Ontmoet ons op RootsTech 2021!

Ontmoet ons op RootsTech 2021!

Wie ervan droomt om de jaarlijkse RootsTech-conferentie bij te wonen, maar in de afgelopen jaren niet bent geweest, is misschien blij te horen dat ’s werelds grootste genealogie-evenement voor het eerst volledig virtueel en compleet gratis zal zijn! Er wordt verwacht dat meer dan 300.000 bezoekers van over de hele wereld de virtuele lezingen en stands zullen bijwonen, wat nieuwe mogelijkheden biedt om in contact te komen met liefhebbers van genealogie en familiegeschiedenis uit de hele wereld. Als platina-sponsor voor het evenement krijgt u de kans om enkele ongelooflijke MyHeritage-aankondigingen en honderden lezingen te horen van onze experts over alles wat met genealogie, DNA en MyHeritage te maken heeft. De conferentie begint officieel op 25 februari en eindigt op 27 februari 2021.

GRATIS aanmelden voor  RootsTech 2021!

Bezoek de virtuele MyHeritage stand

We ontmoeten je graag! Onze virtuele stand is geopend! Kom langs en chat met vertegenwoordigers van MyHeritage over al onze functies, producten en diensten. U kunt zelfs uw eigen chats starten en andere MyHeritage-fans van over de hele wereld ontmoeten. Link wordt binnenkort toegevoegd!

MyHeritage lezingen

We zijn verheugd om dit jaar de MyHeritage keynote te presenteren op het virtuele hoofdpodium van RootsTech. Wees de eerste die onze grote feature-aankondiging hoort op 25 februari om 7: 18 uur MST of 19:30 uur MST. DIt is ook mogelijk op vrijdag 26 februari om 04.30 uur MST en 16:18 uur MST.

Naast de MyHeritage-keynote heeft u tijdens de RootsTech-conferentie toegang tot honderden MyHeritage-lezingen in 10 verschillende talen. De lezingen behandelen een breed scala aan onderwerpen in genealogie, DNA en alles wat er bij MyHeritage gebeurt. Ze zijn 24 uur per dag on demand beschikbaar, vanaf donderdag 25 februari om 9 uur MST. Links worden toegevoegd, zodra live!

Hieronder vindt u de gids voor al onze lezingen die u dit weekend moet bekijken.

Klik hier voor een overzicht van alle Nederlandstalige sessies.

Klik hier voor een overzicht van alle Engelstalige sessies.

Lezingen over genealogie

 • Genealogie de klok rond: wat u kunt doen binnen de tijd die u heeft: U krijgt specifieke aanbevelingen om het meeste uit de beschikbare tijd te halen en verder te gaan met uw genealogie, ook al is het maar een paar minuten per keer.
 • Starten met uw stamboom op MyHeritage: Leer de basisprincipes van het bouwen van een stamboom, het toevoegen van nieuwe personen en het invullen van hun gegevens, en ontdek hoe MyHeritage-technologieën u helpen om moeiteloos nieuwe ontdekkingen te doen.
 • Een verkenningsreis door miljarden historische gegevens op MyHeritage: Leer hoe u de MyHeritage-zoekmachine voor historische records gebruikt om systematisch 13+ miljard historische records van over de hele wereld te doorzoeken en informatie over uw voorouders te vinden.
 • How I Found My Jewish American Family, A Genealogy Research Success: Leer van de deskundige genealoog Daniel Horowitz over zijn ervaring met het volgen van de voetsporen van zijn familie in de VS en verzamel wat nuttig advies over hoe u de uwe kunt onderzoeken.
 • If Only I Knew Then What I Know Now: Lees meer over veelvoorkomende genealogische fouten, zodat u het de eerste keer goed kunt doen – of herhaal uw onderzoek en doe nieuwe ontdekkingen.

Lezingen over DNA

 • Introducing Genetic Groups met Ran Snir: Ontdek de langverwachte verbetering van de etniciteitsresultaten van MyHeritage DNA: genetische groepen, die de uitsplitsing van de etniciteit van MyHeritage enorm verhogen tot 2114 geografische regio’s.
 • Hoe DNA Matches te analyseren op MyHeritage: Genetische genealogie 101! Leer nieuwe strategieën om uw matches te beoordelen, zodat u uw familiegeschiedenis verder kunt onderzoeken.
 • MyHeritage DNA — een overzicht: Maak kennis met MyHeritage DNA met al zijn functies en tools, en laat u zien hoe u uw resultaten kunt gebruiken om meer te weten te komen over uw familieachtergrond, nieuwe familieleden te vinden en nieuwe ontdekkingen over uw familie te doen.
 • Geavanceerde DNA tools om uw MyHeritage DNA Matches te analyseren: Leer de geavanceerde tools van MyHeritage voor genetische genealogie te gebruiken om te onthullen hoe u en uw DNA-matches verwant kunnen zijn.

Lezingen over MyHeritage functies

 • MyHeritage’s New Tools for Historical Photos met Keren Dotan: Productmanager Keren Dotan deelt de nieuwste verbeteringen aan MyHeritage In Color ™ en laat u zien hoe de fotohulpmiddelen van MyHeritage u kunnen helpen uw voorouders te ontmoeten zoals u ze nog nooit eerder heeft gezien.
 • Genealogie voor onderweg: de MyHeritage mobiele app: Genealogie hoeft niet te stoppen omdat u onderweg bent! Leer hoe u van MyHeritage-functies kunt genieten vanuit de palm van uw hand en verrijk uw stamboom altijd en overal.
 • MyHeritage’s foto-tools gebruiken voor het verbeteren van uw genealogie: Ontdek hoe de tools van MyHeritage voor het inkleuren en verbeteren van foto’s uw onderzoek naar familiegeschiedenis kunnen verrijken.
 • Minimale inspanning, maximaal resultaat: Nieuwe ontdekkingen doen op MyHeritage: Leer hoe u de automatische matching technologieën van MyHeritage gebruikt om uw stamboom onmiddellijk te laten groeien.
 • MyHeritage Family Map™ — een interactieve kaart van uw familiegeschiedenis: Leer MyHeritage Family Map™ gebruiken om een interactieve rondleiding te krijgen langs de plaatsen waar belangrijke gebeurtenissen in uw familie hebben plaatsgevonden.
 • Het creëren van diagrammen van uw stamboom op MyHeritage: Leer hoe u uw ontdekkingen kunt presenteren met een gratis, mooi diagram van uw stamboom die u op MyHeritage kunt maken.

Lezingen in 10 verschillende talen

Naast onze selectie lezingen in het Engels, kunt u ook luisteren naar lezingen van onze experts in het Duits, Deens, Spaans, Fins, Frans, Hongaars, Nederlands, Noors, Portugees, Russisch en Zweeds. Als de nummer 1 bestemming voor onderzoek naar familiegeschiedenis en DNA-testen in Europa, is MyHeritage er trots op een wereldwijd genealogisch platform te zijn. Onze website is beschikbaar in 42 talen en ons uiteindelijke doel is om genealogie gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen, overal.

Klik hier voor een overzicht van lezingen in diverse talen.

Doe mee met ons dit jaar op een echt internationale RootsTech!

Door de obstakels van afstand en kosten weg te nemen, gaat RootsTech dit jaar echt internationaal! MyHeritage zet zich al meer dan een decennium in om familiegeschiedenis toegankelijk te maken voor mensen over de hele wereld, en we kunnen niet wachten tot onze gebruikers uit alle hoeken van de wereld zich dit jaar bij RootsTech voegen. Aanmelden is gratis via https://www.rootstech.org/

Tot dan!