Doe mee met de Dare to Sing competitie en win VIP tickets naar de Eurovision finale!

Doe mee met de Dare to Sing competitie en win VIP tickets naar de Eurovision finale!

Wilt u een gratis VIP-arrangement naar de finale van het Eurovisiesongfestival 2019 winnen?

Met nog iets meer dan een maand te gaan, begint de spanning over het aanstaande Songfestival op te lopen. De weg naar het Songfestival begint thuis, waar we in gezelschap van familie en vrienden onze favoriete Eurovisie-hits zingen, terwijl we aftellen naar het grote gebeuren van dit jaar.

We nodigen u en uw familie (of vrienden) uit om mee te doen aan onze Eurovision Dare to Sing-wedstrijd. Durf te zingen, en maak een kans om te winnen! Uit de deelnemers zal één familie of vriendengroep tot winnaar worden uitgeroepen en beloond met een droomtrip naar het Eurovisiesongfestival van 2019!

Doe nu mee aan de #DareToSing competitie

De prijs is een groepspakket voor maximaal vijf personen, bestaande uit vliegtickets voor een retourvlucht naar Tel-Aviv, 3 nachten volpension in een vijfsterrenhotel in Tel-Aviv en VIP-tickets voor de finale van het Eurovisiesongfestival op 18 mei 2019.

Om aan de wedstrijd deel te nemen, dient u samen met familie of vrienden in een geparkeerde auto uw favoriete Eurovisie-song zingen of playbacken. Neem de uitvoering op als een video die niet langer dan 3 minuten mag duren en volg de aanwijzingen hieronder om uw video te delen. De winnende inzending wordt op 2 mei 2019 bekendgemaakt.

Ga naar www.myheritage.com/eurovision/daretosing voor meer informatie, alle aanwijzingen en de voorwaarden voor deelname.

Vergeet niet om onze hashtag #DareToSing op Facebook, Twitter en Instagram te volgen.

We zijn zeer benieuwd hoe uw familie het ervan afbrengt bij de vertolking van hun Songfestival-hit!