Online sessies MyHeritage in juli

Online sessies MyHeritage in juli

De zomer hangt in de lucht, en we hebben een nieuwe reeks gratis webinars op de agenda voor juli! Deze maand ontdekt u een aantal fantastische genealogische verhalen, leert u Zweedse voorouders onderzoeken met een vooraanstaande expert, leert u hoe u uw onderzoek toekomstbestendig kunt maken en nog veel meer.

Onze gratis live sessies worden gegeven door MyHeritage collega’s of experts op allerlei gebied. Dankzij het live-format kunt u in realtime vragen stellen en communiceren met de sprekers. Zelfs als u de live sessies niet op dat moment kunt bijwonen, kunt u alle opgenomen live sessies achteraf bekijken onder “Video’s” op onze MyHeritage Facebookpagina. Daarnaast worden alle sessies later op ons Kennisplatform gepubliceerd, zodat u de video’s ook zonder Facebook-account kunt bekijken.

Voor deze sessies hoeft u zich niet vooraf te registreren: u kunt rechtstreeks vanaf onze Nederlandse Facebookpagina (voor Nederlandstalige sessies) of Engelstalige Facebookpagina (voor Engelstalige sessies) deelnemen. Ga simpelweg naar de betreffende Facebook pagina van MyHeritage op de dag en tijd dat de sessie moet beginnen en kijk uit naar de live video-uitzending bovenaan de feed. U kunt in de reacties vragen stellen waar de sprekers live op kunnen reageren.MyHeritage Webinars on Legacy Family Tree Webinars

Wist u dat Legacy Family Tree Webinars elke maand een aantal gratis MyHeritage-webinars organiseert? Er zijn twee sessies gepland voor juli — onderwerpen nog niet bekend. Ga naar de Legacy website voor meer informatie en om u aan te melden!

Facebook Live Sessies

Voor deze sessies hoeft u zich niet vooraf aan te melden: je kunt direct kijken vanaf de Facebookpagina. Toch gemist? Kijk het later terug op de Facebookpagina onder het kopje ‘video’s‘.

5 juli, 19.00 uur (AMS)

Onderwerp: Zweedse genealogie onderzoeken

Spreker: Christina Sagersten (Engelstalig)

Beschrijving: Vooraanstaand expert op het gebied van Zweedse genealogie Christina Sagersten geeft tips en advies hoe u uw Zweedse voorouders kunt onderzoeken.

7 juli, 20.00 uur (AMS)

Onderwerp: De voordelen van het online uitvoeren en bewaren van uw genealogisch onderzoek

Spreker: Dick Eastman (Engelstalig)

Beschrijving: Doorgewinterd genealoog Dick Eastman bespreekt de voordelen van het bijhouden van uw genealogisch onderzoek op een online platform als MyHeritage ten opzichte van de ouderwetse, offline methoden.

12 juli, 17.00 uur (AMS)

Onderwerp: Hoe een MyHeritage DNA-match me hielp bij het oplossen van een 40-jaar durende vastloper in mijn onderzoek

Spreker: Jan Alpert (Engelstalig)

Beschrijving: Genealoog Jan Alpert vertelt hoe een DNA-match de aanleiding was om een 40 jaar oud familiemysterie op te kunnen lossen.

19 juli, 20.00 uur (AMS)

Onderwerp: Fotofuncties op MyHeritage

Spreker: Tal Erlichman (Engelstalig)

Beschrijving: Onze Director of Product Management, Tal Erlichman, zal u door de complete reeks fotofuncties van MyHeritage leiden en u laten zien hoe u familiefoto’s nieuw leven inblaast door ze te repareren, animeren, verbeteren en in te kleuren.

21 juli, 14.00 uur (AMS)

Onderwerp: Een introductie tot Crypto-Joodse genealogie

Spreker: Genie Milgrom (Engelstalig)

Beschrijving: De bekroonde auteur en genealoog Genie Milgrom zal haar opmerkelijke genealogische reis delen en u laten zien hoe u kunt graven naar verborgen Joodse wortels in uw Spaanse of Portugese familiegeschiedenis.

21 juli, 20.00 uur (AMS)

Onderwerp: MyHeritage Trivia spel

Spreker: John D. Reid (Engelstalig)

Beschrijving: Stel je genealogische kennis op de proef in dit leuke spel, gefaciliteerd door de Brits-Canadese genealoog John D. Reid!

28 juli, 20.00 uur (AMS)

Onderwerp: Toekomstbestendig maken en bewaren van uw genealogie

Spreker: Thomas MacEntee (Engelstalig)

Beschrijving: Heb je nagedacht over wat er zal gebeuren met uw door jarenlange arbeid opgebouwde genealogisch onderzoek als u er niet meer bent? Leer hoe u ervoor kunt zorgen dat uw harde werk blijft voortbestaan. Door middel van planning, gezond verstand en het gebruik van nieuwe technologieën, zal genealogie-expert Thomas MacEntee vertellen hoe u een actieplan kunt maken om uw genealogisch onderzoek voor toekomstige generaties te behouden.

Vraag het de Expert

De gratis (Engelstalige) Ask the Expert webinar-serie wordt elke donderdag om 1 PM uur gehost door onze genealogie-expert, Daniel Horowitz. Elke week richt Daniel zich op een ander onderwerp, van het gebruik van handige MyHeritage-functies tot het doorzoeken van historische gegevensverzamelingen, en nodigt hij gebruikers uit om vragen te stellen en met hem te overleggen.

Klik hier om u aan te melde voor de sessies ‘Vraag het de expert’.

Zoals altijd kijken we uit naar uw deelname! Tot dan.