We zijn terug van RootsTech 2020

Reacties

We zijn weer terug van RootsTech 2020, en wat een ervaring was het! Elke dag zat vol met mogelijkheden om te leren, ervaringen te delen en ook met veel plezier. We willen u enkele hoogtepunten geven van de ongelooflijke conferentie van dit jaar in Salt Lake City, waaronder enkele van onze recente aankondigingen.

Interessante aankondigingen

Op vrijdag sprak Aaron Godfrey, onze VP Marketing, een volledige zaal van enthousiaste conferentiegangers toe en deelde het laatste spannende nieuws van MyHeritage. Hij introduceerde onze nieuwe functie MyHeritage In Color ™ en nodigde bezoekers uit om hun gratis ingekleurde fotomagneten te krijgen, benadrukte de belangrijke toevoeging van onze nieuwe collectie Stadsregisters uit de Verenigde Staten en kondigde de geheel nieuwe stamboomweergave in waaiervorm aan.

MyHeritage stamboomweergave in waaiervorm in kleur

Hij toonde hartverwarmende video’s van speciale familiereünies die dit jaar plaatsvonden dankzij MyHeritage, waarin hij benadrukte dat 20.000 kits zijn gedoneerd als onderdeel van het pro bono DNA Quest-project om geadopteerden te helpen hun biologische families te vinden. Aaron wees ook op enkele aankomende ontwikkelingen, zoals genetische groepen, die de etniciteitsschatting naar een geheel nieuw niveau zullen tillen, naar de specifieke plaats of gemeenschap waar je voorouders vandaan kwamen. Bekijk de volledige video hier.

Later die dag genoten bezoekers van de uitverkochte MyHeritage gesponsorde lunch met MyHeritage oprichter en CEO Gilad Japhet. Gilad sprak over de lancering van onze nieuwe producten, met name In Color ™, stamboomweergave in waaiervorm en Stadsregisters uit de Verenigde Staten, en beschreef wat ze uitzonderlijk maakt. Zijn toespraak genereerde voelbare opwinding over de aankondigingen van de MyHeritage-functie in de RootsTech-hallen en daarbuiten. Bekijk de complete video van Gilad’s presentatie hier.

Bij de booth van MyHeritage

Vanaf het moment dat de expo-zaal op woensdagavond gedurende de 4 dagen van de conferentie werd geopend, hadden we een vol schema met lezingen die elke 30 minuten werden gegeven door deskundige genealogen en MyHeritage-medewerkers. Deelnemers kregen de kans om te leren, vragen te stellen en praktisch advies te krijgen om hun onderzoek verder te helpen.

Geoff Rasmussen speaking at the MyHeritage Booth
Geoff Rasmussen bij MyHeritage Booth

We hadden rijen uit de deur van de expo-hal voor onze immens populaire Virtual Reality Mayflower-ervaring, die bezoekers terug in de tijd bracht om over de Atlantische Oceaan te varen op het legendarische schip.

Er waren veel winnaars voor ons Match & Win-spel – deelnemers stuurden tweets en maakten nieuwe vrienden tijdens het zoeken naar hun Matches!

Maar ze waren niet de enige winnaars. Onze dagelijkse loterijen trokken veel bekijks en resulteerden ook in opgetogen winnaars!

Onze supportmedewerkers stonden klaar om vragen te beantwoorden en ze hielpen concepten te verduidelijken en tips en trucs te geven voor het gebruik van MyHeritage voor onderzoek naar familiegeschiedenis.

MyHeritage In Color™ mania konden

Om de lancering van onze zeer populaire nieuwe functie MyHeritage In Color™ voor het inkleuren van zwart-witfoto’s te vieren, konden bezoekers dit zelf uitproberen — en de resultaten printten we op een magneet om mee naar huis te nemen en te koesteren.

Hoofdsessies

De sessies aangeboden door MyHeritage werden goed bezocht en bezoekers genoten enorm. Deelnemers leerden de basisprincipes van het bouwen van hun stambomen en DNA en namen in de meer geavanceerde sessies een diepere duik in bronnen voor onderzoek naar familiegeschiedenis. Er was ook een sessie over het MyHeritage pro bono-initiatief Tribal Quest, een project om de familiegeschiedenis van inheemse stammen over de hele wereld te documenteren.

Daniel Horowitz, Ran Snir en Mike Mansfield leidden een drukbezochte panelsessie
Daniel Horowitz, Ran Snir en Mike Mansfield leidden een drukbezochte panelsessie

The Missing Piece

Op donderdagavond werd MyHeritage’s eerste lange documentaire vertoond, genaamd The Missing Piece. Hoewel er een kleinere ruimte was gereserveerd voor de vertoning, realiseerden de organisatoren zich al snel dat ze het evenement naar een veel grotere ruimte moesten verplaatsen omdat er meer dan 600 mensen in de zaal waren – plus zelfs mensen daarbuiten!

The sisters talk with the audience after the screening
Bezoeken waren ontroerd en spraken met de zussen na de filmvertoning

Samenvatting

Wat een ongelooflijke conferentie. We hebben een geweldige tijd gehad en we hopen dat dit ook geldt voor alle bezoekers! Als u het heeft gemist, geen zorgen – we zullen de komende weken een aantal fantastische interviews plaatsen met gerenommeerde genealogen en DNA-experts.

En mis uiteraard niet de kans om aanwezig te zijn bij MyHeritage LIVE Tel Aviv in oktober! Profiteer van de speciale vroegboekkorting. We hopen u daar te zien.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd