Nationale feestdag in België: gratis toegang tot Belgische huwelijken collectie van 20 tot 22 juli 2022

Nationale feestdag in België: gratis toegang tot Belgische huwelijken collectie van 20 tot 22 juli 2022

De 21ste juli is de nationale feestdag van alle Belgen! Dit is de datum waarop de eerste koning der Belgen, Leopold van Saksen-Coburg-Gotha, in 1831 de grondwettelijke eed aflegde als koning. En om dit te vieren biedt MyHeritage u van 20 tot 22 juli, 2022 gratis toegang tot de huwelijksaktes van de Belgische Burgerlijke Stand (1563-1890).

Toegang tot de huwelijksaktes van de Belgische Burgerlijke Stand (1563-1890)

Huwelijksakten bieden meestal de namen, geboortedata, geboorteplaatsen en woonplaatsen van de bruid en bruidegom, en soms bevatten ze informatie over de ouders van de bruid en bruidegom of getuigen, die familievrienden of andere familieleden kunnen zijn. De MyHeritage zoekmachine met 18,4 miljard historische gegevens stelt u in staat om waardevolle informatie voor uw stamboom te verzamelen

Normaal gesproken is een Compleet of Data-abonnement vereist, maar tijdens deze periode kunt u ze gratis doorzoeken en bekijken.Dus wacht niet langer en ga snel op zoek!