We zijn weer terug van RootsTech

We zijn weer terug van RootsTech

We zijn net terug van RootsTech 2019, waar het MyHeritage-team veel indruk heeft gemaakt op duizenden genealogieliefhebbers. MyHeritage had iedere dag van de conferentie een belangrijke aankondiging, dus we hielden de spanning er tijdens de hele conferentie in.

De stand van MyHeritage

Op de stand van MyHeritage wemelde het vanaf het begin van de conferentie van de bezoekers.

In het theater op de stand werden elk half uur presentaties gegeven.

Ran Snir, DNA Product Manager, geeft een demo op de MyHeritage stand.

Ran Snir, DNA Product Manager, geeft een demo op de MyHeritage stand.

Daniel Horowitz, Genealogie expert van MyHeritage.

Daniel Horowitz, Genealogie expert van MyHeritage.

Aan de computerdesks konden MyHeritage-gebruikers hulp van supportteamleden krijgen.

Shlomi Ben Ami (links), Email Support Manager, die een gebruiker helpt.

Shlomi Ben Ami (links), Email Support Manager, die een gebruiker helpt.

Product aankondigingen

Tijdens de conferentie hebben we nieuwe, uiterst interessante functies aangekondigd.

Op woensdag ging het om een baanbrekende nieuwe innovatie: de Theory of Family Relativity™. Met deze technologie lost onze CEO Gilad Japhet een belofte in die hij vorig jaar tijdens RootsTech had gedaan. Deze theorie is een gamechanger in de wereld van de genetische genealogie. Er worden miljarden stambomen, historische gegevens en andere databases gescand om meer licht te werpen op de verwantschapsbanden tussen DNA-matches.

Op donderdag was het de beurt voor de lancering van AutoClusters, een nieuwe functie die automatisch gedeelde DNA-matches groepeert en visualiseert. De AutoClusters-technologie organiseert groepen DNA-matches op basis van een waarschijnlijke gemeenschappelijke voorouder, teneinde nieuwe inzichten in familierelaties te verschaffen.

De respons op beide genetische genealogische functies was overweldigend positief. De gebruikers zijn blij dat ze nieuwe manieren hebben om hun DNA-matches te verkennen.

Vrijdag was de dag dat RootsTech door MyHeritage werd gesponsord. Het begon met een MyHeritage-ontbijt voor vrienden.

<a style=" width="564" height="423" />

Vervolgens introduceerde Geoff Rasmussen, de oprichter en presentator van Legacy Family Tree Webinars, de keynotespreker Saroo Brierley. In zijn inleiding kondigde Geoff aan dat MyHeritage het maatschappelijke project DNA Quest zou verlengen. We zullen gratis 5.000 extra DNA-kits uitreiken aan geadopteerden over de hele wereld om hen te helpen om hun biologische families terug te vinden.

We organiseerden ook een MyHeritage Town Hall. Dat was een informele samenkomst die de aanwezigen de gelegenheid gaf om informatie te ontvangen uit de mond van de mensen die het MyHeritage-platform hebben gebouwd.

Maya Lerner, VP Product van MyHeritage.

Maya Lerner, VP Product van MyHeritage.

Op zaterdag werd de lunch door MyHeritage gesponsord. Oprichter en CEO Gilad Japhet maakte van de gelegenheid gebruik om te vertellen dat MyHeritage erin was geslaagd om alle begraafplaatsen van Israël te digitaliseren. Het is nu het eerste land ter wereld waar bijna alle grafstenen zijn gedigitaliseerd en online gratis beschikbaar zijn gemaakt.

Verlotingen en spelen

We hebben iedere dag MyHeritage DNA-kits, Amazone Echo-luidsprekers en nog veel meer prijzen verloot.

De menigte verzamelt zich voor de dagelijkse verloting.

De menigte verzamelt zich voor de dagelijkse verloting.

We hadden ook een pop-upstalletje waar bezoekers konden ringwerpen om een MyHeritage-beer of een MyHeritage DNA-kit te winnen.

Dit zijn enkele van de gelukkige winnaars.

Op zaterdag was het vintage fotohokje een hoofdattractie. Hier konden de aanwezigen zich verkleden in historische outfits en “cheese” zeggen.

Dit zijn een paar leuke foto’s die in het fotohokje zijn genomen.

We danken iedereen die onze stand heeft bezocht en onze lessen heeft bijgewoond. Het was geweldig om onze oude vrienden terug te zien en nieuwe vrienden te ontmoeten.

We hopen iedereen weer te zien op MyHeritage LIVE 2019, de gebruikersconferentie van MyHeritage die van 6 tot en met 8 september 2019 in Amsterdam zal plaatsvinden. Schrijf u vandaag nog in om uw plekje veilig te stellen!