MyHeritage LIVE presentaties nu online!

MyHeritage LIVE presentaties nu online!

Ons tweede gebruikersevenement, MyHeritage LIVE 2019 in Amsterdam, was een groot succes!

Hier is een leuke video met een aantal highlights van het evenement:

Hieronder vindt u een lijst van de verschillende presentaties van het evenement die nu online zijn te bekijken. Deze presentaties, gegeven door wereldwijd gerenommeerde experts en MyHeritage medewerkers, zijn nu ook beschikbaar via MyHeritage Educatie. Mocht u het evenement of de live stream hebben gemist, dan biedt dit u de mogelijkheid om de geweldige presentaties alsnog gratis te kunnen bekijken.

Bekijk ze rustig en comfortabel vanuit huis, op elk gewenst moment, op uw eigen tempo. Vergeet vooral geen aantekeningen te maken wanneer u wilt!

Hier volgt een uitgebreide lijst van alle presentaties, met een beschrijving plus de links om deze te bekijken.

Track
Titel presentatieGegeven doorBeschrijvingLink
Openingssessie: Presentatie door MyHeritage oprichter en CEO Gilad JaphetIn deze presentatie ter opening van MyHeritage LIVE, vertelt MyHeritage oprichter en CEO Gilad Japhet over recente MyHeritage wapenfeiten en binnenkort te verwachten functies en projecten. Nu kijken

