MyHeritage online sessies in februari

MyHeritage online sessies in februari

We hebben weer een geweldige maand in petto met gratis online evenementen bij MyHeritage in februari! U kunt uw digitale genealogische workflow leren organiseren, een genealogische roadtrip plannen, uw familiefoto’s onderzoeken op nieuwe aanwijzingen en details, en nog veel meer!

Facebook Live Sessies

Onze gratis live sessies worden gegeven door MyHeritage collega’s of experts op allerlei gebied. Dankzij het live-format kunt u in realtime vragen stellen en communiceren met de sprekers. Zelfs als u de live sessies niet op dat moment kunt bijwonen, kunt u alle opgenomen live sessies achteraf bekijken onder “Video’s” op onze MyHeritage Facebookpagina. Daarnaast worden alle sessies later op ons Kennisplatform gepubliceerd, zodat u de video’s ook zonder Facebook-account kunt bekijken.

Voor deze sessies hoeft u zich niet vooraf te registreren: u kunt rechtstreeks vanaf onze Nederlandse Facebookpagina (voor Nederlandstalige sessies) of ga naar onze Engelstalige Facebookpagina (voor Engelstalige sessies) deelnemen. Ga simpelweg naar de betreffende Facebook pagina van MyHeritage op de dag en tijd dat de sessie moet beginnen en kijk uit naar de live video-uitzending bovenaan de feed. U kunt in de reacties vragen stellen waar de sprekers live op kunnen reageren.

Hieronder ziet u de agenda voor februari.

Maandag 14 februari, 08.00 uur AMS

Onderwerp: Valentijnsdag: Romantiek vinden in uw stamboom

Spreker: Fran Kitto (Engelstalig)

Beschrijving: In deze speciale Valentijnsdagsessie vanuit Down Under laat Fran Kitto van TravelGenee zien hoe u de sappige liefdesverhalen in uw familiegeschiedenis kunt ontdekken.

Maandag 21 februari, 20.00 uur AMS

Onderwerp: Onderzoeksuitdagingen in Afro-Amerikaanse genealogie overwinnen met behulp van DNA

Spreker: Adrienne Abiodun (Engelstalig)

Beschrijving: Ervaren onderzoeker Adrienne Abiodun van Legacy Tree Genealogists zal haar inzichten delen over het gebruik van DNA-databases voor Afro-Amerikaanse genealogie.

Woensdag 23 februari, 19.00 uur AMS

Onderwerp: Een genealogische roadtrip plannen

Spreker: Ellen Thompson-Jennings (Engelstalig)

Beschrijving: Ellen Thompson-Jennings, ook bekend als de Family History Hound, laat je zien hoe u de ultieme roadtrip plant om nieuwe ontdekkingen over uw roots te doen, de oude gronden van uw voorouders te verkennen en contact te maken met de lokale geschiedenis terwijl deze uw eigen familiegeschiedenis kruist.

Maandag 28 februari, 20.00 uur AMS

Onderwerp: Familiefoto’s onderzoeken

Spreker: Maureen Taylor (Engelstalig)

Beschrijving: Doe mee met Maureen Taylor, ook bekend als de fotodetective, voor een fascinerende sessie over het analyseren van familiefoto’s om inzicht te krijgen in uw familiegeschiedenis. U zult nooit meer op dezelfde manier naar uw familiefoto’s kijken.

Vraag het de Expert

De gratis (Engelstalige) Ask the Expert webinar-serie wordt elke donderdag om 1 PM uur gehost door onze genealogie-expert, Daniel Horowitz. Elke week richt Daniel zich op een ander onderwerp, van het gebruik van handige MyHeritage-functies tot het doorzoeken van historische gegevensverzamelingen, en nodigt hij gebruikers uit om vragen te stellen en met hem te overleggen.

Klik hier om u aan te melden voor de sessies ‘Vraag het de expert’.

Zoals altijd kijken we uit naar uw deelname! Tot dan.