MyHeritage LIVE gaat bijna van start!

MyHeritage LIVE gaat bijna van start!

Sinds het overweldigende succes van onze allereerste internationale gebruikersconferentie in Oslo, hebben MyHeritage-gebruikers de dagen tot de volgende MyHeritage LIVE-conferentie afgeteld.

Het wachten is nu eindelijk voorbij! Het MyHeritage team is ter plaatse al druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor MyHeritage LIVE 2019 in Amsterdam.

We kunnen niet wachten om de honderden MyHeritage-gebruikers te verwelkomen die voor dit speciale evenement vanuit 45 landen over de hele wereld naar Amsterdam zijn gevlogen. De deelnemers krijgen de kans om zich door wereldberoemde sprekers op de hoogte te laten stellen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van genealogie en DNA. Ze kunnen vragen stellen, hun kennis uitbreiden en feedback geven. Ze zullen andere MyHeritage-gebruikers ontmoeten en kennis kunnen maken met medewerkers en experts van MyHeritage.

We willen onze kennis verspreiden onder zoveel mogelijk MyHeritage-gebruikers over de hele wereld – zelfs onder degenen die niet in staat zijn om persoonlijk aanwezig te zijn. Daarom doet het ons veel plezier om aan te kondigen dat we een livestream van onze lezingen op het gebied van genealogie en DNA kunnen aanbieden. We willen er zo zeker van zijn dat alle MyHeritage-gebruikers kunnen profiteren van de deskundige genealogische adviezen en DNA-wijsheid die dit weekend zullen worden gedeeld.

Gegevens over de livestreams

Vanaf 7 september, om 9.00 uur onze tijd, kunt u kiezen tussen de track die is gewijd aan DNA en de track die is gewijd aan genealogie. De twee streams zijn te volgen op de MyHeritage LIVE-website, live2019.myheritage.com, of via Facebook Live op onze Facebook-pagina.

Lees het programma van de conferentie om alles goed te plannen.

Conference schedule Saturday, September 7, 2019.

Conference schedule Saturday, September 7, 2019.

Conferentieprogramma zondag 8 september 2019.

Conferentieprogramma zondag 8 september 2019.

Naast alle lezingen in de livestreams, zullen er tal van interessante aankondigingen en verrassingen zijn.

Volg de hashtag #MyHeritageLIVE op Facebook en Twitter om op de hoogte blijven van al het opwindende conferentienieuws.

Gaat u onze livestream bekijken? Laat ons in de reacties hieronder weten op welke lezing u zich het meest verheugt!