Terug naar school wedstrijd

Terug naar school wedstrijd

Of u nu wel of niet teruggaat naar een onderwijsinstelling met een tas vol blanco notitieboekjes en vers geslepen potloden, misschien heeft u nog wat oude schoolfoto’s rondslingeren – van uw vroegere zelf of van uw voorouders. Haal ze eruit en deel ze met ons om kans te maken op een gratis Compleet abonnement!

Zo doet u mee aan de wedstrijd:

  • Scan een oude schoolfoto en upload het naar MyHeritage. De foto kan van uzelf, een ouder, een grootouder of iemand in uw familie zijn. Tip: het kan ook jaarboekfoto zijn die is gevonden in de collecties Scholen & Universiteiten op MyHeritage.
  • Gebruik een of alle MyHeritage-fototools om uw foto te verbeteren: repareer hem met Photo Repair, animeer hem met Deep Nostalgia™, verbeter hem met Photo Enhancer, kleur hem in of herstel de kleuren met MyHeritage In Color™, of alle bovenstaand. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de MyHeritage-fototools.
  • Deel de resultaten op uw favoriete social media platform: Facebook, Twitter, Instagram of TikTok. Tag @myheritage en gebruik de hashtag #oldschoolphotos. Als u niet op sociale media zit, kunt u uw verbeterde foto’s e-mailen naar E: stories@myheritage.com. Vergeet niet dat we dol zijn op een goed verhaal, dus deel zoveel mogelijk details over de foto!

De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 9 september 2021. Veel succes! We kunnen niet wachten om de inzendingen te zien.