Doe mee met de MyHeritage Vaderdag-challenge op TikTok!

Doe mee met de MyHeritage Vaderdag-challenge op TikTok!

Vaderdag biedt een speciale gelegenheid om de vaders en vaderfiguren in ons leven in het zonnetje te zetten. Het is een moment om stil te staan bij hun aanzienlijke impact en onze dankbaarheid te uiten. Ter gelegenheid van deze speciale dag organiseert MyHeritage een TikTok-wedstrijd. Deelnemers kunnen favoriete herinneringen of lessen van hun vaders delen om kans te maken om te winnen.

De rol van een vader gaat verder dan voorzien in basisbehoeften en bescherming; hij is ook een leraar en een rolmodel. Van het leren fietsen tot het geven van begeleiding tijdens de uitdagingen van het leven, vaders zijn aanwezig om hun kinderen bij elke stap te ondersteunen. We moedigen iedereen aan om hun waardering te tonen voor de vaderfiguren in hun leven, hetzij door een oprecht gesprek, een gedeelde ervaring of een eenvoudig maar betekenisvol gebaar.

Om mee te doen aan de wedstrijd, reageert u op onze TikTok video of maak je je eigen TikTok-video waarin je een favoriete herinnering of levensles van je vader deelt (of iemand die als een vader voor je was) en tag @MyHeritagenederland. Je inzending kan een humoristische anekdote zijn, een dierbare herinnering of een waardevolle les die je vader je heeft gegeven.

MyHeritage selecteert drie winnaars en zij ontvangen een gratis MyHeritage-abonnement. Inzendingen worden geaccepteerd tot eind juni.

We begrijpen dat Vaderdag voor sommigen juist een moeilijke tijd kan zijn. Als u er liever voor kiest om dit niet te vieren, weet dan dat uw verhaal ook belangrijk voor ons is.

Succes!