MyHeritage online sessies in oktober

MyHeritage online sessies in oktober

Wilt u nog voor de feestdagen uw genealogische vaardigheden bijschaven? Neem gratis deel aan onze online sessies en leer van experts op het gebied van genealogie en DNA. Verzamel uw DNA gerelateerde vragen voor een interactieve vraag en antwoordsessie, leer het “recept” voor het correct toevoegen van mensen aan uw stamboom en nog veel meer.

Facebook Live Sessies

Onze gratis live sessies worden gegeven door MyHeritage collega’s of experts op allerlei gebied. Dankzij het live-format kunt u in realtime vragen stellen en communiceren met de sprekers. Zelfs als u de live sessies niet op dat moment kunt bijwonen, kunt u alle opgenomen live sessies achteraf bekijken onder “Video’s” op onze MyHeritage Facebookpagina. Daarnaast worden alle sessies later op ons Kennisplatform gepubliceerd, zodat u de video’s ook zonder Facebook-account kunt bekijken.

Voor deze sessies hoeft u zich niet vooraf te registreren: u kunt rechtstreeks vanaf onze Nederlandse Facebookpagina (voor Nederlandstalige sessies) of ga naar onze Engelstalige Facebookpagina (voor Engelstalige sessies) deelnemen. Ga simpelweg naar de betreffende Facebook pagina van MyHeritage op de dag en tijd dat de sessie moet beginnen en kijk uit naar de live video-uitzending bovenaan de feed. U kunt in de reacties vragen stellen waar de sprekers live op kunnen reageren.

Maandag 4 oktober, 20.00 uur (AMS)

Onderwerp: DNA Q&A
Spreker: Diahan Southard (Engelstalig)
Beschrijving: Doe mee aan een pen vraag- en antwoordsessie met de koningin van DNA, de oprichter van Your DNA Guide, Diahan Southard.

Woensdag 6 oktober, 14.00 uur (AMS)

Onderwerp: Researching Scottish Family History on MyHeritage
Spreker: Chris Paton (Engelstalig)
Beschrijving: Chris Paton, professionele genealoog van de onderzoeksdienst Greatest Story van Schotland, zal hints en tips bekijken voor het onderzoeken van uw Schotse afkomst met MyHeritage.

Maandag 25 oktober, 20.00 uur (AMS)

Onderwerp: Welcome to My Family Tree: A Protocol for Adding A New Person
Spreker: Thomas MacEntee (Engelstalig)
Beschrijving: Tijdens uw onderzoek ontdekt u een nieuwe voorouder die moet worden toegevoegd aan uw stamboom op MyHeritage. Genealogie-expert Thomas MacEntee zal u laten zien hoe u een “recept” kunt maken om ervoor te zorgen dat u alle benodigde informatie opneemt en kunt profiteren van de MyHeritage-stamboomfuncties.

Vraag het de Expert

De gratis (Engelstalige) Ask the Expert webinar-serie wordt elke donderdag om 1 PM uur gehost door onze genealogie-expert, Daniel Horowitz. Elke week richt Daniel zich op een ander onderwerp, van het gebruik van handige MyHeritage-functies tot het doorzoeken van historische gegevensverzamelingen, en nodigt hij gebruikers uit om vragen te stellen en met hem te overleggen.

Klik hier om u aan te melden voor de sessies ‘Vraag het de expert’.

Zoals altijd kijken we uit naar uw deelname! Tot dan.