is een van de bekendste namen in de genealogiewereld. Hij is al meer dan 30 jaar bij genealogie betrokken en heeft voor die tijd zijn sporen in de computerindustrie verdiend, met functies in hardware, software en het management. Hij was één van de eersten die over genealogie ging bloggen en maakt gebruik van technologie om de beleving van uw familiegeschiedenis te verbeteren.

Conference Speaker: Roberta Estes

Roberta Estes – DNAeXplained

Roberta Estes is al meer dan 25 jaar werkzaam als professioneel wetenschapper met een eigen bedrijf. Ook is ze al sinds 1978 een geobsedeerd genealoge. Als uitvloeisel van haar interesse en deskundigheid op het gebied van genetica ten behoeve van genealogie richtte ze in 2005 DNAeXplained op, een bedrijf dat individuele analyses van DNA-resultaten uitvoert en ondersteuning biedt bij stamboomonderzoek.

Meld u vandaag nog aan om uw plek te reserveren!