Vier Halloween met gratis overlijdensgegevens van MyHeritage

Vier Halloween met gratis overlijdensgegevens van MyHeritage

Halloween staat voor de deur en om dat te vieren, biedt MyHeritage slechts één week gratis toegang tot alle overlijdensgegevens die vóór oktober 2021 aan MyHeritage zijn toegevoegd: van 27 oktober – 2 november 2021!

Doorzoek de gratis overlijdensgegevens op MyHeritage

De records in deze categorie omvatten overlijdens-, begrafenis- en begraafplaatsen, evenals overlijdensberichten. Deze records zijn cruciale informatiebronnen voor familieonderzoekers. Overlijdensakten worden doorgaans binnen enkele dagen na een overlijden afgegeven en kunnen veel details over iemands leven bevatten, zoals de leeftijd bij overlijden, de geboorteplaats, de namen en afkomst van de ouders en de doodsoorzaak. De naam van de persoon die deze gegevens heeft verstrekt, kan ook worden genoemd, en dit kan ook een belangrijke aanwijzing zijn die u kan helpen bij het vinden van nieuwe familieleden.

Begrafenis- en begraafplaatsgegevens kunnen overlijdensakten aanvullen en extra informatie bieden, terwijl overlijdensberichten rijke details kunnen geven over het leven van de persoon: hun interesses, beroep, passies en connecties in de gemeenschap.

Vanaf afgelopen Halloween tot begin oktober hebben we meer dan 37 miljoen records toegevoegd aan een toch al enorme verzameling overlijdensakten, begrafenisregisters, begraafplaatsen en overlijdensberichten – wat het totaal op 586.664.785 records brengt. In die tijd zijn 11 collecties toegevoegd of bijgewerkt, waaronder collecties uit Brazilië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Polen, Frankrijk en meer. Dus zelfs als u in het verleden de kans heeft gehad om de verzameling overlijdensaktes van MyHeritage te bekijken, is het de moeite waard om eens te kijken of er iets nieuws is met betrekking tot uw familiegeschiedenis.

Mis deze kans niet!  Doorzoek nu de gratis overlijdensgegevens op MyHeritage