Nieuw bij MyHeritageMaya LernerMaya Lerner, VP Product bij MyHeritage geeft een samenvatting van MyHeritage's nieuwe functies en blikt vooruit naar toekomstige plannen.Nu kijken
GenealogieIntroductie van het nieuwe Educatie Centrum voor MyHeritage gebruikers
Daniel HorowitzDeze presentatie geeft u een inkijkje in MyHeritage Education, een nieuwe online informatiecentrum om uw kennis van het MyHeritage platform uit te breiden.Nu kijken
GenealogieZoeken en grasduinen op MyHeritage om het meeste uit uw onderzoek te halen Cyndi IngleMet 10 miljard historische gegevens biedt MyHeritage u de meest uitgebreide genealogische zoekopties beschikbaar via het Internet. Leer hoe deze efficient te gebruiken en hoe u nieuwe en relevante informatie vindt om mee te nemen in uw onderzoek.Nu kijken
GenealogieImmigratie-verhalen ontdekken met MyHeritage Lisa AlzoElke immigrant heeft een verhaal. Leer hoe u de immigratiegegevens op MyHeritage kunt benutten om relevante en verrassende ontdekkingen te doen over het immigratieverleden van uw voorouders overal ter wereld.Nu kijken
GenealogieMyHeritage gebruiken om uw voorouders uit Nederland te vindenYvette HoitinkHeeft u voorouders uit Nederland? Deze presentatie geeft u een overzicht van de meest relevante gegevens en toont wat u online kunt vinden, zelfs als u het Nederlands niet beheerst. Leer hoe tradities in naamgeving en emigratie- patronen kunnen helpen bij het vinden van uw Nederlandse voorouders.Nu kijken
GenealogiePANEL: Het onderzoeken van Nederlandse familiegeschiedenis in de hele wereld Maarten Fornerod en Denie Kasan Deze experts geven tips en adviezen over genealogisch onderzoek doen wanneer u roots heeft in Suriname en voormalig Nederlands-Indië.Nu kijken
GenealogieUw Smart Matches™ en Record Matches evalueren op MyHeritage James TannerSmart Matches™ en Record Matches op MyHeritage geven uw onderzoek een boost. Leer hoe u deze automatisch gegeneerde matches kunt beoordelen en deze effectief te benutten voor uw onderzoeksdoelen.Nu kijken
GenealogieEen overzicht van West- Europese gegevenscollecties op MyHeritage
Mike MansfieldMet meer dan drie miljard gegevens uit duizenden collecties van Europese origine en een levendige community van gebruikers, is MyHeritage een enorme bron voor Europees onderzoek. Deze sessie geeft een overzicht van deze collecties en hoe deze bronnen het best te ontsluiten en te benutten. Nu kijken
GenealogieHoe Geni te gebruiken en waarom het anders is dan andere genealogie-platforms
Mike StangelLeer meer over de voordelen van samenwerking in een enkele stamboom, inclusief het toevoegen van bronnen in gedeelde profielen, communicatie via publieke discussies, en leer meer over de revisie-historie van profielen en het werken met projecten. Leer hoe Geni en MyHeritage samenwerken om de kwaliteit van de World Family Tree te verbeteren en u te verbinden aan nieuwe verwanten.Nu kijken
GenealogieTop Technologie Tips voor MyHeritage gebruikers en introductie Family Tree WebinarsGeoff RasmussenKrijg tips van de expert over het gebruik van zoekmachines en computerfuncties om uw genealogisch onderzoek te verbeteren, en leer meer over FamilyTreeWebinars.com van Geoff Rasmussen.Nu kijken
GenealogieUw eigen onderzoeksplan ontwikkelen met MyHeritage James TannerMyHeritage biedt een zeer waardevol platform voor het uitvoeren van systematisch en op bronnen gebaseerd onderzoek. Een onderzoeksplan helpt om alle informatie te presenteren op samenhangende, nuttige wijze, zodat u in de richting van uw onderzoeksdoelen blijft bewegen.Nu kijken
GenealogieHet gebruik van volkstellings-, immigratie-, kranten- en jaarboekcollecties op MyHeritage om het leven van uw voorouders te verkennenLisa AlzoBundelen en samenwerken is belangrijk om vastgelopen genealogisch onderzoek verder te trekken. Leer hoe u gebruik kunt maken van volkstellings-, immigratie-, kranten- en jaarboekcollecties op MyHeritage om het leven van uw voorouders beter in kaart te brengen. Nu kijken
DNAWetenschap voor niet-wetenschappers: hoe produceert MyHeritage hun DNA resultaten? Diahan SouthardDNA test resultaten staan naast andere onderzoeksmethoden. Een beter begrip van hoe dit alles werkt, leidt tot een beter gebruik van alle tools voor het onderzoek naar uw familiegeschiedenis.Nu kijken
DNAWat is een centimorgan precies? Een introductie van de wetenschap achter DNA-testenRan SnirOf u nu reeds een DNA-test heeft gedaan, of er voor het eerst over hoort; in deze sessie beginnen we bij het begin. We staan stil bij de basis-terminologie van DNA-tests en leren hoe DNA wordt doorgegeven over generaties, hoe en waarom individuen DNA segmenten delen en hoe we in staat zijn een etniciteitsschatting te geven. Nu kijken
DNAUw DNA matches in kaart brengen op MyHeritageBlaine BettingerLeer over nuttige tools om uw lijst met DNA matches te organiseren, hoe deze te differentiëren, en hoe elke tool beter te benutten. Nu kijken
DNAHet gebruiken van de Theory of Family Relativity™ om uw DNA Matches te onderzoekenRan SnirLeer over de revolutionaire technologie die u een aanzienlijk aantal onderzoeksuren bespaart, door gebruik van miljarden datapunten om theorieën te genereren hoe u en uw DNA matches verwant kunnen zijn. Nu kijken
DNAPANEL: De toekomst van DNA testenRoberta Estes, Blaine Bettinger, Yaniv ErlichDit panel van DNA experts discussieert over de huidige staat van DNA testen en wat de toekomst zal brengen.Nu kijken
DNAHet formuleren van een DNA test-planBlaine BettingerDNA testen kan duur zijn, be expensive, maar DNA bewijs is een component van grote waarde wanneer beschikbaar. Leer op welke wijze u kosten kunt besparen, terwijl u de resultaten maximaliseert door het formuleren van een DNA test-plan in een vroege fase van uw onderzoek.Nu kijken
DNAWaarom u uw DNA-resultaten zou moeten
aanvullen met genealogisch onderzoek
Diahan SouthardEen stamboom maken is gratis en voegt grote waarde toe aan uw DNA-test. Leer hoe het kan helpen om de juistheid van een geschatte verwantschap te verbeteren, hoe het gemeenschappelijke voorouders kan opsporen om te zien hoe u precies bent verwant, hoe het de kans vergroot dat DNA matches contact met u opnemen, hoe het u helpt die familieleden te identificeren wiens DNA resultaten de meeste waarde toevoegen aan uw onderzoek, en meer.Nu kijken
DNAHet wereldwijde DNA webAlon Diament CarmelAlon Diament Carmel, Ph.D., researcher van het MyHeritage science team, legt uit wat de enorme aantallen DNA Matches ons kunnen leren over genetische groepen en identiteit.Nu kijken
DNAIntroductie van de MyHeritage DNA-test voor Gezondheid, Afkomst en VerwantschapYaniv ErlichOntdek hoe uw genen invloed hebben op uw gezondheid en welke waardevolle inzichten u kunt verkrijgen met deze recente toevoeging in onze DNA productlijn. De MyHeritage DNA-test voor Gezondheid, Afkomst en Verwantschap geeft u vele gepersonaliseerde gezondheidsrapporten die uw genetische risico bepalen voor het ontwikkelen van bepaalde aandoeningen, en vertelt u of u drager bent van bepaalde erfelijke aandoeningen die mogelijk kunnen worden doorgegeven aan uw kinderen.Nu kijken
DNAPANEL: DNA testen voor gezondheidYaniv Erlich, Diahan Southard, Roberta EstesDit panel van DNA experts discussieert over voordelen van het afnemen van een DNA-test voor gezondheid, om meer te leren over hoe uw genen invloed kunnen hebben op uw gezondheid en het vergroten van de regie op uw toekomst.Nu kijken

Om meer te lezen over het evenement, lees hier de terugblik op MyHeritage LIVE!

Veel plezier!