MyHeritage online sessies in juni 2022

MyHeritage online sessies in juni 2022

Maak er een productieve zomer van met de boeiende, gratis online sessies die we de komende maand voor je op een rij hebben gezet! Krijg antwoord op uw DNA-vragen, lokaliseer uw ongrijpbare, reizende voorouders door in immigratie- en passagierslijsten te duiken, en nog veel meer.

Facebook Live Sessies

Onze gratis live sessies worden gegeven door MyHeritage collega’s of experts op allerlei gebied. Dankzij het live-format kunt u in realtime vragen stellen en communiceren met de sprekers. Zelfs als u de live sessies niet op dat moment kunt bijwonen, kunt u alle opgenomen live sessies achteraf bekijken onder “Video’s” op onze MyHeritage Facebookpagina. Daarnaast worden alle sessies later op ons Kennisplatform gepubliceerd, zodat u de video’s ook zonder Facebook-account kunt bekijken.

Voor deze sessies hoeft u zich niet vooraf te registreren: u kunt rechtstreeks vanaf onze Nederlandse Facebookpagina (voor Nederlandstalige sessies) of ga naar onze Engelstalige Facebookpagina (voor Engelstalige sessies) deelnemen. Ga simpelweg naar de betreffende Facebook pagina van MyHeritage op de dag en tijd dat de sessie moet beginnen en kijk uit naar de live video-uitzending bovenaan de feed. U kunt in de reacties vragen stellen waar de sprekers live op kunnen reageren.

Bekijk hieronder wat er op het programma staat voor de aankomende maand juni.

Woensdag 1 juni, 14.00 uur AMS

Onderwerp: DNA Vraag & Antwoord

Spreker: Alex Findlay (Engelstalig)

Beschrijving: Heeft u vragen over MyHeritage DNA? Onze DNA klantenservice-vertegenwoordiger Alex Findlay is er om te helpen! Hij zal vragen van het publiek beantwoorden en in realtime beantwoorden.

Maandag 6 juni, 20.00 uur AMS

Onderwerp: Onderzoek naar Italiaanse Genealogie

Spreker: Sarah Gutmann (Engelstalig)

Beschrijving: Sarah Gutmann van Legacy Tree Genealogists laat u belangrijke bronnen en technieken zien voor het onderzoeken van uw Italiaanse voorouders.

Woensdag 8 juni, 14.00 uur AMS

Onderwerp: Immigratie- & passagierslijsten op MyHeritage

Spreker: Myko Clelland (Engelstalig)

Beschrijving: Immigratie- en passagierslijsten zijn de sleutel tot het aan elkaar knopen van losse eindjes over die ongrijpbare reizende voorouders. Sluit u aan bij Myko Clelland, onze Director of Content in Europa, voor een overzicht van alles wat MyHeritage te bieden heeft in de categorie immigratie- en passagierslijsten. Leer deze collecties te doorzoeken en vind informatie over voorouders die naar andere landen reisden of emigreerden.

Maandag 13 juni, 20.00 uur AMS

Onderwerp: TBD

Spreker: Lisa Louise Cooke (Engelstalig)

Beschrijving: Lisa Louise Cooke van Genealogy Gems zal zich bij ons voegen voor een interessante Facebook Live sessie die u niet wilt missen.

Woensdag 15 juni, 08.00 uur AMS

Onderwerp: Onderzoek naar familiegeschiedenis met MyHeritage

Spreker: Fran Kitto (Engelstalig)

Beschrijving: In deze sessie van Down Under laat Fran Kitto van TravelGenee zien hoe u nieuwe verhalen in uw familiegeschiedenis kunt ontdekken.

Vraag het de Expert

De gratis (Engelstalige) Ask the Expert webinar-serie wordt elke donderdag om 1 PM uur gehost door onze genealogie-expert, Daniel Horowitz. Elke week richt Daniel zich op een ander onderwerp, van het gebruik van handige MyHeritage-functies tot het doorzoeken van historische gegevensverzamelingen, en nodigt hij gebruikers uit om vragen te stellen en met hem te overleggen.

Klik hier om u aan te melden voor de sessies ‘Vraag het de expert’.