Terugblik op de MyHeritage Eurovision-bustour

Terugblik op de MyHeritage Eurovision-bustour

Vandaag vond de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival 2019 plaats. Terwijl we allemaal hebben genoten van deze spannende gebeurtenis, mijmeren we ook nog na over de bijzondere reis die ons naar deze Eurovisie-week heeft geleid. Het is allemaal begonnen met de MyHeritage Eurovision-bustour! MyHeritage verspreidde alle vrolijkheid en feestelijkheid van het Eurovisiesongfestival onder fans in dertien steden in heel Europa.

Bekijk de leuke samenvatting hier:

MyHeritage bezocht de Songfestivalfans van 5 tot 21 april met de Eurovision Bus. Alle fans konden deelnemen aan een exclusieve zangwedstrijd en konden daarmee kaarten winnen voor de finale van het Eurovisiesongfestival 2019. Er waren tal van mogelijkheden om Eurovisie-selfies te nemen, gastoptredens van sterren bij te wonen en leuke pop-up events te beleven.

De busreis verspreidde niet alleen de Songfestivalgeest over Europese steden maar onderstreepte ook dat we allemaal tot #OneBigFamily behoren.

We hebben in de aanloop naar het Songfestival ook buiten de bustour samengewerkt met een exclusieve groep Songfestivalsterren van vroeger en nu. We namen deze sterren mee op een ontdekkingsreis naar hun familiegeschiedenis. Bezoek onze speciale MyHeritage Eurovision-website voor meer informatie: www.myheritage.com/eurovision.