Uitslag ‘Ik hou van mijn familie, omdat…’

Uitslag ‘Ik hou van mijn familie, omdat…’

In het kader van de Internationale dag van het gezin hebben wij afgelopen week een succesvolle slagzinactie gehouden. Lezers konden de zin “Ik hou van mijn familie, omdat..” afmaken en daarmee uiten wat hun familie voor hen betekent.

In totaal hebben wij binnen korte tijd tientallen inzendingen ontvangen via de weblog en onze Facebookpagina. Alle inzendingen vonden wij stuk voor stuk leuk, maar er kan maar één inzending gekozen worden.

De winnaar is Anita Defauwes.

“familie heel belangrijk is en je eens allemaal realiseert als ze er niet meer zijn wat je mist en met een stamboom kan je ze herdenken zoals ze geweest waren”

Anita van harte gefeliciteerd met uw prijs, wij hebben per direct uw account opgewaardeerd naar een PremiumPlus abonnement en u een email gestuurd. Heel veel plezier ermee.

Alle inzenders willen wij hartelijk danken voor hun deelname!