Volgende halte: Eurovisie!

Volgende halte: Eurovisie!

Nu dat het Eurovisiesongfestival minder dan twee maanden van ons verwijderd is, nodigt MyHeritage, als sponsor van Eurovisie 2019, de fans uit om op spectaculaire wijze af te tellen.

Met veel genoegen kondigen we de MyHeritage Eurovision-bustour aan! Van 5 tot 21 april bezoekt MyHeritage Europese steden. Alle fans zijn uitgenodigd om in de Eurovisievreugde te delen en spannende ontdekkingen over familiegeschiedenis te doen.

U krijgt de gelegenheid om Eurovisiesterren uit het heden en verleden in de bus te ontmoeten en u kunt met het zingen van uw favoriete Songfestivalnummers kaarten winnen voor de finale van het Eurovisiesongfestival 2019! Neem Eurovisieselfies, test uw Songfestivalkennis met leuke quizzen, win prijzen en neem MyHeritage Eurovision-giveaways mee naar huis.

Blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten rondom de #EurovisionBus via onze site over de MyHeritage Eurovision Bus Tour!

Op zaterdag 6 april staat de #Eurovision bus vanaf 10.00 uur op Arena Boulevard in Amsterdam, voor de hoofdentree van concertzaal AFAS Live in Amsterdam. Die avond vindt daar Eurovision in Concert plaats.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen! Zing o.a. mee met je favoriete Eurovisie-hit, maak je eigen stamboom en win mooie prijzen. We hopen u op zaterdag 6 april in Amsterdam te verwelkomen!