MyHeritage online sessies in januari

MyHeritage online sessies in januari

Na een lang en moeilijk jaar kijken we uit naar een stralend en vruchtbaar 2021. Met het nieuwe jaar komen er veel goede voornemens, en onze favoriet is dat we meer tijd besteden aan uw genealogisch onderzoek!

Het MyHeritage-team produceerde 195 Facebook Lives in verschillende talen in 2020, waardoor gebruikers over de hele wereld samenkwamen om onze passie voor genealogie en DNA te delen. De feedback was fenomenaal, met honderden commentaren gedurende het hele jaar over de sessies, die kleine bakens van licht verschaften in een tijd van dergelijke duisternis. Shelly schreef: “Bedankt dat je 2020 draaglijk hebt gemaakt met veel van jullie Facebook Lives”, merkte Goran op “MyHeritage heeft me vele uren plezier gegeven. Ik wou dat ik het met iedereen kon delen.” U kunt alle opgenomen Facebook Live-sessies vinden in de video-sectie van onze Facebook-pagina en veel van de online sessies zijn gratis te bekijken op het MyHeritage Kennisplatform.

We zijn blij u de komende maanden meer informatieve en boeiende online sessies te kunnen bieden.

Facebook Live Sessies

Ga naar de MyHeritage Facebook-pagina om deel te nemen. We hebben sessies gehouden van verschillende sprekers over familiegeschiedenis en DNA. Voor Facebook Live-sessies hoeft u zich niet vooraf te registreren – bezoek voor Engelstalige sessies onze Engelstalige Facebook pagina en voor Nederlandse sessies onze Nederlandstalige Facebook pagina, op de dag en tijd waarop de sessie gepland staat. U ziet de live video bovenaan de feed. Wees welkom om tijdens de sessie uw vragen achter te laten in de reacties, zodat de spreker er live op kan reageren.

Hieronder staan de geplande Facebook Live sessies van MyHeritage in januari:

Woensdag 6 januari 19.00 uur

Onderwerp: Backing Up Your Family History Projects (Engelstalig)

Spreker: Dick Eastman

Beschrijving: De ervaren genealoog Dick Eastman zal u laten zien hoe u een back-up kunt maken van uw familiegeschiedenis-projecten voor het komende jaar.

Maandag 11 januari, 20.00 uur

Onderwerp: Exploring Genetic Groups on MyHeritage (Engelstalig)

Spreker: Shahar Tenenbaum

Beschrijving: Shahar, QA Manager van het MyHeritage-team geeft een overzicht van de nieuwe genetische groepen van MyHeritage, die uw oorsprong in meer dan 2100 geografische regio’s vaststellen.

Woensdag 13 januari, 15.00 uur

Onderwerp: Genealogy Q&A (Engelstalig)

Spreker: Daniel Horowitz

Beschrijving: Onze genealogie-expert, Daniel, wil graag uw vragen omtrent familiegeschiedenis horen! Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen, en hij beantwoordt uw vragen live.

Maandag 18 januari, 20.00 uur

Onderwerp: Locating Images of Ancestors: Putting a Face with That Name (Engelstalig)

Spreker: Andy Likins

Beschrijving: Andy Likins, een familiehistoricus uit Colorado Springs, Colorado, doet al meer dan 35 jaar onderzoek naar zijn stamboom. Kom en luister naar zijn familiegeschiedenis en successen met behulp van de MyHeritage Photo Tools.

Dinsdag 19 januari, 13.00 uur

Onderwerp: De MyHeritage Consistentie Checker (Nederlandstalig)

Spreker: Melissa Abraham

Beschrijving: De MyHeritage Consistentie Checker is een handige functie die automatisch inconsistenties in uw stamboom opspoort. Daarmee kunt u eenvoudig de algehele kwaliteit van uw stamboom verbeteren.

Woensdag 20 januari, 08.00 uur

Onderwerp: My MyHeritage Discoveries (Engelstalig)

Spreker: Elisabeth Zetland

Beschrijving: Elisabeth werkt fulltime in het MyHeritage genealogisch onderzoeksteam en zal haar eigen ongelooflijke ontdekkingen over familiegeschiedenis delen die ze met MyHeritage heeft gedaan.

Maandag 25 januari, 20.00 uur

Onderwerp: What’s In YOUR Genealogy Research Toolbox? (Engelstalig)

Spreker: Thomas MacEntee

Beschrijving: Lees meer over nieuwe bronnen voor uw familiegeschiedenisonderzoek van genealoog en opvoeder Thomas MacEntee.

Woensdag 27 januari, 19.00 uur

Onderwerp: Using MyHeritage Tools to Jumpstart your Genealogical Research (Engelstalig)

Spreker: James Tanner

Beschrijving: De doorgewinterde genealoog James Tanner zal u advies geven om uw onderzoek een vliegende start te geven met behulp van MyHeritage-tools die u misschien niet kent.

We hopen u online te verwelkomen!