MyHeritage online sessies in maart

MyHeritage online sessies in maart

Deze maand is het een jaar geleden dat we begonnen met het aanbieden van onze gratis online Facebook Live en Ask the Expert-sessies! Hoewel we niet de omstandigheden hadden gekozen die ons inspireerden om met deze sessies te beginnen, zouden we niet dankbaarder kunnen zijn dat we deze waardevolle gratis inhoud hebben kunnen leveren en de genealogie-gemeenschap bij elkaar hebben kunnen brengen tijdens dit uitdagende, afgelopen jaar.

We staan ​​deze maand met nieuwe, interessante sessies voor u klaar!

Onze gratis Facebook Live sessies bieden experts op het gebied van genealogie, familiegeschiedenis en DNA die spreken over een breed scala aan nuttige en relevante onderwerpen. Dankzij het live-format kunt u vragen stellen en in realtime communiceren. Zelfs als u de live-evenementen niet online kunt bijwonen op de dag en tijd zelf, kunt u nog steeds genieten van alle opgenomen Facebook Live-sessies in het gedeelte Video’s van de Facebook-pagina van MyHeritage.

Facebook Live Sessies

Voor deze sessies hoeft u zich niet vooraf te registreren: u kunt rechtstreeks vanaf onze Facebook-pagina deelnemen. Ga simpelweg naar de Facebook van MyHeritage op de dag en tijd dat de sessie moet beginnen en kijk uit naar de live video-uitzending bovenaan de feed. Je kunt in de reacties vragen stellen en de sprekers zullen er live op reageren.

Dinsdag 9 maart, 12.00 uur 

Onderwerp: Introductie Family Tree Builder

Spreker: Daniël Boerstra (Nederlandstalig)

Beschrijving: MyHeritage biedt verschillende platforms voor werk aan je stamboom: de online website, de mobiele app en onze gratis software Family Tree Builder. Deze Facebook Live richt zich op nuttige tools die beschikbaar zijn in Family Tree Builder en hoe dit programma werkt. Family Tree Builder is een door velen geliefd programma om te helpen uw familiegeschiedenis te onderzoeken en uw stamboom te bouwen.

Woensdag 17 maart, 13.30 uur 

Onderwerp: De wereld waarin jouw voorouders leefden

Spreker: Nina Lazeron (Nederlandstalig)

Beschrijving: Nina Lazeron is de oprichter van Familystory.nl. Zij geeft workshops over het schrijven van familieverhalen. In deze sessie vertelt zij meer over het leren kennen van de context van uw voorouders. In wat voor wereld leefden zij? Aan de hand van verschillende zaken, zoals voorwerpen, kunt u die wereld beter leren kennen.

Vrijdag 19 maart, 13.00 uur 

Onderwerp: Indisch familieonderzoek: een casus

Spreker: Mark Berkhout, Stichting Indisch Genealogisch Erfgoed (SIGE, Nederlandstalig)

Beschrijving: Mark Berkhout is expert op het gebied van Indisch genealogisch onderzoek. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan? Aan de hand van een concrete case laat Mark de ins en outs zien van onderzoek naar familiegeschiedenis voor iedereen met Indische roots.

Maandag 29 maart, 13.00 uur

Onderwerp: Deep Nostalgia™

Spreker: Willeke Binnendijk (Nederlandstalig)

Beschrijving: Deep Nostalgia™ is een baanbrekende nieuwe fotofunctie op MyHeritage waarmee u de gezichten van uw dierbaren op foto’s kunt animeren. Deze nieuwe toevoeging aan ons pakket met fototools geeft een realistische weergave van hoe een persoon op een oude foto zou hebben bewogen en eruit zou hebben gezien als hij of zij op video zou zijn vastgelegd. In deze sessie laten we u zien hoe deze feature werkt.

We kijken uit naar uw online deelname! Tot dan!