We volgen de MyHeritage Eurovision Bus vanaf de kick off in Amsterdam!

We volgen de MyHeritage Eurovision Bus vanaf de kick off in Amsterdam!

De MyHeritage Eurovision Bus ging afgelopen zaterdag swingend van start in Amsterdam! Tijdens de eerste etappe van de Europese tournee heeft de bus de muzikale harten veroverd van vele Eurovisiefans die zich buiten voor de Amsterdamse AFAS Live concertzaal hadden verzameld voor het Eurovision in Concert die avond. Zij waren superenthousiast dat ze de gelegenheid kregen om hun favoriete Songfestivalnummers ten gehore te brengen voor een dankbaar publiek.

Er werden klassiekers uitgevoerd, zoals Satellite van Lena en de song Fuego van Eleni Foureira maar ook verborgen pareltjes uit Finland, San Marino, Frankrijk en vele andere landen.

Er was zelfs een gastoptreden van de Hongaarse Eurovisiester Joci Pápai!

De bus vervolgde zijn reis door Europa met een tussenstop in Hamburg.

Deze week hebben de Denen de kans om met hun karaoke te shinen vlak voor het stadhuis van Kopenhagen. De Eurovisiesterren Olsen Brothers, Kristen Siggaard en Emmelie de Forest zijn daar van de partij. Andere Europese steden die volgen in de Eurovision-voorpret zijn Oslo, Stockholm, Berlijn, Parijs, Londen, Genève, Barcelona, Madrid en Lissabon!

Volg de bus door heel Europa op www.myheritage.com/eurovision/bus en volg onze hashtag #EurovisionBus op Facebook, Twitter en Instagram.