Aankondiging van MyHeritage LIVE 2019

Aankondiging van MyHeritage LIVE 2019

Na het doorslaande succes van MyHeritage LIVE 2018, onze allereerste gebruikersconferentie die plaatsvond in Oslo, hebben we besloten om in 2019 een nieuwe conferentie te organiseren! We zijn verheugd om aan te kondigen dat MyHeritage LIVE 2019 van 6 tot en met 8 september in Amsterdam zal worden gehouden.

Meld u nu aan en reserveer uw plek

De tweede gebruikersconferentie van MyHeritage wordt vast en zeker een van de meest memorabele genealogische evenementen van het jaar. Op de conferentie zullen MyHeritage-medewerkers en internationaal vermaarde deskundigen en sprekers op het gebied van genealogie en DNA samenkomen met onze gebruikers. Net als vorig jaar heten we honderden genealogieliefhebbers en MyHeritage-gebruikers van over de hele wereld welkom om zich bij ons te voegen.

Over het evenement

MyHeritage LIVE 2019 vindt van 6 tot en met 8 september 2019 plaats in het Amsterdamse Hilton-hotel. Het hotel ligt ten zuiden van het centrum van Amsterdam, vlakbij het Museumkwartier. We hebben een speciaal tarief bedongen voor gasten die ervoor kiezen om in het hotel te overnachten.

Naast een plenaire sessie met Gilad Japhet, de oprichter en CEO van MyHeritage, zullen er lezingen en praktijkworkshops worden gehouden op het gebied van zowel genealogie als DNA. Tijdens de workshops kunnen de aanwezigen stap voor stap kennismaken met MyHeritage-tools en -functies.

De entreebewijzen voor de conferentie verlenen toegang tot de lezingen, workshops en koffiepauzes, de lunches op zaterdag en zondag, de borrel op vrijdagavond en het feest dat MyHeritage op zaterdagavond zal organiseren. Allemaal gelegenheden waar u uiteraard van harte welkom bent!

Gastsprekers

We hebben een uitstekende groep sprekers in de arm genomen. De volledige lijst zullen we binnenkort bekendmaken, als we alle bevestigingen hebben ontvangen.

De vorige editie

MyHeritage LIVE 2018 in Oslo was een memorabel evenement waar iedereen van heeft genoten. De conferentie was onderverdeeld in drie tracks: DNA, genealogie en praktijkworkshops. De boeiende voordrachten van zowel de gastsprekers als de medewerkers van MyHeritage zorgden voor een enthousiast publiek. De leden van het ondersteunende team waren gedurende de hele conferentie aanwezig om support te verlenen waar nodig.

Lees de volledige terugblik op het evenement van afgelopen jaar.

Dit vertelden de aanwezige personen

Lees hier de commentaren van de experts op het gebied van genealogie Roberta Estes, Dick Eastman, Thomas MacEntee en Judy Russell over het evenement van afgelopen jaar.

MyHeritage vrienden en gebruikers waren minstens zo enthousiast in hun feedback:

“Dat was echt een briljante conferentie! Aan niets was te merken dat dit pas de eerste MyHeritage LIVE was! Ik dank iedereen bij @MyHeritage voor dit geweldige moment!” – Marie Cappart

“Heb me uitstekend vermaakt op #MyHeritageLIVE2018. Enorm bedankt!!!” – Selma Blackmon

“Dit is waarmee MyHeritage zich onderscheidt van de concurrentie. Ze reageren op de feedback en zorgen van de klanten.” – Leanne Boyce

“Hulde. Applaus. Veel geleerd. Geïnspireerd. Bedankt voor jullie enorme inspanningen. Goed gedaan. Ik heb zin gekregen om aan genealogie te gaan doen. En dat alles nog vóór het ontbijt.” Cee Davis

“Ik geniet werkelijk van alle presentaties en sprekers!” – Lori Kotłowski

“Goedemorgen, Oslo. Een goede manier om je te onderscheiden en de gemeenschap te belonen. Onze dank is groot, MyHeritage!” – Kuba Krchak

We kunnen niet wachten op MyHeritage LIVE 2019! We kijken ernaar uit om bekende gezichten terug te zien en nieuwe mensen te ontmoeten, terwijl we de functies en tools van MyHeritage introduceren. Bereid u voor op een kennismaking met de allerlaatste genealogische technologie en op een feestje met gelijkgestemde familiehistorici van over de hele wereld. Meld u nu aan en reserveer vast uw plek. Tot ziens!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

 • A. Veltrop

  februari 18, 2019

  allemaal goed en wel, maar ik zie nergens een prijskaartje… zou toch wel handig zijn alvorens een plaats te boeken.

  • MyHeritageNL

   februari 28, 2019

   Geachte A. Veltrop, hartelijk dank voor uw interesse. Een toegangskaart is 150 euro voor de drie volle dagen. Dit is inclusief alle presentaties en workshops, koffiepauzes, lunches op zaterdag en zondag, drankjes op de welkomstreceptie op vrijdagavond en het feest op zaterdagavond. Alle informatie en prijzen zijn te vinden via: We hopen u in september te mogen verwelkomen in Amsterdam! Vriendelijke groet, MyHeritage

 • J.H. van Vegten

  februari 18, 2019

  Ik wil graag reserveren

  • MyHeritageNL

   februari 28, 2019

   Geachte J.H. van Vegten, hartelijk dank voor uw interesse. U kunt online reserveren via deze website waar alle informatie is te vinden: We hopen u in september te mogen verwelkomen in Amsterdam! Vriendelijke groet, MyHeritage

 • C.Q.G. Koster

  februari 18, 2019

  Wat is de voertaal tijdens het evenement en wat zijn de kosten.

  • MyHeritageNL

   februari 28, 2019

   Geachte C.Q.G.Koster, hartelijk dank voor uw interesse. De voertaal tijdens MyHeritage LIVE is Engels. Een toegangskaart is 150 euro voor de drie volle dagen. Dit is inclusief alle presentaties en workshops, koffiepauzes, lunches op zaterdag en zondag, drankjes op de welkomstreceptie op vrijdagavond en het feest op zaterdagavond. Alle informatie en prijzen zijn te vinden via: We hopen u in september te mogen verwelkomen in Amsterdam! Vriendelijke groet, MyHeritage

 • Johanna,C.M. Theeuwes

  februari 22, 2019

  Ik ben zeker geinteresseerd, wil graag op de hoogte gehouden worden,

  ANNA

 • Monika Huisman

  februari 25, 2019

  Geachte dames en heren, graag wil ik meer informatie over MyHeritage LIVE in Amsterdam 2019 , ( programma en kosten) met vriendelijke groet Monika Huisman

  • MyHeritageNL

   februari 25, 2019

   Beste Monika, hartelijk dank voor uw interesse. Alle informatie en mogelijkheid voor aanmelden kunt u vinden via deze link: Vriendelijke groet, MyHeritage