MyHeritage LIVE 2020

MyHeritage LIVE 2020

Na het succes van MyHeritage LIVE 2018 en 2019, zijn we verheugd om aan te kondigen dat MyHeritage LIVE 2020, onze jaarlijkse gebruikersconferentie, zal plaatsvinden in Tel Aviv op 25-26 oktober 2020. Als een van de meest gevierde, jaarlijkse genealogische evenementen jaar brengt MyHeritage LIVE liefhebbers van familiegeschiedenis, internationale topexperts en MyHeritage-medewerkers samen voor twee dagen vol fascinerende lezingen over de meest actuele onderwerpen in genealogie en DNA. Elk jaar wonen honderden MyHeritage-gebruikers van over de hele wereld het evenement bij.

Registreer nu op de MyHeritage LIVE 2020 website om u te verzekeren van een ticket voor de early bird prijs van $100 per ticket.

Details over de conferentie

MyHeritage LIVE 2020 zal plaatsvinden op 25-26 oktober 2020 in het Hilton te Tel Aviv. Dit comfortabele hotel ligt in het Independence Park, op slechts 8 minuten lopen van het mediterrane strand en op slechts 5 km van het treinstation Tel Aviv-Savidor Centre.

Als u Tel Aviv nog niet eerder hebt bezocht, is dit uw kans om een prachtige, levendige stad te ervaren die bekend staat als ‘de stad die nooit slaapt’, waardoor het uitermate geschikt is voor nachtelijke genealogen die tot laat in de nacht zwoegen om te werken hun onderzoek. Verken het verleden en ervaar nieuwe culturen in een werkelijk uniek land, dat is doordrenkt van oude geschiedenis.

Naast een plenaire sessie van MyHeritage oprichter en CEO Gilad Japhet, zijn er meerdere lezingen, panels en workshops over genealogie en DNA, evenals sessies door lokale sprekers over Israëlische bronnen en Joodse genealogie.

We hebben een geweldige reeks internationale sprekers op dit evenement onder wie Roberta Estes, Thomas MacEntee, Dick Eastman, Diahan Southard, en Lisa Louise Cooke. Zij zullen worden vergezeld door sprekers uit Israël onder wie Garri Regev en Rony Golan, plus anderen die binnenkort zullen worden aangekondigd. Namens het MyHeritage team zult u bijdragen kunnen horen van Gilad Japhet, oprichter en CEO; Maya Lerner, VP Product; Schelly Talalay Dardashti, genealogisch adviseur uit de USA; Michael Mansfield, Directeur Content Operations; Daniel Horowitz, genealogie-expert; en meer.

Tickets

Event tickets zijn inclusief toegang tot alle lezingen, workshops, koffiepauzes, lunches, en het MyHeritage feest, wat u allemaal niet wilt missen!

Recente edities

Zowel MyHeritage LIVE 2018 in Oslo, Noorwegen, en MyHeritage LIVE 2019 in Amsterdam, Nederland mochten veel lof ontvangen van de deelnemers aan het evenement, volgens wie het ‘een van de beste genealogische conferenties was die zij ooit hadden bijgewoond.’ Er waren drie verschillende thema’s: DNA, genealogie en praktische workshops. Interessante lezingen door gastsprekers en MyHeritage-medewerkers boeiden het voltallige publiek. Medewerkers van MyHeritage Customer Support waren gedurende de hele conferentie aanwezig om uitgebreide, praktische ondersteuning te bieden.

Bekijk de highlights van MyHeritage LIVE 2019 in Amsterdam:

We kunnen niet wachten op MyHeritage LIVE 2020! We kijken ernaar uit bekende gezichten te zien en veel nieuwe te ontmoeten. Dit is het moment om meer te leren over geavanceerde, genealogische technologie terwijl u kunt feesten met gelijkgestemde familiehistorici van over de hele wereld. Registreer nu zodat u deel kunt nemen aan alle activiteiten. We zien u graag daar!