Stuur uw vader en zoon look-alike foto’s in en maak kans om te winnen!

Stuur uw vader en zoon look-alike foto’s in en maak kans om te winnen!

Vaderdag is een prachtige kans om onze vaders te bedanken voor alles wat we van hen hebben gekregen: voedsel en onderdak, liefde en zorg, goed advies, levensvaardigheden en natuurlijk ons uiterlijk!

Behoort u tot de oudere generatie? Wie in de jongere generatie van uw familie vertoont een opvallende gelijkenis met een ouder mannelijk familielid? Dat willen we graag zien! Deel uw foto van uw vader-kind look-alike (of grootvader-kleinkind, oom-neef, etc, we zijn niet kieskeurig!) en maak kans op een gratis MyHeritage Compleet Abonnement.

Als u uw biologische vader niet kent, of weinig of geen connectie met hem hebt, verwelkomen we ook herinneringen aan vaderfiguren die een belangrijke rol hebben gespeeld in uw leven! De gelijkenis hoeft niet puur fysiek te zijn.

Meedoen is eenvoudig! Het werkt als volgt:

  • Post foto’s van het duo op Facebook, Twitter, Instagram of TikTok, of e-mail ze naar E: nederland@myheritage.com.
  • Het staat u uiteraard vrij om de MyHeritage fototools te gebruiken om uw foto’s in te kleuren, te verbeteren en zelfs te animeren – maar originele foto’s zijn ook geweldig!
  • Er zijn bonuspunten voor het opnemen van achtergrondinformatie: wie zijn de mensen op de foto’s? Hoe was/is hun relatie? In welke opzichten lijken ze op elkaar? Vertel ons hun verhalen!
  • Als u een post op sociale media publiceert, tag dan aub MyHeritage en gebruik de hashtag #likefatherlikeson

De wedstrijd loopt tot en met 19 juni 2022. Kort daarna zullen de drie gelukkige winnaars bekend worden gemaakt.

Veel succes! We kijken uit naar uw inzendingen!