Laat ons de moeders in je familie zien en maak kans om te winnen!

Laat ons de moeders in je familie zien en maak kans om te winnen!

Deze Moederdag vieren we alle speciale matriarchen in je stamboom. Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, en wij willen graag getuige zijn van de triomfen, uitdagingen, verdriet en vreugdes van de matriarchen in jouw familie door de lens van een foto. Het kan gaan om een moeder, oma, tante, of welke speciale vrouw dan ook die u wilt eren.

Laat ons haar foto zien en vertel ons haar verhaal met behulp van een van de MyHeritage fotohulpmiddelen, zoals MyHeritage In Color™, de Photo Enhancer, Photo Repair, Deep Nostalgia™, of DeepStory. De winnaars van de wedstrijd ontvangen een gratis MyHeritage Compleet Plan!

Hoe deel te nemen:

Zoek een foto van een speciale vrouw in uw stamboom en gebruik de MyHeritage fototools om de foto in te kleuren, te verbeteren, te animeren, te restaureren of er een DeepStory mee te maken.
Deel de foto of foto’s op uw favoriete social media platform met behulp van de hashtag #MyMatriarch op Facebook, Twitter, Instagram, of TikTok en vertel ons over de vrouwen op de foto’s. Vergeet ons niet te taggen in je post!
Je kunt de foto’s en de verhalen erachter ook sturen naar stories@myheritage.com.

De winnaars worden bekendgemaakt op Moederdag, 8 mei 2022.